Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Jak dla mnie jeśli ma takie nóżki to musi pieknie tańczyć no to jak umie tańczyć to i śpiewać potrafi nie zapominajmy że jej tatusiem jest Michael (troche sie pomieszałam w tym co mówie,ale chyba mniej więcej da sie zrozumieć)
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
Ahhh...takiego tatusia to ja mieć bym mogła...jestem ciekawa tylko,jak Paris odbiera media i wogóle ten cały szum wokół Michaela.Będzie się jeszcze tyle działo,bo juz niedługo Król nas zaskoczy...
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
Wiecie co a nie wydaje sie wam że Prince i Paris to ze szkoły wracali ???????? Zobaczcie te sweterki i spodnie wyglądaja jak w mundurkach !!!!!!!! No i maja jakąś naszywkę pewnie z herbem szkoły ???!!!! Co Wy na to ???????
Wiesz co jak dla mnie to oni wyglądaja jak by ze szkoły wyszli !!! Ale to tylko moje zdanie , może tak jeździli po świecie ,że Paris wyrosła ze spodenek ??? A może ma po starszym bracie ??? Ale tak serio to MJ mógłby lepiej te dzieciaki ubierać , a filmik fajny co ???