Zagłosuj na teledysk Michaela!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- just child
- Janet Jackson ;)
- Lady_Banana
O dzięki. Jak początek zobaczyłam to mi sie przypomniało że to ten teledysk z tymi psami w garniturach.Spearmint pisze:http://www.youtube.com/watch?v=CbH04pY7alA
To tak dla małego przypomnienia
Zbananujcie mnie...
- Final Cloud
- Michalinka
Nie jestem nieuczciwa... Ale bardzo chciałabym zobaczyć je wszytkie, bo ich w ogóle na duzym ekranie nie widziałam, może... ale nie pamiętam ich na ekranie mojego telewizora, dlatego zrobie jak koleżanka jolene podała, nawet kilkakrotnie zagłosuje na jedno . Za to najbardziej lubie z teledysków Smooth Criminal i Black or White Może ktoś wspomóc moją akcje na głosowanie na Black or White?? Ten teledysk ma w sobie tą energię...no i ta gitarajolene_ pisze:Gdyby ktoś był bardzo nieuczciwy. I bardzo nie fair, ii w ogóle.. To wsyatrczy pousuwać pliki internetowe za każdym wejściem, wtedy można głosować kilkakrotnie. Nic chyba nie pomieszałam
Who's bad?
Michalinka pisze:Nie jestem nieuczciwa... Ale bardzo chciałabym zobaczyć je wszytkie, bo ich w ogóle na duzym ekranie nie widziałam, może... ale nie pamiętam ich na ekranie mojego telewizora, dlatego zrobie jak koleżanka jolene podała, nawet kilkakrotnie zagłosuje na jedno . Za to najbardziej lubie z teledysków Smooth Criminal i Black or White Może ktoś wspomóc moją akcje na głosowanie na Black or White?? Ten teledysk ma w sobie tą energię...no i ta gitarajolene_ pisze:Gdyby ktoś był bardzo nieuczciwy. I bardzo nie fair, ii w ogóle.. To wsyatrczy pousuwać pliki internetowe za każdym wejściem, wtedy można głosować kilkakrotnie. Nic chyba nie pomieszałam
Ja głosowałam jeszcze na Remember...
Moja koleżanka mowi mi przynajmniej 1 raz na 2 tygodnie, że widziała Black or white czyli black or white leci...
Ale o smooth criminal jeszcze nie syszałam... lae penwie nie wygra...
musielibysmy sie mocno postarać...
Ale o smooth criminal jeszcze nie syszałam... lae penwie nie wygra...
musielibysmy sie mocno postarać...
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
- Michalinka
Edit
Więc wyniki:
20....
13. black or white
12. nirvana-smells like teen spirit
11. wilki- urke
10. u2 walk on
9. thriller
8. wham! - wake me up before you go go
7. nelly furtado- I'm like a bird
6.metallica- nothing else matters
5. u2- electrical storm
4. hey- misie
3. madonna- express yourself
2. nelly furtado- turn off the light
i... zaraz pierwsze miejsce.
Więc wyniki:
20....
13. black or white
12. nirvana-smells like teen spirit
11. wilki- urke
10. u2 walk on
9. thriller
8. wham! - wake me up before you go go
7. nelly furtado- I'm like a bird
6.metallica- nothing else matters
5. u2- electrical storm
4. hey- misie
3. madonna- express yourself
2. nelly furtado- turn off the light
i... zaraz pierwsze miejsce.
Ostatnio zmieniony pt, 26 paź 2007, 19:10 przez jolene_, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michalinka