Fobia MJ

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

domino19

Fobia MJ

Post autor: domino19 »

W pewnej książce jest napisane, że Mj ma fobię na punkcie czystości.Nakleja sobie plastry na palcach, chodził w chustkach przed koncertem w polsce, twierdząc, że chroni swoje gardło przed bakteriami. Czy myslicie, że to prawda? Ja uważam że tak. Co wy o tym myslicie?
Ostatnio zmieniony sob, 07 kwie 2007, 17:33 przez domino19, łącznie zmieniany 1 raz.
:)
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

jeez jak ja kocham takie tematy :wariat:

może się myle, ale takie luźne rozmowy powinny być w Hydeparku...(?)
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Re: Fobia MJ

Post autor: Xscape »

domino19 pisze:Nie uważacie, że MJ przesadza z tą fobią na punkcie czystości. On przecież boi się każdego brudu!
Ale przepraszam CIEBIE bardzo...skad w ogole takie stwierdzenie że Jackson boi sie kazdego brudu.Czy on Ci to może powiedział? Nie wiem skad czerpiesz takie informacje....chyba nie z własnych obserwacji??
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Xscape pisze:Ale przepraszam CIEBIE bardzo...skad w ogole takie stwierdzenie że Jackson boi sie kazdego brudu.

Właśnie, skąd takie informacje?
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Cocking

Post autor: Cocking »

Naczytała się pewnie w "Tele Tygodniu" czy "Życiu na Gorąco" :hahaha: :-)

Przepraszam, jeśli Cię to uraziło.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Cocking pisze:Naczytała się pewnie w "Tele Tygodniu" czy "Życiu na Gorąco" :hahaha: :-)

Przepraszam, jeśli Cię to uraziło.
Eee, ty się śmiejesz, a jak to prawda? Aż strach pomyśleć. Choć nawiązując do tabloidów, to ostatnio poczytałem sobie gazetki Amerykańskie i nasze tabloidy to na prawdę miękki towar bzdur.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

Koleżanka domino19 jest młodą w stażu fanką i pewnie nie orietnuje się co jest plotką, kłamstwem a prawdą jesli chodzi Michaela. Media wykreowały jego negatywny wizerunek i masy ludzi wierzą w różne bzdury. Może zamiast wyśmiewania jej:
Cocking pisze:Naczytała się pewnie w "Tele Tygodniu" czy "Życiu na Gorąco" Smile
należy wyjaśnić, że żadnej takiej fobii nie ma.
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
znak wodny

Post autor: znak wodny »

zostawcie ja w spokoju, zwyczajnie chciala zaczac z Wami rozmowe. nie lepiej byloby przystepniej udzielic jej pomocy z usmiechem i wyrozumialoscia... zobaczcie ile Wy macie postow na koncie, a ile ona.. po czyms takim sama juz bym sie bala cokolwiek napisac, a przeciez o to chodzi, zeby sie udzielala, z czasem wszystko bedzie szlo lepiej, tylko nie kpijcie... i udzielajcie rad ze spokojem. Pozd wszystkich nerwusow nenene

ok widze, ze ktos juz sie wstawil. juz mnie nie ma...
"To dar i przekleństwo" lD
Awatar użytkownika
jolene_

znak wodny pisze:zostawcie ja w spokoju, zwyczajnie chciala zaczac z Wami rozmowe. nie lepiej byloby przystepniej udzielic jej pomocy z usmiechem i wyrozumialoscia... zobaczcie ile Wy macie postow na koncie, a ile ona.. po czyms takim sama juz bym sie bala cokolwiek napisac, a przeciez o to chodzi, zeby sie udzielala, z czasem wszystko bedzie szlo lepiej, tylko nie kpijcie... i udzielajcie rad ze spokojem. Pozd wszystkich nerwusow nenene

ok widze, ze ktos juz sie wstawil. juz mnie nie ma...
Ja miejscu koleżanki już bym się w sobie zamknęła :smutek: .

Więc, domino19:
- Michael nie ma fobii na punkcie czystaści. Chyba, że o czymś nie wiem :wariat: .
- Nie bój się pytać. ;-)
- Przepraszamyyyy :-)
Awatar użytkownika
znak wodny

Post autor: znak wodny »

jolene_ pisze:Ja miejscu koleżanki już bym się w sobie zamknęła .
zawsze wychodzi odwrotnie ;-) juz mnie uswiadamiano, ze do rozmowy z "samobojca" zamierzajacym skoczyc z mostu by mnie nie wyslano, no coz, takie zycie glupija
"To dar i przekleństwo" lD
domino19

;/

Myślałam, że na forum będzie fajnie, ale jak widze, nie jest u specjalnie miło....Nie, nie czerpałam wiadomości z "Życia na gorąco, tylko z książek o MJ. Więc zanim coś napiszecie, to poszukajcie czy to prawda, czy nie , a nie od razu piszecie że to nie prawda.;/ Dzieki ludziom, kótrzy mnie chociaż rozumieją...:)
Awatar użytkownika
Mi_Sz_eL

Post autor: Mi_Sz_eL »

domino19 pisze:(...)tylko z książek o MJ
:knuje: Czy to była książka "Superstar"??
domino19

Bo tak się składa, że nie jestem zwolenniczką plotek i nie stwarzam ich. po prstu chciałam napisać jakiś temat (co nie znaczy że to plotka). I jeśli wam się on nie podoba to bardzo przepraszam;/

Chyba tak, ale przeczytałam wiele ksiażek o nim, wiec mogę nie pamiętać.
Awatar użytkownika
jolene_

Re: ;/

domino19 pisze:Myślałam, że na forum będzie fajnie, ale jak widze, nie jest u specjalnie miło
Wiesz... Jesteśmy poprostu bardzo wyczuleni na nieprawdziwe informacje ;-) .

Bynajmniej ja tak uważam

P.S. W książce Superstar jest wieeele nieprawdziwych informacji.
domino19

Dobrze, następnym razem zanim napisze jakiś temat to sprawdzę czy na pewno jest on prawdą, choć tu moge wam przysiądz, że w pewnej książce było napisane że MJ strasznie boi się brudu i z tego powodu nisi plastry na rękach. Jak był na koncercie w Polsce to chodził cały czas z chustką na twarzy, bo nie chciał narażać swojego gardła na zaraski. Myslcie o tym co chcecie, ja uważam, że to prawda, chyba moge mieć własne zdanie...?:) pzdr:)
ODPOWIEDZ