Plamo-gwiazdka mówicie, ciekawe Trzaby przeprowadzić jakieś badania dotyczące bezgrołów wszelakich gwiazd Jest to bowiem zjawisko intrygujące Nie uważacie?
Maro pisze:A gdzie mieszkasz??Śląsk?Zagłębie?
Śląsk - Bieruń (Czyżbym znów usunęła dane z profilu? Sama nawet nie wiem kiedy to robię )
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Hey Kasia!
Ja mieszkam w Katowicach,niedaleko centrum więc przyszłam na spotkanie bez problemu. Mam blisko,natomiast tak w nocy sama... nie miałam ochoty wracać hehe.Jednak to Katowice i w dodatku Bogucice ,więc poprosiłam Buszmena,żeby mnie podrzucił i cieszę się,że się zgodził. Następnym razem muszę wykombinować coś innego
Pozdrawiam i do zobaczenia
skąd wiesz?? Nie zdążyłam sie jeszcze pochwalic!!!! To juz wiecie czemu sie tyle nie odzywam.... bo po tym spotkaniu nie moge ciagle dojsc do siebie.............lol.
Tak w ogóle to szkoda, ze tak szybko was opuściłam, bo na pewno było super jak juz poszłam, ale to przeziębienie.....wiecie musiałam się wygrzac. A nastepne spotkanie 3 marca???AJjjj chyba sie nie wygrzebie z Wrocławia. Jadę w ten weekend a jak juz pojade to conajmniej 2 tygodnie bede siedziec......Trudno maybe some other time.
Na naszym ostatnim "zlocie" ustaliliśmy,że kolejne spotkanie odbędzie się właśnie w sobotę 3go marca. Kto tym razem przyjdzie? I dokąd tym razem pójdziemy? Myślę,że ten CITY PUB to dobre miejsce,stoliki albo loże można zarezerwować bez problemu i będzie git.
To co,może znowu o 17 tam gdzie zawsze? hihihi (pod Empikiem,wejście prowadzące do ALBERTA).
Ja się deklaruję już teraz,że przyjdę.
Wpisujcie się,kto będzie na 100% :)
Jeśli macie pomysły co do tego,jak to wszystko zorganizować piszcie :)