A to wszystko jasne...domino19 pisze:Chyba tak(...)

Ja też noszędomino19 pisze:MJ strasznie boi się brudu i z tego powodu nisi plastry na rękach

A tak a'propos tej pomocy jak działa forum: domino19 można edytować swoje posty. Tam jest taka ikonka:

A to wszystko jasne...domino19 pisze:Chyba tak(...)
Ja też noszędomino19 pisze:MJ strasznie boi się brudu i z tego powodu nisi plastry na rękach
Nosił on maskę, ponieważ to tylko taki dodatek. W autobiografii MJ'a "Moonwalk" było napisane że kiedyś był u dentysty i dentysta mu dał po zabiegu taki gadżet (domino19 pisze:Jak był na koncercie w Polsce to chodził cały czas z chustką na twarzy, bo nie chciał narażać swojego gardła na zaraski.
Platerki to też był taki "bajer" by mógł być z nimi kojarzony. Ale o nich to czytałam jakąś inną historę, nieważne, nie będe się rozpisywaćMi_Sz_eL pisze:Ja też noszę , ale po to żeby się upodobnić do Michael'a <wiem, dziwna jestem>
To ja powiem tylko tak: "Superstar" jest najgorszą książką o Michaelu jaką kiedykolwiek czytałam. Jest ona oparta głównie na plotkach, mało w niej prawdy.domino19 pisze:chcę poznać zdanie innych na ten temat
domino19 pisze:było napisane że MJ strasznie boi się brudu i z tego powodu nisi plastry na rękach
Naprawdę tak myślisz? współczuje...domino19 pisze: W każdej plotce ejst ziarenko prawdy
Michael się wybielił to fakt. chciał być tak biały jak Diana Ross.domino19 pisze:on twierdzi, że nie wybielał się tylko że ma chorobę taką
A czytałaś "Superstar"?domino19 pisze:Pytanie do Mi_Sz_eL: a skąd wiesz, że to plotki? W każdej plotce ejst ziarenko prawdy
BillieJean pisze:właśnie dlatego nosił tylko trzy.
Eeeeeeeej...BillieJean pisze:chciał być tak biały jak Diana Ross.
Oczywiście , że można tu mieć swoje zdanie. Posiadanie własnego zdania jest nawet dużo lepsze niż tylko potakiwanie innym.domino19 pisze:Ale myslę, że forum jest takim miejscem, gdzie można mieć swoje zdanie i wypowiadać się, no nie?