Willy's download corner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Abe pisze:
Maro pisze:Pojedyńcze kawałki są,w całości całego nie znajdziesz,no chyba że amatorkę.Ja np. mam cały z Mexyku.
... a jeśli chodzi o trase HIStory w Munich, to koncert tam odbył się w 1996 czy 1997, czy też dwa razy, bo mam małe zamieszanie w zbiorach...
July 04, 1997 Munich
July 06, 1997 Munich :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

Maro pisze:July 04, 1997 Munich
July 06, 1997 Munich
...i oba niczym sie nie różniły pod względem programu ?
Awatar użytkownika
Maro

Abe pisze:
Maro pisze:July 04, 1997 Munich
July 06, 1997 Munich
...i oba niczym sie nie różniły pod względem programu ?
Piosenki te same napewno,a więcej powiedzieć CI niemogę bo niewiem.
Willy wiedział będzie,poczekaj naNiego.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Koncert z Monachium, ten który wszyscy znają jest z 6 lipca. Ponoć część Stranger in Moscow jest z pierwszego koncertu a incydent z robakiem jest z Lipska. Wersja którą tutaj wrzuciłem to nieedytowany zapis drugiego konceru i różni się od tej normalnej innymi ujęciami kamer i detalami o których napisałem wyżej. Natomiast jeśli chodzi o różnice między pierwszym a drugim koncertem to trudno powiedzieć jeśli się nie widziało obu. Z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, że piosenki były te same.
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:Wysyłać nie będę bo pod ręką mam gotowe linki kolegi Brennsuppe z MJNO. Bardzo fajny transfer z VHS skompresowany do avi.
... bardzo ciekawie ogląda się tę wersję ... :mj: :mj:

...a czy jest szansa na jeszcze jakiś upload , może coś z HIStory...coś rzadkiego i w dobrej kopi.. ?
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:Wersja DVD zawiera materiał nie tylko z Bukaresztu ale także z innych koncertów czyli jest edytowana, posiada inne ujęcia kamer itd.
...w takim razie, z jakich koncertów są na wersji DVD chociażby utwory "She's Out Of My Life" czy "Man In The Mirror", bo te po pierwszym oglądnięciu rzeczywistej wersji z Bucharestu wyłapałem... ? :surrender:
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Abe pisze:...w takim razie, z jakich koncertów są na wersji DVD chociażby utwory "She's Out Of My Life" czy "Man In The Mirror", bo te po pierwszym oglądnięciu rzeczywistej wersji z Bucharestu wyłapałem...
Nie mam pojęcia z jakich koncertów są te piosenki.
Abe pisze:...a czy jest szansa na jeszcze jakiś upload , może coś z HIStory...coś rzadkiego i w dobrej kopi.. ?

W niedalekiej przyszłości powinno być DVD z koncertem HIStory z Goteborga, zobaczymy... ;)
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:W niedalekiej przyszłości powinno być DVD z koncertem HIStory z Goteborga, zobaczymy... ;)
...no to czekam z niecierpliwością :mj:
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

Willy jesteś wielki. Szukałem tego koncertu z monachium z trasy HIStory i nawet napisałem nowy temat w dziale multimedia żeby ktoś zapodał mi ten koncert jak ma. Jutro zabieram się za ściąganie. Dobrze, że jest na mediafire a nie na megauploadzie. Wielkie dzięki.

:dance: :happy:
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Willy pisze:W niedalekiej przyszłości powinno być DVD z koncertem HIStory z Goteborga, zobaczymy... ;)
Napradę nie słyszałem otym jeśli się pojawi to wydanie to będzie świetnie.

:happy: :mj: :happy: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

dawid.jackson pisze:
Napradę nie słyszałem otym jeśli się pojawi to wydanie to będzie świetnie.

:happy: :mj: :happy: :mj:
Nie słyszałeś?A reklam w Televizji nie oglądasz?przecież cały czas trąbią o tym na MTV i kanałach muzycznych tego pokroju.Nawet na Esce w radiu słyszałem reklamę 2 płytowego DVD z koncertem z Goteborga,na jednej płycie koncert a na drugiej ,ogólnie o trasie HIStory,za sceną,wywiady,przygotowania.Tylko czekać jak się w empikach i media markt pojawią plakaty reklamujące nowe wydawnictwo Króla Pop,będzie to przedsmak przed planowanym wydaniem na urodziny Michael'a premiowego koncertu z trasy Bad at Wembley i Victory Tour Live at New York,więc bądź czujny bo cię coś ominie.Ja już zbieram kasę,wreszcie Michael wyda coś normalnego. :wariat:
Ostatnio zmieniony czw, 05 kwie 2007, 13:51 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Maro pisze:Nie słyszałeś?A reklam w Televizji nie oglądasz?przecież cały czas trąbią o tym na MTV i kanałach muzycznych tego pokroju.Nawet na Esce w radiu słyszałem reklamę 2 płytowego DVD z koncertem z Goteborga,na jednej płycie koncert a na drugiej ,ogólnie o trasie HIStory,za sceną,wywiady,przygotowania.Tylko czekać jak się w empikach i media markt pojawią plakaty reklamujące nowe wydawnictwo Króla Pop,będzie to przedsmak przed planowanym wydaniem na urodziny Michael'a premiowego koncertu z trasy Bad at Wembley i Victory Tour Live at New York,więc bądź czujny bo cię coś ominie.Ja już zbieramkasę,wreszcie Michael wyda coś normalnego.
:-o :banan:
ja oczywiście nic nie słyszałam. a wie ktoś co to znaczy "niedaleka przyszłość"?
Obrazek
Awatar użytkownika
Abe

BillieJean pisze:Maro napisał:
Nie słyszałeś?A reklam w Televizji nie oglądasz?przecież cały czas trąbią o tym na MTV i kanałach muzycznych tego pokroju.Nawet na Esce w radiu słyszałem reklamę 2 płytowego DVD z koncertem z Goteborga,na jednej płycie koncert a na drugiej ,ogólnie o trasie HIStory,za sceną,wywiady,przygotowania.Tylko czekać jak się w empikach i media markt pojawią plakaty reklamujące nowe wydawnictwo Króla Pop,będzie to przedsmak przed planowanym wydaniem na urodziny Michael'a premiowego koncertu z trasy Bad at Wembley i Victory Tour Live at New York,więc bądź czujny bo cię coś ominie.Ja już zbieramkasę,wreszcie Michael wyda coś normalnego.

ja oczywiście nic nie słyszałam. a wie ktoś co to znaczy "niedaleka przyszłość"?
...kurcze, ja też o niczym nie słyszałem :-/
Więc wychodzi na to, że niedługo będziemy mogli cieszyć się aż 3-ma koncertami MJ :dance: :mj: :happy:

...no to trzeba skarbonke zapełniać powoli ;-)

...a ma ktoś jakieś dokładniejsze informacje na ten temat, jakieś planowane terminy, dokładniejszą zawartość czy może planowane okładki tych wydań ?
Awatar użytkownika
dawid.jackson

A mógłby ktoś napisać czym się różni koncert z Gotherburga od tego z Monachium?
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

dawid.jackson pisze:A mógłby ktoś napisać czym się różni koncert z Gotherburga od tego z Monachium?
Biedronkom z Lipska :dance:
ODPOWIEDZ