Randy Jackson-music :)
Randy Jackson-music :)
Mamy na Youtube :)
Randy Jackson - Love You Honey
Randy Jackson - Love You Honey
Ostatnio zmieniony ndz, 25 mar 2007, 19:31 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
A mógłbyś?Willy pisze:Mógłbym spróbować, gdyby mi działało....
Ten sam problem mam. Nie działa mi program /tzn buntuje się/ przy ściąganiu pliku wideo z powyższego serwera...może powinnam poszukać innego, który byłby kompatybilny, czy jakoś tak...sama nie wiem...
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Nie wiem, czy to coś pomoże, ale mi działa
Do odtwarzania plików filmowych mam u siebie.....
Co ja tutaj mam....?
Quick Time Player, XVD Player, Windows Media Player, WinDVD6....
Powiedzcie, że pomogłam....

Do odtwarzania plików filmowych mam u siebie.....
Co ja tutaj mam....?

Quick Time Player, XVD Player, Windows Media Player, WinDVD6....
Powiedzcie, że pomogłam....

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Zabrakło jeszcze FlashVideoPlayer'a :)M.Dż.* pisze:Powiedzcie, że pomogłam....
A na poważnie.
Kasiu chodzi o bezpośrednią możliwość ściągnięcia sobie tego widea na dysk. Wiem, że to bardzo nieszlachetne. No ale biorąc pod uwagę stopień rzadkości oraz słabą jakość, to chyba aż tak bardzo szkodliwe nie jest i o piractwo nie mają co się czepiać stróże :P
Chciałam skorzystać z tej stronki, by móc ściągnąć sobie plik:
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php
Jednak się buntuje :/ a szkoda :]
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
cicha pisze:A mógłbyś?Willy pisze:Mógłbym spróbować, gdyby mi działało....
Ten sam problem mam. Nie działa mi program /tzn buntuje się/ przy ściąganiu pliku wideo z powyższego serwera...może powinnam poszukać innego, który byłby kompatybilny, czy jakoś tak...sama nie wiem...
Tylko że ja nawet obejrzeć tego nie mogę bo nic nie leci, nie mówiąc już o ściągnięciu.
A to o to chdziło.Willy pisze:Tylko że ja nawet obejrzeć tego nie mogę bo nic nie leci
Próbowałeś tego?
if video is not playing try this:
Wait at least 5 seconds for the video to load
hit play
refresh the page
Ewentualnie jeszcze oczyścić dysk z tymczasowych plików inter. i może się wtedy załaduje wideo?
Jak nadal nic nie daje, to już chyba nic nie da się poradzić.
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Tak, bez rezultatów. Może kwestia kodeków. Nie chce mi się kombinować szczerze mówiąc. Jak nie zapomnę to wrócę tu po reinstalacji systemu czyli nie wiadomo kiedy.cicha pisze:A to o to chdziło.
Próbowałeś tego?
if video is not playing try this:
Wait at least 5 seconds for the video to load
hit play
refresh the page
Brzmi przerażająco. Lepiej do tego nigdy nie wracać.Willy pisze:po reinstalacji systemu
A z drugiej strony...czy mógłbyś zdradzić jakim programem pobrałeś plik Tribute to Elvis. Czy to tajemnica zawodowa? Nie dałoby się tego samego programu zastosować np do tego pliku, co tutaj?
Nie wiem, może to i naiwny tok myślenia

E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
A bo ja własnie zrozumiałam, że Willy nie może tego wogóle zobaczyć....cicha pisze:Kasiu chodzi o bezpośrednią możliwość ściągnięcia sobie tego widea na dysk.
No, a że kiedyś ja nie mogłam obejrzeć swojego TUC i mi Willy zdradził pomysł, żeby ściągnąć WinDVD6 i zadziałało natychmiast to pomyślałam, że teraz ja pomogę

No, to pomogłam

Myślę, że nie ma tu niczego nieszlachetnego, bo to zdaje się z telewizji jest zgranecicha pisze:No ale biorąc pod uwagę stopień rzadkości oraz słabą jakość, to chyba aż tak bardzo szkodliwe nie jest i o piractwo nie mają co się czepiać stróże

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Zonk. Odwróciłam kota ogonem. To sobie nawarzyłam ;)M.Dż.* pisze:A bo ja własnie zrozumiałam, że Willy nie może tego wogóle zobaczyć....cicha pisze:Kasiu chodzi o bezpośrednią możliwość ściągnięcia sobie tego widea na dysk.
Jak najbardziej :)M.Dż.* pisze:bo to zdaje się z telewizji jest zgrane
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
No ale jak zdradze moje metody, to wszyscy się wycfanią i sami będą działać i kto mi wtedy będzie piwa stawiał. :]cicha pisze:A z drugiej strony...czy mógłbyś zdradzić jakim programem pobrałeś plik Tribute to Elvis. Czy to tajemnica zawodowa? Nie dałoby się tego samego programu zastosować np do tego pliku, co tutaj?
Tak na serio, chciałem właśnie użyć tego czego użyłem do pobrania Elvisa czyli URLHelper'a i Hidownload'a. Oba można znaleźć w sieci w wersji testowej. W pierwszym włączyć snifowanie i wejść na stronę z klipem(Internet Explorerem). Na liście urlhelpera zacznie pojawiać się masa linków. Któryś z nich to szukane wideo, tylko trzeba wiedzieć który. (patrzeć po nazwach, po rozszerzeniach typowych dla plików filmowych ale takich też będzie kilka) Upatrzony link wysłać prawym klawiszem myszy do Hidownload'a i tam go pobrać. Gwarancji, że to zadziała nie udzielam.