Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?
Ja teraz zdecydowalem sie ubierac cos w stylu z koncertow BADa.
Jak na razie mam czarne obcisle spodnie i lancuch po boku. Plus ciemne polbuty z bialym paskiem po bokach, zeby moonwalk lepiej wygladal:D Jutro pewnie kolejne zakupy ciuchow i ozdobnikow:P Moze pas wrestlingowski hehe.
What about You guys??
Jak na razie mam czarne obcisle spodnie i lancuch po boku. Plus ciemne polbuty z bialym paskiem po bokach, zeby moonwalk lepiej wygladal:D Jutro pewnie kolejne zakupy ciuchow i ozdobnikow:P Moze pas wrestlingowski hehe.
What about You guys??
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
- MJfanTASTIC
Ja uwielbiam białe podkoszulki
po prostu zarąbisty patent zawłaszcza pod coś ciemniejszego
i zauważyłam, że odkąd jestem zagorzałą fanką kupuje coraz więcej czarnych rzeczy:D i zwracam uwagę na ciuchy które mają w sobie coś majkelowego (błyszczące dodatki itp).
A w tym roku na sylwestra zgapiłam parę detali ze stroju MJ'a który miał w Japonii przy odbiorze tej nagrody dla legendy tzn. - te łańcuchy w spodniach, kolorowe bransoletki i plasterki (których w Japonii akurat nie miał ale co tam:) na które inni dziwnie zerkali ale efekt w ultrafiolecie był siuper
Tak poza tym to białe skarpetki - obowiązkowo
A jeszcze ostatnio jak byłam na zakupach wyczaiłam tak majkelowe butki, że nie mogę o nich zapomnieć (całe pokryte czarnymi cekinami:) ale niestety nie mieli mojego rozmiaru![wrrr :zly:](./images/smilies/zly.gif)
![Love :love:](./images/smilies/love.gif)
![;-)](./images/smilies/wink.gif)
A w tym roku na sylwestra zgapiłam parę detali ze stroju MJ'a który miał w Japonii przy odbiorze tej nagrody dla legendy tzn. - te łańcuchy w spodniach, kolorowe bransoletki i plasterki (których w Japonii akurat nie miał ale co tam:) na które inni dziwnie zerkali ale efekt w ultrafiolecie był siuper
![Smile :-)](./images/smilies/usmiech.gif)
Tak poza tym to białe skarpetki - obowiązkowo
A jeszcze ostatnio jak byłam na zakupach wyczaiłam tak majkelowe butki, że nie mogę o nich zapomnieć (całe pokryte czarnymi cekinami:) ale niestety nie mieli mojego rozmiaru
![wrrr :zly:](./images/smilies/zly.gif)
Ain't no sunshine when he's gone...
- Janet Jackson ;)
- majkelzawszespoko
- magda_magda
- piotruś pan
1. czarne rury
2. innych skarpetek jak białych nie mam, ale to nawet nie ze względu na Michaela, po prostu takie lubie
3. paski z ćwiekami i błyskotkami , czasami potrafie obwinąc się czterema
4. okulary a 'la mucha
5.ciemne ciuchy, tez nie ze wzgledu na MJ , po prostu lubie
Ogolnie z Michaela zgapiam tylko drobne dodatki, która naprawde mi się podobają. Nigdy nie staralam sie wyglądać identycznie jak on. Michael jest jeden :P.
2. innych skarpetek jak białych nie mam, ale to nawet nie ze względu na Michaela, po prostu takie lubie
3. paski z ćwiekami i błyskotkami , czasami potrafie obwinąc się czterema
4. okulary a 'la mucha
5.ciemne ciuchy, tez nie ze wzgledu na MJ , po prostu lubie
Ogolnie z Michaela zgapiam tylko drobne dodatki, która naprawde mi się podobają. Nigdy nie staralam sie wyglądać identycznie jak on. Michael jest jeden :P.
