Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Wczoraj dostalam SMSa z Japonii, ze Michael powiedzial fanom, ze 16go przylatuje do Londynu na pare dni odwiedzic znajomych. Raymone ma podac nam dokladne szczegoly przylotu, bo Michael powiedzial, ze chce, zebysmy czekali na niego na lotnisku i w ogole zorganizowali sie czasowo. Tyle wiem.
A co do przelotow do Londynu, to sprawdzajcie w internecie linie Ryanair, Sky Europe, Wizzair,Central Wings, Easy Jet. British Airways tez maja czasem dobra oferte, bilety po 260zl w jedna strone.
Pozdrawiam!
Marta Wozniak pisze:Wczoraj dostalam SMSa z Japonii, ze Michael powiedzial fanom, ze 16go przylatuje do Londynu na pare dni odwiedzic znajomych. Raymone ma podac nam dokladne szczegoly przylotu, bo Michael powiedzial, ze chce, zebysmy czekali na niego na lotnisku i w ogole zorganizowali sie czasowo. Tyle wiem.
A co do przelotow do Londynu, to sprawdzajcie w internecie linie Ryanair, Sky Europe, Wizzair,Central Wings, Easy Jet. British Airways tez maja czasem dobra oferte, bilety po 260zl w jedna strone.
Pozdrawiam!
Mnie to niestety ominie tym razem....
Szkoda bardzo.....
Ale jeśli informowanie fanów o swoich planach to nowa taktyka Michael'a, to BARDZO mi się ona podoba
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
No jeeeeejku, noooooo!
No, szkoda- co będę ukrywać
Z całym szacunkiem do MJowitka, z którym mam się spotkać 16-go, ale Michael'a troszkę rzadziej widuję.
Podpadłam?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jaaa bardzo się cieszę, że MJ zawita w Londynie - oczywiście mnie tam nie bedzie ...
Jednak życzę wszystkim, którzy się tam zjawią aby mieli okazję pogadać z Michael'em !
Michael juz przylecial dzis do Londynu o 15.45,to jest zdjecie z Heathrow. Nie wiadomo tylko czy zatrzymal sie w The Dorchester czy w Carlton Towers Hotel,wkrotce sie dowiem od znajomych.