Koncert z Monachium, ten który wszyscy znają jest z 6 lipca. Ponoć część Stranger in Moscow jest z pierwszego koncertu a incydent z robakiem jest z Lipska. Wersja którą tutaj wrzuciłem to nieedytowany zapis drugiego konceru i różni się od tej normalnej innymi ujęciami kamer i detalami o których napisałem wyżej. Natomiast jeśli chodzi o różnice między pierwszym a drugim koncertem to trudno powiedzieć jeśli się nie widziało obu. Z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, że piosenki były te same.
Willy pisze:Wersja DVD zawiera materiał nie tylko z Bukaresztu ale także z innych koncertów czyli jest edytowana, posiada inne ujęcia kamer itd.
...w takim razie, z jakich koncertów są na wersji DVD chociażby utwory "She's Out Of My Life" czy "Man In The Mirror", bo te po pierwszym oglądnięciu rzeczywistej wersji z Bucharestu wyłapałem... ?
Abe pisze:...w takim razie, z jakich koncertów są na wersji DVD chociażby utwory "She's Out Of My Life" czy "Man In The Mirror", bo te po pierwszym oglądnięciu rzeczywistej wersji z Bucharestu wyłapałem...
Nie mam pojęcia z jakich koncertów są te piosenki.
Abe pisze:...a czy jest szansa na jeszcze jakiś upload , może coś z HIStory...coś rzadkiego i w dobrej kopi.. ?
W niedalekiej przyszłości powinno być DVD z koncertem HIStory z Goteborga, zobaczymy... ;)
Willy jesteś wielki. Szukałem tego koncertu z monachium z trasy HIStory i nawet napisałem nowy temat w dziale multimedia żeby ktoś zapodał mi ten koncert jak ma. Jutro zabieram się za ściąganie. Dobrze, że jest na mediafire a nie na megauploadzie. Wielkie dzięki.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Willy pisze:W niedalekiej przyszłości powinno być DVD z koncertem HIStory z Goteborga, zobaczymy... ;)
Napradę nie słyszałem otym jeśli się pojawi to wydanie to będzie świetnie.
Nie słyszałeś?A reklam w Televizji nie oglądasz?przecież cały czas trąbią o tym na MTV i kanałach muzycznych tego pokroju.Nawet na Esce w radiu słyszałem reklamę 2 płytowego DVD z koncertem z Goteborga,na jednej płycie koncert a na drugiej ,ogólnie o trasie HIStory,za sceną,wywiady,przygotowania.Tylko czekać jak się w empikach i media markt pojawią plakaty reklamujące nowe wydawnictwo Króla Pop,będzie to przedsmak przed planowanym wydaniem na urodziny Michael'a premiowego koncertu z trasy Bad at Wembley i Victory Tour Live at New York,więc bądź czujny bo cię coś ominie.Ja już zbieram kasę,wreszcie Michael wyda coś normalnego.
Ostatnio zmieniony czw, 05 kwie 2007, 13:51 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maro pisze:Nie słyszałeś?A reklam w Televizji nie oglądasz?przecież cały czas trąbią o tym na MTV i kanałach muzycznych tego pokroju.Nawet na Esce w radiu słyszałem reklamę 2 płytowego DVD z koncertem z Goteborga,na jednej płycie koncert a na drugiej ,ogólnie o trasie HIStory,za sceną,wywiady,przygotowania.Tylko czekać jak się w empikach i media markt pojawią plakaty reklamujące nowe wydawnictwo Króla Pop,będzie to przedsmak przed planowanym wydaniem na urodziny Michael'a premiowego koncertu z trasy Bad at Wembley i Victory Tour Live at New York,więc bądź czujny bo cię coś ominie.Ja już zbieramkasę,wreszcie Michael wyda coś normalnego.
ja oczywiście nic nie słyszałam. a wie ktoś co to znaczy "niedaleka przyszłość"?
BillieJean pisze:Maro napisał:
Nie słyszałeś?A reklam w Televizji nie oglądasz?przecież cały czas trąbią o tym na MTV i kanałach muzycznych tego pokroju.Nawet na Esce w radiu słyszałem reklamę 2 płytowego DVD z koncertem z Goteborga,na jednej płycie koncert a na drugiej ,ogólnie o trasie HIStory,za sceną,wywiady,przygotowania.Tylko czekać jak się w empikach i media markt pojawią plakaty reklamujące nowe wydawnictwo Króla Pop,będzie to przedsmak przed planowanym wydaniem na urodziny Michael'a premiowego koncertu z trasy Bad at Wembley i Victory Tour Live at New York,więc bądź czujny bo cię coś ominie.Ja już zbieramkasę,wreszcie Michael wyda coś normalnego.
ja oczywiście nic nie słyszałam. a wie ktoś co to znaczy "niedaleka przyszłość"?
...kurcze, ja też o niczym nie słyszałem
Więc wychodzi na to, że niedługo będziemy mogli cieszyć się aż 3-ma koncertami MJ
...no to trzeba skarbonke zapełniać powoli
...a ma ktoś jakieś dokładniejsze informacje na ten temat, jakieś planowane terminy, dokładniejszą zawartość czy może planowane okładki tych wydań ?