Aww... Robie sabotaż xd
Już 25 razy głoswałam na Leave me Alone- dziś mam zamiar dojść do 50. Jutro głosuje na Remember. Potem się zobaczy ;)
Ale czy to napewno działa? Bo jak nie to się załamie ;]
jolene_ pisze:Gdyby ktoś był bardzo nieuczciwy. I bardzo nie fair, ii w ogóle.. To wsyatrczy pousuwać pliki internetowe za każdym wejściem, wtedy można głosować kilkakrotnie. Nic chyba nie pomieszałam
Trzeba tylko usuwać cookies,niestety jako dziecko co słucha MJ słuchawkami na cały głośnik i przez to głupieje nie moge zrobic tej sztuczki ale się nie poddam...<lol>...a koleżanka jolene_ to jest stuknięta (jakbym mogła tez bym tak zrobiła)
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
Czemu nikt ne głosuje!!! Już, wszyscy głosują, na liście nie widze ani jednej piosenki MJ'a!! Ja tu już ze 30 razy głosuje, na różne i co... i tak nie ma\!! Sorry, że tak się wyżywam ale co sie nie robi z miłości
O!
To mi się podoba:]
Dwa teledyski Michaela w pierwszej piątce, z czego jeden na pierwszym miejscu... ho ho! :)
Wiemy przynajmniej co jest fajnego w Onecie (chociaż jednego)...
Ankiety dotyczące list przebojów na VH1
Mogli by już zmienić repertuar tych kawałków, no chyba że poczekają aż wszystkie będę number one
W wiadomościach na liście (chyba wiecie o co chodzi) były pozdrowienia dla forum o u2 i tekst głosujcie za tydzień. Czyli oni też wiedzą o tej liście