Dzieki Willy za super upload:) Ten koncert z Munich mam gdzies, ale w troche brzydkiej wersji...teraz właśnie nie dawno skończył mi się ściągać i kopia jest nieporównywalnie lepsza ....resztą nowego uploadu w trakcie ściągania...
A posiadasz może w swoich zbiorach koncert z trasy Dangerous z Bucharestu, ale w tej drógiej wersji, tak wogóle to czym ona się różni od tej wydanej oficjalnie na DVD??
A posiadasz może w swoich zbiorach koncert z trasy Dangerous z Bucharestu, ale w tej drógiej wersji, tak wogóle to czym ona się różni od tej wydanej oficjalnie na DVD??
Wersja DVD zawiera materiał nie tylko z Bukaresztu ale także z innych koncertów czyli jest edytowana, posiada inne ujęcia kamer itd. Ta druga o której mówisz to faktyczny koncert z Rumunii.
Wysyłać nie będę bo pod ręką mam gotowe linki kolegi Brennsuppe z MJNO. Bardzo fajny transfer z VHS skompresowany do avi.
Brennsuppe pisze:
Bucharest 1992 - unedited live version
This is a new transfer from my vhs, not an edited version of the old avi file, of course. I was never quite satisfied with the picture quality of my original transfer, so I did some adjusting, fiddling with settings, took some educated guesses, and the results are quite stunning in my opinion - same filesize, far better picture in terms of colors and crispness.
Willy pisze:Wersja DVD zawiera materiał nie tylko z Bukaresztu ale także z innych koncertów czyli jest edytowana, posiada inne ujęcia kamer itd. Ta druga o której mówisz to faktyczny koncert z Rumunii.
Wysyłać nie będę bo pod ręką mam gotowe linki kolegi Brennsuppe z MJNO. Bardzo fajny transfer z VHS skompresowany do avi.
Proszę się pospieszyć ze ściąganiem, bo w związku z premierą nowego albumu MJ oficjele mają przetrzepywać fora z multimediami. Takie newsy krążą po anglojęzycznych forach. Obawiam się, że będzie tak, jak na stronie Sony- będzie można udostępniać jedynie tapety.
Nie wiem, czy to dobrze, że MJPT ma certyfikat. No cóż, cieszmy się kącikiem Willy'ego, póki możemy.
Tymczasem zmykam. Idę się cieszyć pogodą.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
kaem pisze:Proszę się pospieszyć ze ściąganiem, bo w związku z premierą nowego albumu MJ oficjele mają przetrzepywać fora z multimediami. Takie newsy krążą po anglojęzycznych forach. Obawiam się, że będzie tak, jak na stronie Sony- będzie można udostępniać jedynie tapety.
kaem pisze:Proszę się pospieszyć ze ściąganiem, bo w związku z premierą nowego albumu MJ oficjele mają przetrzepywać fora z multimediami. Takie newsy krążą po anglojęzycznych forach. Obawiam się, że będzie tak, jak na stronie Sony- będzie można udostępniać jedynie tapety.
Nie wiem, czy to dobrze, że MJPT ma certyfikat. No cóż, cieszmy się kącikiem Willy'ego, póki możemy.
Tymczasem zmykam. Idę się cieszyć pogodą.
To potwierdzone? Skąd ta informacja? Tzn. nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek miał aż taką władze. Co im do nie wydanych materiałów...? Dziwne.
Willy pisze:Wersja DVD zawiera materiał nie tylko z Bukaresztu ale także z innych koncertów czyli jest edytowana, posiada inne ujęcia kamer itd. Ta druga o której mówisz to faktyczny koncert z Rumunii.
...a tak poza koncertem z Bucharestu, czy istnieją jakieś inne zarejestrownae w dobrej jakości ?? Jeśli tak to proszę o jakiś upload
...a tak poza koncertem z Bucharestu, czy istnieją jakieś inne zarejestrownae w dobrej jakości ?? Jeśli tak to proszę o jakiś upload
Pełnego koncertu z Dangerous niema,jest z 8 koncertów HIStory tour ,z Bad tylko Yokohama.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster