Słuchajcie dzwoniłam do City Pub'u,okazało się,że rezerwacja loży kosztuje 20zł od osoby :/ zdziwiłam się,bo na stronce wyczytałam coś innego,że niby za friko. Dodatkowo wypytałam czy jest możliwość skorzystania z tego rzutnika,który widzieliśmy,oczywiście można,jak usłyszałam "od tego on jest" :P. Jak macie co do tego jakieś pomysły piszcie,co ewentualnie byśmy mogli obejrzeć.
Jeśli chcecie mogę zarezerwować lożę,ale muszę wiedzieć ile dokładnie będzie osób,więc zgłaszajcie się i będziemy musieli się złożyć po 20zł,a jak nie to pójdziemy tak jak ostatnio na żywca i przy odrobinie szczęścia coś znajdziemy,tylko nie wiadomo co wtedy z rzutnikiem hehe.
Dobra to moja propozycja,ma ktoś jakiś inny pomysł??
na razie nie widze przeszkód.
ale wiesz jak to jest, nigdy nic nie wiadomo. ostatnio się deklarowałem, ale coś wypadło.
tym razem na tę chwile jest 100%, zobaczymy co będzie w piątek.
jeszcze dam znać w kazdym razie :)
majkelzawszespoko pisze:zaliczyć mega klepe w parku kościuszki i spać na ławce? :)
Wysiliłbyś się trochę. Jestem abstynentką i dlatego żadnej "mega klepy" nie mam zamiaru zaliczać. Poza tym podejrzewam,że jeszcze znajdzie się ktoś,kto jest podobnego zdania :P
A co do pomysłu... jakieś opinie na ten temat?? Mnie się też ten pomysł z tymi dwoma dychami niezbyt podoba,ale jak chcemy oglądac koncert...
Przede wszystkim potrzebny jest ktoś kto potrafi ten rzutnik obsługiwać hahaha,bo ja się na tym nie znam.
Ostatnio zmieniony pn, 26 lut 2007, 16:41 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
Archi pisze:
6zł-40ml czystej
7zł-0,5piwko
9zł-40ml tequilla z cytrynką i solą
Majątek, dobrze że nie jestem z Warszawy
Dobrze, że nie piję
Erna Shorter pisze:Wysiliłbyś się trochę. Jestem abstynentką i dlatego żadnej "mega klepy" nie mam zamiaru zaliczać. Poza tym podejrzewam,że jeszcze znajdzie się ktoś,kto jest podobnego zdania :P
Ja, bo mam zamiar być Ale absolutnie nie mówię, że na 100%, bo tak na 50% może się okazać, że zostanę bez transportu
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”