Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Dziś MJ nie świętuje uchwalenia konstytucji, ale przynajmniej jest w miarę zadowolony. Sneddon kończy listę swoich wiarygodnych świadków! :] Chyba, że jeszcze czekają nas dodatkowe atrakcje... Kasety wideo? Ukryte taśmy? Byłe sprzątaczki? A może jakiś pan sobie przypomni, że MJ go też molestował w 1989 r.? Ewentualnie jakaś podejrzana książeczka, poradnik seksualny jakiś...
A ja takie google nosiłam na studiach podczas zajęć z chemii. Musze przyznać, że zwsze mieliśmy z siebie wielki ubaw Wyobraźcie sobie grupe 10 osób w takich "okularkach"......., niesamowity widok
to z Cnn nie jest potwierdzone, ponieważ publicystka Culkina nadal utrzymuje, że nic się nie zmieniło (czyli że Culkin nie ma zamiaru angażować się w sprawę). Będziemy musieli trochę poczekać żeby się przekonać, ale mam wrażenie, że Culkin raczej nie będzie zeznawał, chociaż - kto go tam wie?
A former wife of Michael Jackson called the pop star a "sociopath" in a 2004 interview and made statements "inconsistent" with testimony she gave in his child-molestation trial last week, a detective testified Tuesday.
[...]
"She referred to Michael as a sociopath and his children as possessions," Robel said.
Pank - mówiłeś coś o kasetach... podobno znalazła się kaseta na której nagrany jest Michael mówiący o 'Jesus Juice'
Robel said Jackson also can be heard describing wine as "Jesus juice" on a videotape seized during the investigation.
The tape, shot by Jackson's own videographer, records a conversation with British filmmaker Martin Bashir, whose 2003 documentary, "Living with Michael Jackson," sparked the molestation probe. In it, Robel said, the two discuss flying and Jackson asks, "You don't have, like, a little bit of Jesus juice -- like a little bit of wine?"
kate wrote:Pank - mówiłeś coś o kasetach... podobno znalazła się kaseta na której nagrany jest Michael mówiący o 'Jesus Juice'
Wiedziałem, że Sneddonik coś trzyma w zanadrzu :> On zawsze wie, kiedy się ujawnić z odpowiednimi dowodami! Geniusz, geniusz, geniusz.
A teraz mówię: to kaseta z 1991 r., MJ w żartach pił z Landisem wino na planie "Black or white", a ponieważ oni mają specyficzne poczucie humoru (obrzucanie się jedzeniem i takie tam...), to Michaelowi się wyrwało po wypiciu paru litrów coś o 'Jesus Juice' - może znowu wykraczę?
A tu jeszcze całkiem dobrze widać największe-okulary-Michaela :]
Na tym CNN mówią, że Michael rozmawiał z Bashirem, a nie z Landisem. Michael mówi do Bashira (chyba do Bashira): "You don't have, like, a little bit of Jesus juice -- like a little bit of wine?" teraz to już nie wiem
kate wrote: "You don't have, like, a little bit of Jesus juice -- like a little bit of wine?"
Brzmi mało ciekawie, ale to nie powód, by człowieka sądzić. Niby czego ma to dowodzić? Co to ma do molestowania i domniemywanego upijania Gavina? Taka rozmowa jedynie dowodzi, ze prokurator nie wziął tego zwrotu z powietrza, nic więcej. No chyba że pojawi się sam Pan Jezus i oskarży Michaela o zniesławienie. Skoro wystąpił w South Parku...
Według oskarżycieli, Michael Jackson nie mógł pozwolić sobie na kosztowną ugodę z rodziną Gavina Arvizo, domniemanej ofiary piosenkarza. Dlatego postanowił ich uwięzić i zmusić do wzięcia udziału w filmie, który miał pokazać gwiazdora jako dobroczyńcę.
Kiedy się kończą zeznania prokuratury? Czyżby dziś już zaczynali się świadkowie obrony? Bo jakoś się na to nie zapowiada :/