Michael przyjeżdża do Londynu (marzec 2007)

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

mRm

Post autor: mRm »

M.Dż.* pisze: A ja nie rozumiem problemu, mRm :-/
Bo tego typu przypodobanie się hotelowym gościom, którzy są znanymi ludźmi to całkowicie normalna rzecz.
I, jeśli mamy porównać, w tym miejscu, Michael'a do kogoś "normalnego", to powiem, że panna Keiko Sofia Fujimori, pełniąca niegdyś obowiązki pierwszej damy Peru, nie lubi niebieskich kwiatów.
I personel hotelu Sheraton był uprzedzony, że pod żadnym pozorem nie mogą się one pojawić w jej pokoju. I sądzę, że nie było to jej życzenie, lecz sugestia osób, które ją znają i mają obowiązek dbać o dobre samopoczucie.
Michael również ma wokół siebie takich ludzi.
Nie rozumiem problemu/rewelacji :-/

Tinkerbell78, szczęściaro ;-)
Cieszę się razem z Wami! :-)
prosze czytac wypowiedzi ktore cytuje, a pozniej komentowac bo robi sie cyrk i moje posty brzmia bez sensu! napisalem ze cisza nie gyla jedynym wymogiem Jackson, koniec kropka. Jackson moze sobie zamowic wybudowanie emipre state building posrodku pokoju i mnie to nie podnieci, wiec...
Awatar użytkownika
znak wodny

Post autor: znak wodny »

jeju jeju co za zdjecia!!!

a mnie teraz trzy dni nie bedzie i nic nie bede o nim wiedziec :surrender:

i co z nim teraz, gdzie on pedzi, amoze ktos zna plan podrozy do 2019 r??? he???? glupija albo chociaz jego najblizsze wypady, gdzie? kiedy? na ile? moze jakis koncert w Europie??

Pozd wszystkich, pedze do skzoly. Wy Szczesciarze!!!! :happy: Buzka papa
"To dar i przekleństwo" lD
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Terminator pisze:Nie wiem czy to mi się zdaje, czy na tej niebieskiej koszuli jest sznurek po metce lub cenie (dokładnie przy drugim guziku od góry) :knuje:
Albo to taka ozdoba jest :-)
Mi też się tak wydaje :-)
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Obrazek
MJ z piotrusiem panem.love it.

take off your glasses man...sesesesese widać jego oczy i tak :love:
Obrazek

Obrazek
znak wodny pisze:i co z nim teraz, gdzie on pedzi, amoze ktos zna plan podrozy
Michael wsiadł do samolotu odletującego do LA, chociaż krążyły plotki że wybiera się do Las Vegas albo Gary Indiana. Poczekajmy troche a zobaczymy jak jest naprawdę, czy tego chcemy czy nie paparazzi dopadną go wszędzie :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Kocham gooooo :love:
Przepraszam nie mogę się powstrzymać glupija
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Cieszę się widząc michaela w takiej formie. Mam nadzieje że wyda niedlugo płyte :happy:
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Proszę kolejne fotki :happy: :
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

a tutaj 19 marca MJ wraca z zakupów do hotelu:

ObrazekObrazekObrazekObrazek

A ta fotka z Soboty :dance: :

Obrazek
Na razie tyle jak jakieś się pojawią zapodam Wam.

p.s. co tu dużo mówić chłopak błyszczy oj błyszczy znowu, aż się na sercu dziwnie miękko robi (oj pewnie to te butterflies w moim brzuchu :-) :diabel: ) :dance:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Serdeczne dzięki za kolejne zdjęcia Dziewczyny :-)
Widzę, że Michael samym środkiem Heathrow maszerował- to dość rzadkie zjawisko....
jolene_ pisze:
Terminator pisze:Nie wiem czy to mi się zdaje, czy na tej niebieskiej koszuli jest sznurek po metce lub cenie (dokładnie przy drugim guziku od góry) :knuje:
Albo to taka ozdoba jest :-)
Mi też się tak wydaje :-)
I jednego guzika u koszuli nie ma ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Kurde chudzizna z tego Michaela.Mamy więc coś współnego buahahah.Ja jestem żywym przykładem na to jak trudno jets przytyć.Michael ma przerażające zapadnięcia w policzkach które mam nadzieję mi nie grożą.Wygląda jak byłby chory na niektórych zdjęciach no a biała skóra ...masz Ci pech jeszcze bardziej to uwydatnia.Najważniejsze że na większości zdjec jest na serio szczęsliwy i miejmy nadzieje szykuje nam coś fajowego.

ps- ja już nie raz usłyszałem "komplement" że wyglądam jak statysta z filmu o obozach koncentracyjnych.Jakże miły komplement prawda?? :surrender:
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Proszę to kolejne fotki:
ObrazekObrazekObrazek

p.s. Mi MJ na chorego to wcale nie wygląda obecnie. Nie wiem może się nie znam. Ale racja, łatwo mówić, że powinien przytyć a może po prostu on nie może albo czuje się w takiej formie fizycznej oki.
Awatar użytkownika
jolene_

Jak ktoś się nie chce zdenerwować to lepiej niech tego nie czyta. Kochana wp.pl

M.Dż.*--> Śmieci w wp.pl tu nie wklejamy!
Tego nie było.

Dzięki za zdjęcia :)
wisienka

Post autor: wisienka »

na tych zdjeciach paris wyglada jak rozowa landrynka :/ boshe jak Michael mogl ja tak ubrac ? matko jak ja nie cierpie rozowego !! poprostu masakra
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Nancy pisze:Proszę to kolejne fotki:
ObrazekObrazekObrazek
Strasznie kochane są te zdjęcia:) Wielkie dzięki!

PS. wątpie żeby Michael miał cokolwiek do powiedzenia w kwestii ubrań Paris - Dziweczynki i tak zawsze postawią na swoim :party:
Ostatnio zmieniony czw, 22 mar 2007, 18:04 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony czw, 08 lis 2012, 20:02 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

WICIE CO A JA ZNAM DZIECI I TO W RóżNYM WIEKU ( POWIEDZMY ,żE TO MOJA PRACA) i muszę wam powiedzieć iż dziewczynki w wieku od 4 do powiedzmy 11 lat to tylko różowy i to pod każdą postacią kochają no i księżniczki Disneya !!!! No ewentualnie Barbie ( w co nie wątpie , że Paris też je uwielbia ) . Więc nie ma co sie dziwić ,że cała na różowo chodzi . A wisienka nie bulwersuj się tak bo znając życie to MJ pozwala się ubierać dzieciom w co one chcą a nie narzuca swojego zdania . A zresztą przecież Ona super wygląda . Jak dlamnie to chłopaki tak "biednie" wyglądają , bo Paris to jak prawdziwa Księżniczka :smiech:

:smiech:
na tych zdjeciach paris wyglada jak rozowa landrynka :/ boshe jak Michael mogl ja tak ubrac ? matko jak ja nie cierpie rozowego !! poprostu masakra
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
ODPOWIEDZ