Seksualna atrakcyjność Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
magda_magda

Post autor: magda_magda »

piotruś pan pisze:najseksowniejsze w majkelu są oczy
jego oczy sa niesamowite, można godzinami się w nie wpatrywać...
piotruś pan pisze:Michael ma świetną figure
no jasne i te jego nogi, jacie kręce! takie wygibowane jakieś, z resztą on ma wszystko fajne, poprostu saaaam seks
Obrazek
Awatar użytkownika
piotruś pan

Post autor: piotruś pan »

ohh nogi TAAAAAAK prościutkie i zgrabne, tutaj moze troche przesadze ale kiedys natrafilam na zdjecie kiedy Michael wychodzi z basenu chyba i rzucily mi sie w oczy jego stopy i musze to powiedziec są piękne dlugie palce i taki smukłe heheh :P
I'm smooth, I'm bad
Awatar użytkownika
magda_magda

Obrazek
Awatar użytkownika
piotruś pan

http://img442.imageshack.us/img442/8418 ... ykjrl6.png ahhh te dłonie , nie no ja tak moge godzinami <marzyciel> potem nie usne heh:)
I'm smooth, I'm bad
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

piotruś pan pisze:ahhh te dłonie
Dłonie? :smiech: Przepraszam,może jestem jakaś opóźniona czy coś... Dla mnie godne uwagi są jego oczy...Gdybym go spotkała,to bym się go zapytała:Przepraszam panie Jackson,ale czy mogłabym się popatrzeć przez kilka minut w pańskie oczy? glupija
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
piotruś pan

przeciez ja nie mowie ze nie zachwycaja mnie jego oczy , oczywiscie ze sa piekne etc. w sumie to kazda czesc jego ciala jest wspaniala i tyle :P
I'm smooth, I'm bad
Awatar użytkownika
adax

Post autor: adax »

Spearmint pisze:
piotruś pan pisze:ahhh te dłonie
Dłonie? :smiech: Przepraszam,może jestem jakaś opóźniona czy coś... Dla mnie godne uwagi są jego oczy...Gdybym go spotkała,to bym się go zapytała:Przepraszam panie Jackson,ale czy mogłabym się popatrzeć przez kilka minut w pańskie oczy? glupija
:smiech: :smiech: haha dobre...ale ja pewnie tez bym tak zrobiła mmm
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....

*someday my prince will come*
Awatar użytkownika
vera123

Post autor: vera123 »

Zgadzam sie z przedmówcami DłONIE I NOGI! Są najpiękniejsze! Pierwsze na co zwracam uwagę u chłopaków to właśnie dłonie! Mj ma takie szczupłe, długie palce i paznokcie typowo "murzyńskie" szeroka i podłużna płytka paznokcia po prostu cudo!(czarnoskórzy mają najładniejsze dłonie - wielkie i z ładnymi paznokciami).
A nogi to wiadomo zgrabne i co najważniejsze szczupłe. Wogóle faceci z "anoreksją" są najpiękniejsi.

Tu mały zlepek:
Obrazek

Kurde trochę mnie poniosło glupija
Awatar użytkownika
piotruś pan

Vera ! po prostu nie mogłaś już lepiej tego ując, w ogole moment w Moonwalkerze na paczatku gdy Michael wykonuje man in the mirror i w pewnym momencie pokazane sa jego dlonie jak chwyta za mikrofon .... rozpływam się, też zwracam najpierw uwage na dłonie u facetów , anoreksja rox:P
I'm smooth, I'm bad
Awatar użytkownika
Asieńka =D

Post autor: Asieńka =D »

Nogi, dłonie, sylwetka...Boskie! ale oczy i usta MJ ma najpięniejsze (miom skromnym zdaniem ;-) ) Oczka to wiadomo... czarują a uśmiech? :dance: proste zęby szerokie usta i ten krzywy ale jakze piekny usmiech...ahhhh co ja bym dała zeby takie usta.... no wiecie... glupija nenene
Awatar użytkownika
piotruś pan

heheh wiem wiem , ja to samo <marzyciel>
I'm smooth, I'm bad
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

vera123 pisze: Tu mały zlepek:
Obrazek
Śliczne dłonie...

Wszyscy wiecie już że biedna BJ nie potrafi się dopatrzeć niczego brzydkiego u Michaela :wariat: więc o tym co mi się najbardziej podoba mówić nie muszę - wszystko.

Tak z drugiej strony zastanawiam się czy przypadkiem trzymanie zdjęć cudzych dłoni lub stóp na komputerze (nawet tych Michaela) jest normalne :knuje: Jak już ktoś tu wcześniej wspomniał Michael miałby pewnie niezły ubaw gdyby zobaczył niektóre zdjęcia/posty dot. jego osoby.
Obrazek
Awatar użytkownika
magda_magda

ostatnio znalazłam taki filmik, warto looknąć ;-) http://youtube.com/watch?v=ILFA1W__ZJ4
Obrazek
Awatar użytkownika
vera123

Post autor: vera123 »

To zdjęcie(zlepke) zrobiłam tylko na potrzeby tego postu nie mam takich zdjęć na kompie. Ale nie zaprzeczę ze przyglądam sie dłoniom na zwykłych fotkach. :-) Sama sie dziwie i wydaje mi sie ze do fanatyzmu już blisko :nerwy: Mam nadzieje ze granicy nie przekroczę, trzeba zachować umiar. nenene
Awatar użytkownika
piotruś pan

magda_magda pisze:ostatnio znalazłam taki filmik, warto looknąć ;-) http://youtube.com/watch?v=ILFA1W__ZJ4
CUDO !
I'm smooth, I'm bad
ODPOWIEDZ