MJ z dziećmi w Los Angeles
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- For-Example
- BillieJean
Zauważ że Michael zakłada im maski tylko gdy są razem z nim, kiedy dzieciaki chodzą z nianią ich twarze nie są zasłonięte. Michael napewno nie chce żeby były one rozpoznawane i nie musiały przechodzić tego wszytkiego co on. Jest tyle osób które źle mu życzy że wcale się nie dziwie temu co robi. Patrz żona Tito czy groźby jakie cały czas towarzyszą Janet i reszcie rodzeństwa.For-Example pisze:ej powiedzcie mi - czego Mike tak caly czas konsekwetnie upiera sie przy tym by nie ukazywac twarzy swoich dzieci ? - ja rozumiem paparazzi itd.. ale nie do konca mnie to przekonuje..
A ja myślę, że chodzi o zastopowanie spekulacji pt "Czy to jego dzieci, czy nie?" i porównywania ich wyglądu z wyglądem Michaela w jakimkolwiek okresie.
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
- For-Example
- MJfanTASTIC
widzę, że się przejąłeś nową rolą...TatkuMoon_Walk_Er pisze:Tatko_:]_Moon_Walk_Er
Kathrine?? Co znowu za Kathrine ...M.Dż.* pisze:pytanie akurat o Tomcia, to prawie jak zapytanie o to, kim jest Kathrine Jackson
Ale pomysł jolene_, żeby założyć temat o Sneddonie niegłupi jest
Ain't no sunshine when he's gone...
- Moon_Walk_Er
- dawid.jackson
- MJfanTASTIC
O żesz ja cię kręcę dzięka za doinformowanie dobry papo co ja bym bez Ciebie zrobiłaMoon_Walk_Er pisze:MJfanTASTIC napisał:
Kathrine?? Co znowu za Kathrine
Buhahahaha
Katherine Jackson to matka Michaela!
Surprise Buhahahaha
No ciekawe ciekawe hmmm.. jednego możemy być pewni - odjechana jakaś Tylko ja to bym sobie chciała, żeby w książeczce do płytki było więcej fotek niż w Invincible Mógłby to MJ przeczytać i wziąć pod uwagę ...no co? pomarzyc sobie nie możnadawid.jackson pisze:Ciekawe jak będzie wyglądała okładka do nowej płyty.
Ain't no sunshine when he's gone...
Mogą być, ale tego typu buty mi się nie podobaja.jolene_ pisze:Już drugi raz Michael jast w tych spodniach. Strrrrasznie mi się podobają . Cuute. Tak, Paris wyjątkowo zawsze jest blisko MJ'a
Na pewno o to chodzi i rozumiem to choc przyznam, że troche mnie to denerwuje bo chciałabym wiedzieć jak wyglądają dzieci mojego idola.jolene_ pisze:Wydaje mi się że chce je uchronić przedf tym, żeby były rozpoznawane...
M.Dż.*--> Laura1, używaj edytora postów.
Michael Jackson is the King of Pop
- Baboon -->Pataya
łooo fajne fotki ale gdzies juz je widzialam ... heh Paris to rzeczywiscie coreczka tatusia heh a tak w ogole to ta Paris wyglada na taka przecietna (chodzi mi o ubrania) gdybym ja zobaczyla bez Michaela na ulicy nie pomyslalabymz e to moze byc jego corka myslaam ze ma jakies gustowniejsze ubranka no coz przynajmniej jej sodowka do glowy nie
Love Ya ;* // ™