Michael wkrótce w Wielkiej Brytanii?

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Pank

Michael wkrótce w Wielkiej Brytanii?

Post autor: Pank »

Z Interii, więc źródło niespecjalne... Poinformował o tym Uri Geller, jakie on ma obecnie stosunki z Michaelem?

Mimo wszystko, świetna informacja, a przynajmniej lepsza od tych niezwykle legalnych, dwunastoletnich i szokujących albumów :)

---
47-letni Michael Jackson jest święcie przekonany o swojej niewinności i wierzy w szybkie oczyszczenie go z podejrzeń o seksualne molestowanie nieletniego chłopca. Wskazuje na to fakt, iż wokalista zarezerwował już wakacyjną wycieczkę do Londynu.

Amerykański piosenkarz chce bowiem wziąć udział w ceremonii weselnej jednego z przyjaciół, która odbędzie się w Wielkiej Brytanii podczas zbliżających się wakacji.

O fakcie zarezerwowania lotniczych biletów do Londynu poinformował Uri Geller, jeden z przyjaciół Jacksona, podczas rozmowy z dziennikarzami brytyjskiej stacji telewizyjnej Channel 4.

"Michael jest przekonany o swojej niewinności i wierzy, że podobnie zadecyduje ława przysięgłych. Zarezerwował już nawet bilet lotniczy do Londynu i miejsce w hotelu" - powiedział Geller.

"Jego przyjaciel ma ślub i Michael zapowiedział już swój przyjazd" - dodał znajomy piosenkarza.
Awatar użytkownika
MMarjory

Re: Michael wkrótce w Wielkiej Brytanii?

Post autor: MMarjory »

Pank pisze:...Michael Jackson jest święcie przekonany o swojej niewinności i wierzy w szybkie oczyszczenie go z podejrzeń o seksualne molestowanie nieletniego chłopca...
No i bardzo dobrze! Bo tak własnie będzie! ;-) Wierzę w to! A tak poza tym, kto dzisiaj zeznawał i kiedy skończy się 'lista Sneddona'?
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

To samo na onecie... i nie dość że właśnie tam, to jeszcze w dziale PLOTKI... dlatego ciężko uwierzyć :hahaha: ale mam nadzieję, że to jednak będzie prawda... tzn. to że Michaela uniewinnią, bo akurat na tej Wlk. Brytanii nie zależy mi tak bardzo :)

Michael Jackson pewny uniewinnienia

Michael Jackson jest tak pewny swojego uniewinnienia, że zarezerwował już wakacyjny lot do Londynu.

Uri Geller, bliski przyjaciel oskarżonego o molestowanie seksualne nieletnich gwiazdora, wyjawił w czwartek, 28 kwietnia, w brytyjskim programie telewizyjnym Richard & Judy, że piosenkarz kupił już bilet na podróż do Londynu, ponieważ wierzy, że ława przysięgłych go uniewinni.

"Michael wierzy, ze zostanie uznany za niewinnego, więc zaczął już planować wyjazd do Londynu, gdzie podczas wakacji odbędzie się ślub jego przyjaciół. Zarezerwował już bilety lotnicze i hotel" - mówi Geller.

P.S. dziś będzie 'sąd' prawda?
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Boze dobrze by było gdyby tak sie stało .Ale to różnie moze być.W kazdym razie jak dowiedziałam sie z czego sa wziete te zdjecia i jaka jest ta druga ksiazka zaczełam sie śmiać z durniów i doszłam do wniosku ze ktoś miał racje piszac gdzies,ze jakby u niego znaleźli kubusia puchatka to tez by skarzyli o pedofilie bo kubuś chodzi bez gatek. :smiech: :smiech:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Kermitek pisze:ktoś miał racje piszac gdzies,ze jakby u niego znaleźli kubusia puchatka to tez by skarzyli o pedofilie bo kubuś chodzi bez gatek. :smiech: :smiech:

Jasne, tego by jeszcze brakowało żeby sprawę MJ wytoczył Krzysiu.

P.S.
Mi by tam pasiło aby MJ zjawił się w UK. Popieram każdą inicjatywę która wiąże się z tym aby MJ ruszył tyłek :]
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Re: Michael wkrótce w Wielkiej Brytanii?

Post autor: M.Dż.* »

Pank pisze:Z Interii, więc źródło niespecjalne... Poinformował o tym Uri Geller,
I na tym poprzestańmy ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Zablokowany