Britney Spears
Britney Spears
Temat poświęcony jednej z najbardziej popularnych popowych wokalistek młodego pokolenia. Mowa o Britney Spears, jej życiu oraz o twórczości. A wszystko to przeplatane jest kontrowersjami ,które wzbudza sama gwiazda lub znacznie wyolbrzymiają tabloidy. Zapraszam do dyskusji.
Ostatnio zmieniony pt, 12 paź 2007, 22:27 przez Xscape, łącznie zmieniany 1 raz.
Baj de wej... mam pytanko do Was forumowicze.Czy przechodziliście kiedyś w swoim życiu załamanie nerwowe lub depresje ?? Jeśli ktos chciałby sie podzielic swoimi przezyciami to byłbym bardzo wdzięczny. Wiem że o takich rzeczach niełatwo jest pisać i się nimi chwalic ale ejsli ktos móglby cos napisać to byłoby miło.
- la_licorne
Nie jestem fanka Britney chociaz mam kilka "swoich" kawałków z jej dyskografii. Nie uwazam jej za geniusz muzyczny, ani tez za beztalencie. Jedno, co sądzę na pewno to to, ze jest ofiarą własnej sławy, tego, ze stala sie naprawde wielka w tak młodym wieku i nie było przy niej nikogo, kto wziąłby ja za reke i poprowadził właściwa drogą. Być moze fakt, ze od dziecka miała w zyciu szczęscie stał sie przyczyna jej nieszczescia , gdy dorosła? Christuina Aguilera musiała przejśc przez wiele cięzkich chwil w życiu i pewnie dlatego zarówno te drobne, jak i te wieksze niepowodzenia, nerwy związane z byciem gwiazda w żaden spsób nie mogły jej złamać. Britney się załamała. Wszyscy robia sensację z jej tatuazy, ogolonej głowy, a ciekawe czy ktoś z jej teamu przytulił ją i wysłuchał, bo tak naprawdę to wszystko to tylko wołanie o pomoc. Myslę, ze ona sama nie wie, co się z nią dzieje. Zbyt szybko dorosła, zbyt szybko stała sie wielka gwiadą i zbyt mało osób z jej otoczenia - tak wnioskuje - było dla niej oparciem, źródłem dobrych rad. To sprawiło, ze się poddała. Mam nadzieje, ze mimo wszystko poradzi sobie, ze zajmie sie muzyka, ze znajdzie kogos, kto oprócz jej pieniędzy i sławy , bedzie potzrebował jej bliskości tak, jak ona potzrebuje bliskości tego kogoś. Życze jej tego.
...pzdr
siadeh_the_vampire
...pzdr
siadeh_the_vampire
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Zależy, co byś chciał wiedzieć, Pawle....Xscape pisze:Baj de wej... mam pytanko do Was forumowicze.Czy przechodziliście kiedyś w swoim życiu załamanie nerwowe lub depresje ?? Jeśli ktos chciałby sie podzielic swoimi przezyciami to byłbym bardzo wdzięczny. Wiem że o takich rzeczach niełatwo jest pisać i się nimi chwalic ale ejsli ktos móglby cos napisać to byłoby miło.
Co do Britney....
Większość ludzkości nienawidzi jej tak samo, jak Michael'a- gdyby zapytać dlaczego, pewnie nikt nie potrafiłby podać konkretnego argumentu.
Myślę, że to, przez co teraz przechodzi, to nic inego, jak efekt nagonki, którą na nią robiono od lat- my, fani Michael'a, z regułu, nie pozostawaliśmy w tyle.
Niemniej jednak, Britney, jak każdy człowiek zasługuje na chwile prywatności i myślę, że to jest właśnie ten czas, kiedy chciałaby, aby media i ich odbiorcy o niej na chwilę zapomniały.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Janet Jackson ;)
Także nie jestem fanka Britney,jednak żal mi jest tej dziewczyny.Kiedys była taka piekna..co sie stała z jej uroda..Prasa zniszczyłą ja tak samo jak Michaela,kiedys media ją kochały teraz pisza o niej same najgorsze rzeczy.To proste że przezywa załamanie nerwowe,wiec media i prasa powinni jej dac chociaż chwile spokoju.Tej dziewczynie przecież wlasnie swiat sie wali!!!
Wiem jedno: jesli dziewczyna tak długie włosy obcina na bardzo krotko lub na łyso to musi miec juz wszystko totalnie w du**e.Osobiscie słyszalam taka wersje że jej mąż chciał na podstawie analizy włosów Britney udowodnic że zażywa ona narkotyków i przez co pozbawic ja opieki nad dziecmi.(dlatego wlasnie ogolila sie na łyso aby do tego nie dopuscic).
Wiem jedno: jesli dziewczyna tak długie włosy obcina na bardzo krotko lub na łyso to musi miec juz wszystko totalnie w du**e.Osobiscie słyszalam taka wersje że jej mąż chciał na podstawie analizy włosów Britney udowodnic że zażywa ona narkotyków i przez co pozbawic ja opieki nad dziecmi.(dlatego wlasnie ogolila sie na łyso aby do tego nie dopuscic).
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Britney potrafi(ła) śpiewać
Wiem, wiem....powszechnie wszyscy myślą, że to bzdura, ale jak może wiecie, powszechnie to Michael się wybielił, odpada mu nos i jest pedofilem, więc proszę was tylko o otwartość umysłu.
Paru osobom zdążyłem już powiedzieć, że Britney jednak umie (albo umiała) śpiewać, ale czuję, że i tak nie przekonałem nikogo. Szczerze powiedziawsze wcześniej jak mi ktoś tak mówił, to sam nie wierzyłem......dopóki nie zobaczyłem przez przypadek TEGO:
http://pl.youtube.com/watch?v=CgR420xDN1s

Paru osobom zdążyłem już powiedzieć, że Britney jednak umie (albo umiała) śpiewać, ale czuję, że i tak nie przekonałem nikogo. Szczerze powiedziawsze wcześniej jak mi ktoś tak mówił, to sam nie wierzyłem......dopóki nie zobaczyłem przez przypadek TEGO:
http://pl.youtube.com/watch?v=CgR420xDN1s
hm z otwartym umyslem obejrzelam video,ale nie wstrzasnelo mną
głos jak głos,śpiewa ladne, ale bez rewelacji,nie lubie jej barwy glosu, ale ta koncowka z pianem to calkiem przyjemnie :)
coz wszyscy wiemy,ze brit jest teraz pod wielka presją,jej kazdy krok i kazda pomylka jest pokazywana i wysmiewana.
Ja mam do niej wielki szacunek jako go osoby,ktora zapoczatkowala nowy rozdzial w muzyce rozrywkowej,ale wybitną artystką, przynajmniej dla mnie, nie jest.
głos jak głos,śpiewa ladne, ale bez rewelacji,nie lubie jej barwy glosu, ale ta koncowka z pianem to calkiem przyjemnie :)
coz wszyscy wiemy,ze brit jest teraz pod wielka presją,jej kazdy krok i kazda pomylka jest pokazywana i wysmiewana.
Ja mam do niej wielki szacunek jako go osoby,ktora zapoczatkowala nowy rozdzial w muzyce rozrywkowej,ale wybitną artystką, przynajmniej dla mnie, nie jest.
Jak oglądałam wcześniej to video, to wniosek był taki sam jak z obserwacji całej jej kariery: głos ma ale absolutnie nic nie potrafi z nim zrobić. A to jest właśnie istotą śpiewania. Rzucanie swojemu głosowi kolejnych wyzwań, zabawa głosem, eksperymenty... Według mnie to jest cecha osoby potrafiącej śpiewać. Bo głos się dostaje od matki natury - cechą która odróżnia beztalencie od ciekawej postaci, ciekawą postać od świetnego wykanwacy, a świetnego wykonawcę od geniusza jest to jaki mają na ten głos pomysł. A potęgę głosu mogą mieć identyczną.
Britney nie miała pomysłu i nadal nie ma...
Britney nie miała pomysłu i nadal nie ma...
Wiesz, szczerze powiedziawszy... 
Nie znając się niemal na śpiewaniu od strony technicznej - mnie ten plik wideo nie przekonał co do tego, że Britney potrafi ładnie śpiewać. Może jej czasem wychodzi, miejscami nie brzmi to najgorzej - ale znam wielu ludzi, którzy mają dużo lepszy głos od dorosłej byłej (czy też nie...) księżniczki popu.

Nie znając się niemal na śpiewaniu od strony technicznej - mnie ten plik wideo nie przekonał co do tego, że Britney potrafi ładnie śpiewać. Może jej czasem wychodzi, miejscami nie brzmi to najgorzej - ale znam wielu ludzi, którzy mają dużo lepszy głos od dorosłej byłej (czy też nie...) księżniczki popu.
Może na chwile odejdźmy od tematu i zobaczmy coś o wiele hmmmm "ciekawszego" !! Powiem szczerze ,że lubie Britney,zawsze ja lubiłem ,za fajne piosenki do tańca,za fajny taniec i za to jaka jest.Ale napisze tylko tyle ,że jesli michael miałby wrócić z występem takiego pokroju to ja bede załamany. Britney wykonując ten utwór czuje się niepewnie,jej ruchy są porównywalne do muchy która wpadła do masła.Czytając komentarze dotyczace wystepu myślałem ze jak zwykle złośliwcy przesadzili.Pomyliłem się.Tym razem mieli racje. Sami więc zobaczcie. Britney please GIMMIE MORE !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Mifj8JM3Ohw&eurl=http
http://www.youtube.com/watch?v=Mifj8JM3Ohw&eurl=http