Nice :) :

+ Getty: http://editorial.gettyimages.com/source ... |0|0|0&p=7
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
I tu masz racjekate .Troche mnie sama te ksiazki przeraziły.kate pisze:informacja pochodzi z CNN (dałam link jeśli chcesz po angielsku)... nie wiem czy według Ciebie to wiarygodne źródło - według mnie tak.
Właściwie to takie książki nic nie powinny znaczyć, skoro są legalne... ale jeśli sprawa dotyczy pedofilii dziwne jest to, że oskarżony trzyma książeczki z nagimi czy chociażby półnagimi chłopcami...nie, nie głoszę żadnych herezji, bo ja mam swoją teorię (broniącą Michaela) na temat wszystkich znalezionych zdjęć chłopców i takich tam, ale postawcie się na miejscu takiego ławnika... musi to wyglądać chociaż trochę dziwnie...
Pank a widziałes te ksiazki, bo ja tak?!A oto skrót zebys mogł troche poogladać a dopiero potem wypowiadać sie na dany temat.Pank pisze:Ach, te książki stanowiły dziś rano w naszych wspaniałych polskich mediach niezwykłą sensację: 'szokujące dowody'! Dwie (w tym jedna od fanki, hah) całkiem legalne książki z sierpnia 1993 r., nie mające żadnego powiązania z sprawą obecną, z dodanym komentarzam, który wcale na pedofilię raczej nie wskazuje...
Nie byłabym tego taka pewna w Ameryce ludzie sa całkiem zwariowani i nieobliczalni.Pank pisze: Ławnicy, jak są całkiem normalni, w co wierzę, oleją sobie ten szokujący dowód prokuratury, która już nie wie, co z sobą zrobić
Zgadza sie ale nie wydaje ci sie jednak ze to troche dziwne tym bardziej ze trzymal je pod kluczemSpeechless pisze:no i co z tego - ksiazki te są legalne i nic mu nie moga zrobić może mieć tysiące takich książek pod rugie THE BOY została mu PODAROWANA- to pokazuje desperację Snedona, który wynajduje juz cokolwiek aby zainteresowac ławe przysięgłych. Z tymi książkami bardzo łatwo obrona sobie poradzi - to żaden dowód legalne ksiązki :)
To ta książka, co fanka podarowała? Oj, fanki, fanki... uważajcie, co dajecie ;)Kermitek pisze:http://lordoftheflies.org/img/lotfboy1.htm