[PLOTKA]Michael z Jackson 5?
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
[PLOTKA]Michael z Jackson 5?
Nie wiem na ile to jest prawdą.
Michael Jackson zaśpiewa z Jackson 5
Michael Jackson zgodził się wziąć udział w trasie koncertowej grupy Jackson 5.
48-letni gwiazdor muzyki pop spotkał się niedawno w Las Vegas z braćmi Jermainem, Randym, Tito i Jackiem oraz siostrami Janet i Rebbie, aby porozmawiać o wspólnej trasie koncertowej. Według hollywoodzkiego reportera Rogera Friedmana, pomysł na udział Jacksona w koncertach jego rodzeństwa pojawił się wkrótce po tym, jak wokalista odkrył, że żadna wytwórnia nie jest zainteresowana podpisaniem solowego kontraktu płytowego.
- Udana trasa koncertowa Jacksonów mogłaby wskrzesić karierę Michaela i podreperować stan finansów całej rodziny, która bardzo potrzebuje teraz pieniędzy - mówi Friedman.
[onet]
Mam nadzieję, że to nie jest prawda. Michael mógłby tylko stracić występując ze swoimi braćmi.
Michael Jackson zaśpiewa z Jackson 5
Michael Jackson zgodził się wziąć udział w trasie koncertowej grupy Jackson 5.
48-letni gwiazdor muzyki pop spotkał się niedawno w Las Vegas z braćmi Jermainem, Randym, Tito i Jackiem oraz siostrami Janet i Rebbie, aby porozmawiać o wspólnej trasie koncertowej. Według hollywoodzkiego reportera Rogera Friedmana, pomysł na udział Jacksona w koncertach jego rodzeństwa pojawił się wkrótce po tym, jak wokalista odkrył, że żadna wytwórnia nie jest zainteresowana podpisaniem solowego kontraktu płytowego.
- Udana trasa koncertowa Jacksonów mogłaby wskrzesić karierę Michaela i podreperować stan finansów całej rodziny, która bardzo potrzebuje teraz pieniędzy - mówi Friedman.
[onet]
Mam nadzieję, że to nie jest prawda. Michael mógłby tylko stracić występując ze swoimi braćmi.

W między bajki włożyć...Grincz wrote:Według hollywoodzkiego reportera Rogera Friedmana
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- BillieJean
Chciałabym to zobaczyć - może Płyty Michaela nie sprzedają się tak jak kiedyś (to już nie te czasy- teraz mamy piractwo) ale każdy nawet kiepski menager wie że Michael się sprzedaje i to naprawdę nieźle...Grincz wrote:po tym, jak wokalista odkrył, że żadna wytwórnia nie jest zainteresowana podpisaniem solowego kontraktu płytowego.
tabloids

Czasami jak widzę ludzi "w moim wieku" to nawet nie chcę, aby oni słuchali Michaela. Nie ma co ukrywać, że mamy pokolenie ludzi muzycznie zacofanych. Większość słucha Eminema, 50 Centa, Akona, Avril Lavigne itd (Nie mam zamiaru nikogo tutaj obrażać, bo np. Eminem ma jedną bardzo fajną piosenkę - Loose Yourself) Chodzi mi o to, że jak zapytam kogoś w szkole kto to jest Vangelis, Mike Oldfield czy Roger Waters, to oni nie wiedzą, że ktoś taki istnieje.
To przykre, ponieważ nawet nie zdają sobie sprawy jak wiele ich w życiu omija. Dlatego też wolałabym,aby Michaela słuchali ludzie inteligentni (jak my
), którzy znają się na muzyce.

- piotruś pan
Oj tak,niestety prawda...Grincz wrote:Czasami jak widzę ludzi "w moim wieku" to nawet nie chcę, aby oni słuchali Michaela. Nie ma co ukrywać, że mamy pokolenie ludzi muzycznie zacofanych. Większość słucha Eminema, 50 Centa, Akona, Avril Lavigne itd (Nie mam zamiaru nikogo tutaj obrażać, bo np. Eminem ma jedną bardzo fajną piosenkę - Loose Yourself) Chodzi mi o to, że jak zapytam kogoś w szkole kto to jest Vangelis, Mike Oldfield czy Roger Waters, to oni nie wiedzą, że ktoś taki istnieje. To przykre, ponieważ nawet nie zdają sobie sprawy jak wiele ich w życiu omija. Dlatego też wolałabym,aby Michaela słuchali ludzie inteligentni (jak my ), którzy znają się na muzyce.

Pozdrawiam
P.S. Sorki za offtopa
Last edited by Spearmint on Wed, 28 Feb 2007, 18:25, edited 1 time in total.
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2906
A w szczególności:
Mr. Jackson is not planning a concert tour with members of his family.
A w szczególności:
Mr. Jackson is not planning a concert tour with members of his family.

