prosze czytac wypowiedzi ktore cytuje, a pozniej komentowac bo robi sie cyrk i moje posty brzmia bez sensu! napisalem ze cisza nie gyla jedynym wymogiem Jackson, koniec kropka. Jackson moze sobie zamowic wybudowanie emipre state building posrodku pokoju i mnie to nie podnieci, wiec...M.Dż.* pisze: A ja nie rozumiem problemu, mRm
Bo tego typu przypodobanie się hotelowym gościom, którzy są znanymi ludźmi to całkowicie normalna rzecz.
I, jeśli mamy porównać, w tym miejscu, Michael'a do kogoś "normalnego", to powiem, że panna Keiko Sofia Fujimori, pełniąca niegdyś obowiązki pierwszej damy Peru, nie lubi niebieskich kwiatów.
I personel hotelu Sheraton był uprzedzony, że pod żadnym pozorem nie mogą się one pojawić w jej pokoju. I sądzę, że nie było to jej życzenie, lecz sugestia osób, które ją znają i mają obowiązek dbać o dobre samopoczucie.
Michael również ma wokół siebie takich ludzi.
Nie rozumiem problemu/rewelacji
Tinkerbell78, szczęściaro
Cieszę się razem z Wami!
Michael przyjeżdża do Londynu (marzec 2007)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- znak wodny
jeju jeju co za zdjecia!!!
a mnie teraz trzy dni nie bedzie i nic nie bede o nim wiedziec
i co z nim teraz, gdzie on pedzi, amoze ktos zna plan podrozy do 2019 r??? he???? albo chociaz jego najblizsze wypady, gdzie? kiedy? na ile? moze jakis koncert w Europie??
Pozd wszystkich, pedze do skzoly. Wy Szczesciarze!!!! Buzka papa
a mnie teraz trzy dni nie bedzie i nic nie bede o nim wiedziec
i co z nim teraz, gdzie on pedzi, amoze ktos zna plan podrozy do 2019 r??? he???? albo chociaz jego najblizsze wypady, gdzie? kiedy? na ile? moze jakis koncert w Europie??
Pozd wszystkich, pedze do skzoly. Wy Szczesciarze!!!! Buzka papa
"To dar i przekleństwo" lD
- BillieJean
MJ z piotrusiem panem.love it.
take off your glasses man...sesesesese widać jego oczy i tak
Michael wsiadł do samolotu odletującego do LA, chociaż krążyły plotki że wybiera się do Las Vegas albo Gary Indiana. Poczekajmy troche a zobaczymy jak jest naprawdę, czy tego chcemy czy nie paparazzi dopadną go wszędzieznak wodny pisze:i co z nim teraz, gdzie on pedzi, amoze ktos zna plan podrozy
Cieszę się widząc michaela w takiej formie. Mam nadzieje że wyda niedlugo płyte
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Serdeczne dzięki za kolejne zdjęcia Dziewczyny
Widzę, że Michael samym środkiem Heathrow maszerował- to dość rzadkie zjawisko....
Widzę, że Michael samym środkiem Heathrow maszerował- to dość rzadkie zjawisko....
I jednego guzika u koszuli nie majolene_ pisze:Mi też się tak wydajeTerminator pisze:Nie wiem czy to mi się zdaje, czy na tej niebieskiej koszuli jest sznurek po metce lub cenie (dokładnie przy drugim guziku od góry)
Albo to taka ozdoba jest
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Kurde chudzizna z tego Michaela.Mamy więc coś współnego buahahah.Ja jestem żywym przykładem na to jak trudno jets przytyć.Michael ma przerażające zapadnięcia w policzkach które mam nadzieję mi nie grożą.Wygląda jak byłby chory na niektórych zdjęciach no a biała skóra ...masz Ci pech jeszcze bardziej to uwydatnia.Najważniejsze że na większości zdjec jest na serio szczęsliwy i miejmy nadzieje szykuje nam coś fajowego.
ps- ja już nie raz usłyszałem "komplement" że wyglądam jak statysta z filmu o obozach koncentracyjnych.Jakże miły komplement prawda??
ps- ja już nie raz usłyszałem "komplement" że wyglądam jak statysta z filmu o obozach koncentracyjnych.Jakże miły komplement prawda??
- BillieJean
Strasznie kochane są te zdjęcia:) Wielkie dzięki!
PS. wątpie żeby Michael miał cokolwiek do powiedzenia w kwestii ubrań Paris - Dziweczynki i tak zawsze postawią na swoim
Ostatnio zmieniony czw, 22 mar 2007, 18:04 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
- Secret Man
WICIE CO A JA ZNAM DZIECI I TO W RóżNYM WIEKU ( POWIEDZMY ,żE TO MOJA PRACA) i muszę wam powiedzieć iż dziewczynki w wieku od 4 do powiedzmy 11 lat to tylko różowy i to pod każdą postacią kochają no i księżniczki Disneya !!!! No ewentualnie Barbie ( w co nie wątpie , że Paris też je uwielbia ) . Więc nie ma co sie dziwić ,że cała na różowo chodzi . A wisienka nie bulwersuj się tak bo znając życie to MJ pozwala się ubierać dzieciom w co one chcą a nie narzuca swojego zdania . A zresztą przecież Ona super wygląda . Jak dlamnie to chłopaki tak "biednie" wyglądają , bo Paris to jak prawdziwa Księżniczka
na tych zdjeciach paris wyglada jak rozowa landrynka :/ boshe jak Michael mogl ja tak ubrac ? matko jak ja nie cierpie rozowego !! poprostu masakra
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...