3.5.05 - sąd
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Hmm...A skąd oni biorą info? Idą do okienka w baku i proszą panią, żeby im powiedziała? Nie no serio się pytam, skąd się takie info bierze, bo często ktoś mówi, że ten ma tyle, a tamten jeszcze więcej..Ale skąd...To nie jest tajemnica albo jakoś tak? No i on ma 38 000 w jakimś konkretnym banku czy w ogóle? Tzn wg nich... No taki mój jeden kolega dziś mówił, że na swoim koncie ma jakieś 4 złote...Co nie oznacza że w najbiższym czasie będzie grał na ulicy na flecie.../We Wrocławiu mają tacy swoje stałe punkty koło Katedry, stąd pomysł...:]/
Dobre nie ma co .Poza tym co z tego ze jakis tam policjant twierdzi ze Debbie nazywała MJ'a inaczej skoro w sadzie tego nie potwierdziła.I co z tego ze ktos tam słyszał ze MJ mówił cos takiego do pana B* . Skoro ten w sadzie o tym nie powiedział .Mam takie wrarzenie jakbym znowu znalazła sie w tej miescinie w której mieszkam.Pamietam jakis tydzien temu powiedziałam kolezance ze złamałam reke.Wyobrazcie sobie ide dzisiaj po zakupy i widze znajoma , która zadaje mi pytanie "TO TY JESZCZE ŻYJESZ, a ja wybieram sie na twój pogrzeb?!"Myślam ze padne na ulicy i o mało sie nie wsciekłam , bo ktos jej powiedział ze miałam wypadek i ze zginełam .Dobre jaja co?!Uwarzam ze słowa trzecich osób zawsze sa podawane tak jak im wygodnie a właściwie tak jak usłysza. A człowiek ma taka nature ze to co nie usłyszy to sobie sam dośpiewa.MJowitek pisze:Hmm...A skąd oni biorą info? Idą do okienka w baku i proszą panią, żeby im powiedziała? Nie no serio się pytam, skąd się takie info bierze, bo często ktoś mówi, że ten ma tyle, a tamten jeszcze więcej..Ale skąd...To nie jest tajemnica albo jakoś tak? No i on ma 38 000 w jakimś konkretnym banku czy w ogóle? Tzn wg nich... No taki mój jeden kolega dziś mówił, że na swoim koncie ma jakieś 4 złote...Co nie oznacza że w najbiższym czasie będzie grał na ulicy na flecie.../We Wrocławiu mają tacy swoje stałe punkty koło Katedry, stąd pomysł...:]/
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Eee ja miałam przeszczep żłądka, anoreksje i w ciązy byłam.Kermitek pisze: "TO TY JESZCZE ŻYJESZ, a ja wybieram sie na twój pogrzeb?!"Myślam ze padne na ulicy i o mało sie nie wsciekłam , bo ktos jej powiedział ze miałam wypadek i ze zginełam .Dobre jaja co?!Uwarzam ze słowa trzecich osób zawsze sa podawane tak jak im wygodnie a właściwie tak jak usłysza. A człowiek ma taka nature ze to co nie usłyszy to sobie sam dośpiewa.
![Wariat :wariat:](./images/smilies/wariat.gif)
PS. Ach te moje sąsiadki
![Głupi głupi... glupija](./images/smilies/glupek2.gif)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”