cicha pisze:Bez zbędnych ograniczeń - mediafire - świetny serwer do ściągania plików (jest / był). Pozostaną wkrótce tylko wspomnienia po tym serwerze :/
...hm, a czemu to wspomnienia, czyżby był likwidowany ?
dzina pisze:Mam nadzieję, że to nie znaczy, że będzie inna wersja tylko to samo co wcześniej?
Nie sądzę żeby była inna, Silverfox dzieliła to w ten sposób bo nie miała pojęcia jak to zrobić za pomocą Winrara.
Co od Mexico deposition to na MJNO powinna być jeszcze jedna wersja, najdłuższa z mozliwych bo 4-godzinna. To był również wrzut Silverfox z tego co pamiętam ale jakoś już mi się nie chiało z tym "walczyć".
Abe pisze:
cicha pisze:Bez zbędnych ograniczeń - mediafire - świetny serwer do ściągania plików (jest / był). Pozostaną wkrótce tylko wspomnienia po tym serwerze :/
hmm ja o niczym nie wiem. Nie licząc 100 mb limitu wielkości pliku to Mediafire ma się całkiem dobrze, nawet nie pokasowali jeszcze tych dużych plików mimo upływu terminu.
Willy pisze:Co od Mexico deposition to na MJNO powinna być jeszcze jedna wersja, najdłuższa z mozliwych bo 4-godzinna. To był również wrzut Silverfox z tego co pamiętam ale jakoś już mi się nie chiało z tym "walczyć".
Silverfox stwierdziła, że kopia MjLover4Life jest znacznie lepsza niż jej Może jednak warto powalczyć dla nieco lepszej jakości...
Willy pisze:
Abe pisze:
hmm ja o niczym nie wiem. Nie licząc 100 mb limitu wielkości pliku to Mediafire ma się całkiem dobrze, nawet nie pokasowali jeszcze tych dużych plików mimo upływu terminu.
No właśnie. Limit...pewien dyskomfort mogą odczuwać uploaderzy...z tego powodu mogą rzadziej korzystać z usług mediafire
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
wiecie co ja to chyba jakaś ograniczona jestem , bo wiecie co , nic nie umiem sobie ściągnąć A tak strasznie bym chciała prosze Will daj mi znać jak mam to zrobić aby sobie móc coś ściągnąć prosze Wręcz błagam ......
Malwina24 pisze:wiecie co ja to chyba jakaś ograniczona jestem , bo wiecie co , nic nie umiem sobie ściągnąć A tak strasznie bym chciała prosze Will daj mi znać jak mam to zrobić aby sobie móc coś ściągnąć prosze Wręcz błagam ......
Sprecyzuj może w czym jest problem bo na razie to jest zbyt ogólnikowo. Ale tak w skrócie, pierwsze wrzuty były na megaupload. Zeby pozbyć się problemu braku slotów dla Polski trzeba zrobić coś takiego: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 1470#31470 (w zależności jakiej przeglądarki używasz wybierz odpowiednie rozwiązanie, na pierwszy rzut oka wygląda strasznie ale tak naprawdę to bułka z masłem)
Ale nawet wtedy możemy ściągać tylko od 3 w nocy do 17 w dzień i to tylko jeden góra dwa pliki dziennie. Sam proces pobierania z Megaupload polega na wpisaniu trzyznakowego kodu, odczekaniu kilkunastu sekund i wciśnięciu "Download". Ten serwis jest jak widać dość lipny dlatego przerzuciłem się na Mediafire. Tutaj sprawa jest prosta. Klikamy na link, potem na napis download i się ściąga. Niektóre linki mediafire już nie działają bo pliki za nimi się kryjące były za duże i je pokasowali. Oczywiście potrzebny jest zainstalowany WinRar aby poszczególne części zamienić w całość.