Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
gemini

Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?

Post autor: gemini »

Ja teraz zdecydowalem sie ubierac cos w stylu z koncertow BADa.
Jak na razie mam czarne obcisle spodnie i lancuch po boku. Plus ciemne polbuty z bialym paskiem po bokach, zeby moonwalk lepiej wygladal:D Jutro pewnie kolejne zakupy ciuchow i ozdobnikow:P Moze pas wrestlingowski hehe.
What about You guys??
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Ja uwielbiam białe podkoszulki :love: po prostu zarąbisty patent zawłaszcza pod coś ciemniejszego ;-) i zauważyłam, że odkąd jestem zagorzałą fanką kupuje coraz więcej czarnych rzeczy:D i zwracam uwagę na ciuchy które mają w sobie coś majkelowego (błyszczące dodatki itp).
A w tym roku na sylwestra zgapiłam parę detali ze stroju MJ'a który miał w Japonii przy odbiorze tej nagrody dla legendy tzn. - te łańcuchy w spodniach, kolorowe bransoletki i plasterki (których w Japonii akurat nie miał ale co tam:) na które inni dziwnie zerkali ale efekt w ultrafiolecie był siuper :-)
Tak poza tym to białe skarpetki - obowiązkowo ;-)
A jeszcze ostatnio jak byłam na zakupach wyczaiłam tak majkelowe butki, że nie mogę o nich zapomnieć (całe pokryte czarnymi cekinami:) ale niestety nie mieli mojego rozmiaru :zly:
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

Ja to od zawsze nosze białe skarpetki :)
A ostatnio polubiłam nosić czarne rurki(Blacke or White,Keep it in the closet).
Kiedys nosiłam plastry na palcach :]:P
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Lilith

Post autor: Lilith »

Odpowiedź na pytanie w temacie: NIE i nie będę. Nawet mi to nigdy do głowy nie przyszło. Ale tłumaczę to sobie faktem, że o mnie jako o fance takiej jak większość tutaj z was mówić nie można zatem wszystko jasne.
ps. A białe koszulki to tylko z wielkim żalem na lekcje w-f nosiłam glupija
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

Gdyby otworzyć moją szufladę ze skarpetkami okazało by się, że są tam same białe nenene Był też okres kiedy nosiłem plasterki na palcach. Jakoś zabrakło mi odwagi, zeby nosić opaskę na ramieniu :-)
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

na codzien raczej nie, natomiast dzisiaj jade na wielkie zakupy ala Michael Jackson i mam nadzieje skompletować strój imprezowy w stylu Panther Dance.

ulala to dopiero będzie coś :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mi_Sz_eL

Post autor: Mi_Sz_eL »

Również noszę tylko białe skarpetki, 3 plastry na palcach, a czasem opaskę na ramieniu. :mj:
Teraz chodzę po sklepach i szukam kapelusza... (a zresztą to chyba nie tylko ja)
Awatar użytkownika
magda_magda

Post autor: magda_magda »

Ja też noszę białe skarpetki, rurki czarne, plastry też ostatnio spróbowalam :) fajnie fajnie, podoba mi się to.
Obrazek
Awatar użytkownika
piotruś pan

Post autor: piotruś pan »

1. czarne rury
2. innych skarpetek jak białych nie mam, ale to nawet nie ze względu na Michaela, po prostu takie lubie
3. paski z ćwiekami i błyskotkami , czasami potrafie obwinąc się czterema
4. okulary a 'la mucha
5.ciemne ciuchy, tez nie ze wzgledu na MJ , po prostu lubie
Ogolnie z Michaela zgapiam tylko drobne dodatki, która naprawde mi się podobają. Nigdy nie staralam sie wyglądać identycznie jak on. Michael jest jeden :P.
I'm smooth, I'm bad
Awatar użytkownika
meg2007

Post autor: meg2007 »

