Zagłosuj na teledysk Michaela!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Moon_Walk_Er
Wow ! Nie spodziewałam się aż takiego wyniku, ale też nie jestem zaskoczona. Wkońcu to Michael =] Dawno nie słyszałam Thriller'a i tylko jak usłyszałam pierwsze dźwięki to zaczęłam tańczyć. Musiało to idiotycznie wyglądać. Nawet kot jakoś tak dziwnie się na mnie patrzył xP No i oczywiście najbardziej jestem zadowolona ze Smooth Criminal.
Michael is the best !
Michael is the best !
somewhere
- BillieJean
Siedzę sobie siedzę,spokojnie czytam,a tu nagle jak byk SC! No to sobie powrzeszczałam <wariatka>,że aż mama,ogłupiona tymi wspaniałymi dźwiękami , przyszła z kuchni ,żeby się zapytać : "Gorzej ci"?jolene_ pisze:1. SMOOTH CRIMINAL !
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
- Lady_Banana
A ja mam pecha wielkiego,bo akurat do cioci na imieniny pojechałam i był tam wiatr i zerwało antene...i nie zdążyłam tylko na SC takiego pecha to nie ma nikt...a bardzo chciałam to obejrzeć...ale za tydzień znowu głosujemy? tym razem nie rusze sie z domu i będe wytrwale siedzieć i czekać na MJ
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
http://teledyski.onet.pl/lista.html - ja moim (nie)bystrym okiem dosterzegam same stare jak to określiłeś "kotlety"
- Moon_Walk_Er
Głosujmy w tym tygodniu na Bad :)
To będzie fajne, kiedy ludzie tydzień po tygodniu w telewizji zobaczą i usłyszą dwa świetne kawałki z jednej płyty.
A może ktoś stwierdzi, że warto ją mieć?
Potem przez ciąg przyczynowo-skutkowy będziemy mieli o kilku fanów więcej
W przyszłym tygodniu już nic nie będę mówił :)
Zagłosuję na to, co wybierzecie
To będzie fajne, kiedy ludzie tydzień po tygodniu w telewizji zobaczą i usłyszą dwa świetne kawałki z jednej płyty.
A może ktoś stwierdzi, że warto ją mieć?
Potem przez ciąg przyczynowo-skutkowy będziemy mieli o kilku fanów więcej
W przyszłym tygodniu już nic nie będę mówił :)
Zagłosuję na to, co wybierzecie
- Michalinka