Prezent

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

M.Dż.* pisze:A czy ktoś uwzględnił, takie "szczegóły", jak odprawa celna, załatwienie odpowiednich dokumentów przewozowych itp.?
Czy jest na sali ktoś kto dużo podrózuje?
Kurcze... taki piękny pomysł i miałby nie przejść??
Nieeee....
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
znak wodny

Post autor: znak wodny »

to co kto wybiera sie na zakupy???
jezeli z Warszaqwy to niech zglosza sie osoby chetne z rejonu :happy: , ja do Waerszawy mam jakies 500 kilosow :nerwy: To rzeczywiscie jest swirtny pomysl!!! Slyszalam kiedys jak jakis GLUPEK powiedzial, ze sa na swiecie rzeczy NIEMOZLIWE!!! a z tym polskim "kaczym bajorkiem" to tez by bylo milo, przynajmniej dzieciaki mialy by ubaw glupija WIEC TRZEBA ZACZAC ORGANIZOWAC... Kto sie zglasza na ochotnika z rejonow stolicy????? trzeba rozpatrzec propozytions
"To dar i przekleństwo" lD
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

A kto jest jeszcze z warszawy? Ja tam moge odkurzacza poszukać :wariat: jakoś mnie ten pomysł specjalnie nie bawi bo watpie aby z tym sprzątaniem to była prawda jako że źródło tej informacji jest niepewne...
Obrazek
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony czw, 11 paź 2012, 23:02 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony czw, 11 paź 2012, 23:02 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Secret Man pisze:Tak sobie pomyślałem, że może coś mniejszego byśmy kupili.. Bo kurcze, drogie te przesyłki... :nerwy:

:glupi: <--- :smiech: :smiech: :smiech:
No to kupcie mu odkurzacz zabawkę nenene .Będzie taniej i do Michaela będzie to bardziej pasować ;-) Widziałam takie które odkurzają ,mają nawet paprochy w pojemniku które można rozsypać i sprzątnąć :-)

Macie link na Allegro .

http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1
Ostatnio zmieniony wt, 27 mar 2007, 15:24 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Jestem za mniejszym prezentem... Tylko musi być coś orginalnego, żeby go zapamiętał... :knuje:
Ale z drugiej strony żeby nie zginął w natłoku prezentów...
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Secret Man pisze:Idziemy razem na te zakupki? :) Tylko kawałwek muszę dojechać (jak na dzień dzisiejszy) :) Ale co tam.
Lol. możemy kiedyś tam pójść:) jakoś nie jestem przekonana czy odkurzacz jest najbardziej trafnym prezentem jaki możemy wysłać Michaelowi...ale co tam.

Michael przed rozpakowaniem swojego prezentu od fanów z Polski (!)->Obrazek
Michael po dokonaniu szokującego odkrycia co znajduje się w pudełku -> :podejrzliwy:

To co Secret man i adax? idziemy? :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Mi_Sz_eL

Post autor: Mi_Sz_eL »

BillieJean pisze:Michael przed rozpakowaniem swojego prezentu od fanów z Polski (!)->Obrazek
Michael po dokonaniu szokującego odkrycia co znajduje się w pudełku -> :podejrzliwy:
Dobrze powiedziane ;-)
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Eh.,. no to kupm my mu taki may - idealny prezent dla maej gosposi. hehehe
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
jolene_

Anitka pisze:Eh.,. no to kupm my mu taki may - idealny prezent dla maej gosposi. hehehe
:wariat:
Ale poważnie. Trzeba się zastanowić... :knuje:
Zaraz przyjdzie do mnie Weronika (Lady_Banana) wspólnie się zastanowimy :szepcze:
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Może laleczkę voo doo - Tomaszka glupija

Jolene, wymyśliłyście coś? Bo ja w ogóle nie mam pomysłów... W nocy może na coś wpadnę ;-)

Ale wiecie co? Myślę, że to z odkurzaczem może się udać... Ale proponuję najpierw zebrać kasę. I zobaczymy, na co wystarczy :szepcze:
Awatar użytkownika
znak wodny

Post autor: znak wodny »

Sluchajcie!

A moze basnie polskie, np Konopnickiej O krasnoludkach i sierotce Marysi. Czy ktos wie jak jest z ojczyznianymi pisarzami za naszymi kochanymi granicami??? Dobrze by bylo gdyby pierwszy raz dostal je do lapek! Nawet jesli mialyby byc po polsku to co za problem, na pewno zalatwi sobie tlumacza- do basni nieosmieszka!!!
"To dar i przekleństwo" lD
Awatar użytkownika
jolene_

znak wodny pisze:A moze basnie polskie, np Konopnickiej O krasnoludkach i sierotce Marysi. Czy ktos wie jak jest z ojczyznianymi pisarzami za naszymi kochanymi granicami??? Dobrze by bylo gdyby pierwszy raz dostal je do lapek! Nawet jesli mialyby byc po polsku to co za problem, na pewno zalatwi sobie tlumacza- do basni nieosmieszka!!!
A wiesz że to jest świetny pomysł? Polskie bajki :-) Co na to reszta? Ja jestem jak najbardziej za :banan: . I nie będzie tyle problemów jak z odkurzaczem...
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

No, ale jeszcze byśmy Mu przetłumaczyli na angielski, po co Mu tłumacz, jak ma nas? :-)
To jakie Mu wyślemy bajki? ;-)
ODPOWIEDZ