A ja czasem nosze opaskę....xD Ale tylko przy przyjaciołach. Tak ogólnie, to jeszcze nie mam odwagi tak publicznie ogłaszać, że go WIELBIĘ. :-/ Ale już niedługo, niedługo.
No, ale białe skarpetki to ja noszę zawsze.
Co, jak co ale skarpetki być muszą! :dance:
:) SMILE :)
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Ja jestem praktycznie zawsze ubrana na czarno.Bo lubie. A jeśli Michael też się tak ubiera to tym lepiej. Małym wyjątkiem jest jest to - właśnie BJ kupiła sobie bluzkę :smiech:
Obrazek
Bubbles?
Coś Michaelowego zawsze mam na sobie. zawsze. plasterków nie nosiłam chociaż bardzo bym chciała spóbować - ale nie wiem jakie to mają być, ktoś oświeci?

edit --->
meg2007 pisze:Tak ogólnie, to jeszcze nie mam odwagi tak publicznie ogłaszać, że go WIELBIĘ.
jeszcze raz powtarzam. potrzebne ci jest drobne domajkelizowanie - zapraszam cie od razu na nasze planowane spotkanie w Warszawie. Możesz zobaczyć jak było na poprzednim wskakując tu ->
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 3&start=15
:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Witam po bardzo dłuuuugiej przerwie wszystkich MJ'owych fanów.Tych starych i nowych.

A co do tematu to:
Wyłacznie białe skarpetki i czarne buty
Czasami jakis kapelusz czy cos.

Teskniłem za tym forum :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Lady_Banana

Post autor: Lady_Banana »

Ja tam lubie całemu światu ogłosić że Michael to mój idol+vat.Jak na razie to tylko mam plasterki(takie specjalne sobie zrobiłam)no i ciagle o nim gadam...chcę bardzo znaleźć taki fajny kapelusik majklelowy,ale jak na razie nic nie widze.Okularki chyba w H&M kupie,a może kapelusz kiedyś znajdę.Mam takie ambitne pytanie do dziewczyn:Jak się ubieracie,żeby wyglądać na fanke MJ?Ja miałam i mam plan przerobienia swojego fryzu na MJ(jestem blondynka),ale to już chyba zbyt ambitne?!
ObrazekI will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
Awatar użytkownika
znak wodny

Post autor: znak wodny »

Wypadałoby teraz coś obwieścić na pierwszej stronie, dla Nowoprzybywajacych:

„Uwaga, uwaga! Tylko dopóki najbardziej wymagającym forumowiczom się nie znudzi, (choć wtedy spuściznę przejmą pewnie inni) i tylko na tym Forum uczestnictwo w pogawędkach o Idolu + Mini Kurs Poprawnej Polszczyzny GRATIS!” – Swoja droga radziłabym zwiewać

Jezeli chodzi ubranka... oj tak biale skarpetki, ale tylko biale skarpetki, raczej nie zwracam uwagi na ubior, lubie tylko dodatki - cos wylacznie dla siebie... nie praktykowalam z marchewkami (u mnie sie wlasnie tak mowi), tym bardziej nie zamierzam z zakrotkimi marchewkami :-/ , nono kapelusik by sie przydal, przyznaje... uwielbiam Chaplina i albo o melonik, albo o cos MJowego trzeba sie wzbogacic. Mam jeszcze slabosc do marynarek, ale raczej bez ozdob
Pozd, Dobrej nocki zycze
Ostatnio zmieniony śr, 11 kwie 2007, 22:57 przez znak wodny, łącznie zmieniany 1 raz.
"To dar i przekleństwo" lD
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

gemini pisze:Maro, nie wazne jest sie pisze, bo celem jezyka jest porozumienie, a tekst powyzszy jest zrozumialy:p
Celem języka jest nie tylko porozumienie, ale również zachowanie własnej tożsamości.
Pisanie z TAKIMI bykami, jak niektórzy uważam za niedopuszczalne.
Co innego literówki, "czeskie błędy" itp.- zdarzyć się mogą każdemu.
Nagminnego łamania zasad interpunkcji, gramatyki i ortografii tolerować jednak nie zamierzamy ;-)
Swoją drogą, przerażający jest olewczy stosunek niektórych naszych Rodaków do własnego języka.... :surrender:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