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- BillieJean
Koniec z plotkami! WP przepowiedziało Michaelowi prawdziwą rewolucję...
voila!
Michael Jackson, najgorszy czas, na szczęście, ma już za sobą. Co prawda nikt nie chce podpisać kontraktu płytowego z gwiazdorem, ale mamy dla Michaela dobre wieści. Nagły zwrot (w prawo) gwiazdozbioru Strzelca, symbolizuje powrót do korzeni. To tylko dodatkowo wzmacnia podjęte już wcześniej przez piosenkarza postanowienie – udział w trasie koncertowej grupy The Jackson 5. Od środy Michael tak zapali się do tego pomysłu, że postanowi wydać bardzo pokaźną sumę na kolejne operacje plastyczne. Finał będzie kompletnym zaskoczeniem dla wszystkich – całkowity powrót do przeszłości! Michael po wielu latach poszukiwań w końcu zapragnie być… po prostu sobą! Przy pomocy chirurgów plastycznych upodobni się do siebie samego z okresu kariery w The Jackson 5 (a przypomnijmy, że miał wtedy kilka lat). Zaiste – radykalna decyzja!
Zastanawiam się tylko czy to miało być śmieszne czy na poważnie...jak kolwiek by nie było - coś im nie wyszło...
voila!
Michael Jackson, najgorszy czas, na szczęście, ma już za sobą. Co prawda nikt nie chce podpisać kontraktu płytowego z gwiazdorem, ale mamy dla Michaela dobre wieści. Nagły zwrot (w prawo) gwiazdozbioru Strzelca, symbolizuje powrót do korzeni. To tylko dodatkowo wzmacnia podjęte już wcześniej przez piosenkarza postanowienie – udział w trasie koncertowej grupy The Jackson 5. Od środy Michael tak zapali się do tego pomysłu, że postanowi wydać bardzo pokaźną sumę na kolejne operacje plastyczne. Finał będzie kompletnym zaskoczeniem dla wszystkich – całkowity powrót do przeszłości! Michael po wielu latach poszukiwań w końcu zapragnie być… po prostu sobą! Przy pomocy chirurgów plastycznych upodobni się do siebie samego z okresu kariery w The Jackson 5 (a przypomnijmy, że miał wtedy kilka lat). Zaiste – radykalna decyzja!
Zastanawiam się tylko czy to miało być śmieszne czy na poważnie...jak kolwiek by nie było - coś im nie wyszło...
- Moon_Walk_Er
Jak czytałem ten artykuł to najpierw wyglądałem tak:BillieJean wrote:Michael Jackson, najgorszy czas, na szczęście...

...potem tak:

...później tak:

...i tak:

Jedynym komentarzem jest to:
Patheticsiadeh_ wrote:Szkoda, ze za głupotę sie do więzień nie sadza... Chociaż nie...Moze i lepiej - niewielu ,by zostalo na wolności![]()

Uwaga, "reaktywacji Jackson 5" ciąg dalszy.
Reaktywacja Jackson 5
Grupa Jackson 5 najprawdopodobniej dołączy niebawem do takich zespołów jak The Police i Genesis, które postanowiły powrócić na scenę i zagrać serię koncertów.
Brytyjska gazeta "The Daily Mail" poinformowała, że Michael Jackson wziął sprawy w swoje ręce i namówił swoje rodzeństwo do reaktywowania grupy Jackson 5. Formacja ma wystąpić na serii koncertów w drugiej połowie tego roku. Według niepotwierdzonych informacji, otrzyma za to aż 250 mln funtów. Zespół wyda również kompilację swoich największych przebojów, na której dodatkowo znajdą się dwa nowe nagrania.
O reaktywacji Jackson 5 mówiło się już od dłuższego czasu. Zdaniem hollywoodzkiego reportera Rogera Friedmana, pomysł na udział Jacksona w koncertach jego rodzeństwa pojawił się wkrótce po tym, jak wokalista odkrył, że żadna wytwórnia nie jest zainteresowana podpisaniem solowego kontraktu płytowego.
Udana trasa koncertowa Jacksonów mogłaby wskrzesić karierę Michaela i podreperować stan finansów całej rodziny, która bardzo potrzebuje teraz pieniędzy - mówił Friedman.
Poprostu Onet mnie doprowadza do szału.
M.Dż.*--> Mam propozycję- jesli jakaś plota została zdementowana, to nie doklejajmy kolejnych plot z tej samej serii, bo to jakiś absurd.
Dziekuję.
Reaktywacja Jackson 5
Grupa Jackson 5 najprawdopodobniej dołączy niebawem do takich zespołów jak The Police i Genesis, które postanowiły powrócić na scenę i zagrać serię koncertów.
Brytyjska gazeta "The Daily Mail" poinformowała, że Michael Jackson wziął sprawy w swoje ręce i namówił swoje rodzeństwo do reaktywowania grupy Jackson 5. Formacja ma wystąpić na serii koncertów w drugiej połowie tego roku. Według niepotwierdzonych informacji, otrzyma za to aż 250 mln funtów. Zespół wyda również kompilację swoich największych przebojów, na której dodatkowo znajdą się dwa nowe nagrania.
O reaktywacji Jackson 5 mówiło się już od dłuższego czasu. Zdaniem hollywoodzkiego reportera Rogera Friedmana, pomysł na udział Jacksona w koncertach jego rodzeństwa pojawił się wkrótce po tym, jak wokalista odkrył, że żadna wytwórnia nie jest zainteresowana podpisaniem solowego kontraktu płytowego.
Udana trasa koncertowa Jacksonów mogłaby wskrzesić karierę Michaela i podreperować stan finansów całej rodziny, która bardzo potrzebuje teraz pieniędzy - mówił Friedman.

Poprostu Onet mnie doprowadza do szału.

M.Dż.*--> Mam propozycję- jesli jakaś plota została zdementowana, to nie doklejajmy kolejnych plot z tej samej serii, bo to jakiś absurd.
Dziekuję.