Fobia MJ
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Fobia MJ
W pewnej książce jest napisane, że Mj ma fobię na punkcie czystości.Nakleja sobie plastry na palcach, chodził w chustkach przed koncertem w polsce, twierdząc, że chroni swoje gardło przed bakteriami. Czy myslicie, że to prawda? Ja uważam że tak. Co wy o tym myslicie?
Ostatnio zmieniony sob, 07 kwie 2007, 17:33 przez domino19, łącznie zmieniany 1 raz.
:)
- BillieJean
Re: Fobia MJ
Ale przepraszam CIEBIE bardzo...skad w ogole takie stwierdzenie że Jackson boi sie kazdego brudu.Czy on Ci to może powiedział? Nie wiem skad czerpiesz takie informacje....chyba nie z własnych obserwacji??domino19 pisze:Nie uważacie, że MJ przesadza z tą fobią na punkcie czystości. On przecież boi się każdego brudu!
Eee, ty się śmiejesz, a jak to prawda? Aż strach pomyśleć. Choć nawiązując do tabloidów, to ostatnio poczytałem sobie gazetki Amerykańskie i nasze tabloidy to na prawdę miękki towar bzdur.Cocking pisze:Naczytała się pewnie w "Tele Tygodniu" czy "Życiu na Gorąco"
Przepraszam, jeśli Cię to uraziło.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Koleżanka domino19 jest młodą w stażu fanką i pewnie nie orietnuje się co jest plotką, kłamstwem a prawdą jesli chodzi Michaela. Media wykreowały jego negatywny wizerunek i masy ludzi wierzą w różne bzdury. Może zamiast wyśmiewania jej:
należy wyjaśnić, że żadnej takiej fobii nie ma.Cocking pisze:Naczytała się pewnie w "Tele Tygodniu" czy "Życiu na Gorąco" Smile
- znak wodny
zostawcie ja w spokoju, zwyczajnie chciala zaczac z Wami rozmowe. nie lepiej byloby przystepniej udzielic jej pomocy z usmiechem i wyrozumialoscia... zobaczcie ile Wy macie postow na koncie, a ile ona.. po czyms takim sama juz bym sie bala cokolwiek napisac, a przeciez o to chodzi, zeby sie udzielala, z czasem wszystko bedzie szlo lepiej, tylko nie kpijcie... i udzielajcie rad ze spokojem. Pozd wszystkich nerwusow
ok widze, ze ktos juz sie wstawil. juz mnie nie ma...
"To dar i przekleństwo" lD
Ja miejscu koleżanki już bym się w sobie zamknęła .znak wodny pisze:zostawcie ja w spokoju, zwyczajnie chciala zaczac z Wami rozmowe. nie lepiej byloby przystepniej udzielic jej pomocy z usmiechem i wyrozumialoscia... zobaczcie ile Wy macie postow na koncie, a ile ona.. po czyms takim sama juz bym sie bala cokolwiek napisac, a przeciez o to chodzi, zeby sie udzielala, z czasem wszystko bedzie szlo lepiej, tylko nie kpijcie... i udzielajcie rad ze spokojem. Pozd wszystkich nerwusow
Więc, domino19:
- Michael nie ma fobii na punkcie czystaści. Chyba, że o czymś nie wiem .
- Nie bój się pytać.
- Przepraszamyyyy
- znak wodny
;/
Myślałam, że na forum będzie fajnie, ale jak widze, nie jest u specjalnie miło....Nie, nie czerpałam wiadomości z "Życia na gorąco, tylko z książek o MJ. Więc zanim coś napiszecie, to poszukajcie czy to prawda, czy nie , a nie od razu piszecie że to nie prawda.;/ Dzieki ludziom, kótrzy mnie chociaż rozumieją...:)
Re: ;/
Wiesz... Jesteśmy poprostu bardzo wyczuleni na nieprawdziwe informacje .domino19 pisze:Myślałam, że na forum będzie fajnie, ale jak widze, nie jest u specjalnie miło
Bynajmniej ja tak uważam
P.S. W książce Superstar jest wieeele nieprawdziwych informacji.
Dobrze, następnym razem zanim napisze jakiś temat to sprawdzę czy na pewno jest on prawdą, choć tu moge wam przysiądz, że w pewnej książce było napisane że MJ strasznie boi się brudu i z tego powodu nisi plastry na rękach. Jak był na koncercie w Polsce to chodził cały czas z chustką na twarzy, bo nie chciał narażać swojego gardła na zaraski. Myslcie o tym co chcecie, ja uważam, że to prawda, chyba moge mieć własne zdanie...?:) pzdr:)