Maro pisze:szkoda że niema jej na albumie,zamiast The Lost Children....
"Shout" chyba wypadło przez "You Are My Life"... tak mi cos świta...
Tak,masz rację.Bo właśnie zamiat tej piosenki pojawiło się YAML,ale mnie raczej chodziło o piosenkę która bardziej wpadła mi w ucho...bo szczerze TLC jest do ****
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
No takie michaelowo słodkie do wy*****nia... Ale YAML tez raczej dziełem nie jest. Ballada jakich wiele... Takie tam gorzkie żale na fujarce...
No to teraz czekam za zjebke , że na MJa najeżdżam, a przecie to taki słodki chłopak
...pzdr
siadeh_złaaaa_kobieta_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
No takie michaelowo słodkie do wy*****nia... Ale YAML tez raczej dziełem nie jest. Ballada jakich wiele... Takie tam gorzkie żale na fujarce...
No to teraz czekam za zjebke , że na MJa najeżdżam, a przecie to taki słodki chłopak
...pzdr
siadeh_złaaaa_kobieta_
Zabiłaś mnie i teraz nawet nie moge się na ciebie wściekać. Wybaczam ci w imieniu wszystkich którzy TLC i YAML lubią (ja się do nich zaliczam). Jakoś te nasze odmienne upodobania musimy na forum pogodzić w końcu. Ale Shout wymiata, jak ja mogłam żyć tyle czasu w błogiej nieświadomości, nie mając pojęcia że takie coś istnieje.oj BJ, BJ...
Koniec z tym off topem już!
To co, ma ktoś pełną wersję teledysku BAD?
siadeh_ pisze:Ballada jakich wiele... Takie tam gorzkie żale na fujarce...
Maro pisze:Tak to ja:)jeszcze wtedy byłem w formie:)
No wiesz!
Młody Chłop, a takie rzeczy pisze
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"