I'm smooth, I'm bad
- BillieJean
Ja jestem praktycznie zawsze ubrana na czarno.Bo lubie. A jeśli Michael też się tak ubiera to tym lepiej. Małym wyjątkiem jest jest to - właśnie BJ kupiła sobie bluzkę
![Obrazek](http://aycu02.webshots.com/image/14561/2000301699663939217_th.jpg)
Bubbles?
Coś Michaelowego zawsze mam na sobie. zawsze. plasterków nie nosiłam chociaż bardzo bym chciała spóbować - ale nie wiem jakie to mają być, ktoś oświeci?
edit --->
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 3&start=15
![dancing Michael Jackson :mj:](./images/smilies/mj.gif)
![Buhahahaha :smiech:](./images/smilies/hahaha2.gif)
![Obrazek](http://aycu02.webshots.com/image/14561/2000301699663939217_th.jpg)
Bubbles?
Coś Michaelowego zawsze mam na sobie. zawsze. plasterków nie nosiłam chociaż bardzo bym chciała spóbować - ale nie wiem jakie to mają być, ktoś oświeci?
edit --->
jeszcze raz powtarzam. potrzebne ci jest drobne domajkelizowanie - zapraszam cie od razu na nasze planowane spotkanie w Warszawie. Możesz zobaczyć jak było na poprzednim wskakując tu ->meg2007 pisze:Tak ogólnie, to jeszcze nie mam odwagi tak publicznie ogłaszać, że go WIELBIĘ.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 3&start=15
![dancing Michael Jackson :mj:](./images/smilies/mj.gif)
- Lady_Banana
Ja tam lubie całemu światu ogłosić że Michael to mój idol+vat.Jak na razie to tylko mam plasterki(takie specjalne sobie zrobiłam)no i ciagle o nim gadam...chcę bardzo znaleźć taki fajny kapelusik majklelowy,ale jak na razie nic nie widze.Okularki chyba w H&M kupie,a może kapelusz kiedyś znajdę.Mam takie ambitne pytanie do dziewczyn:Jak się ubieracie,żeby wyglądać na fanke MJ?Ja miałam i mam plan przerobienia swojego fryzu na MJ(jestem blondynka),ale to już chyba zbyt ambitne?!
![Obrazek](http://img101.imageshack.us/img101/1259/zobaczmyfg8.gif)
- znak wodny
Wypadałoby teraz coś obwieścić na pierwszej stronie, dla Nowoprzybywajacych:
„Uwaga, uwaga! Tylko dopóki najbardziej wymagającym forumowiczom się nie znudzi, (choć wtedy spuściznę przejmą pewnie inni) i tylko na tym Forum uczestnictwo w pogawędkach o Idolu + Mini Kurs Poprawnej Polszczyzny GRATIS!” – Swoja droga radziłabym zwiewać
Jezeli chodzi ubranka... oj tak biale skarpetki, ale tylko biale skarpetki, raczej nie zwracam uwagi na ubior, lubie tylko dodatki - cos wylacznie dla siebie... nie praktykowalam z marchewkami (u mnie sie wlasnie tak mowi), tym bardziej nie zamierzam z zakrotkimi marchewkami
, nono kapelusik by sie przydal, przyznaje... uwielbiam Chaplina i albo o melonik, albo o cos MJowego trzeba sie wzbogacic. Mam jeszcze slabosc do marynarek, ale raczej bez ozdob
Pozd, Dobrej nocki zycze
„Uwaga, uwaga! Tylko dopóki najbardziej wymagającym forumowiczom się nie znudzi, (choć wtedy spuściznę przejmą pewnie inni) i tylko na tym Forum uczestnictwo w pogawędkach o Idolu + Mini Kurs Poprawnej Polszczyzny GRATIS!” – Swoja droga radziłabym zwiewać
Jezeli chodzi ubranka... oj tak biale skarpetki, ale tylko biale skarpetki, raczej nie zwracam uwagi na ubior, lubie tylko dodatki - cos wylacznie dla siebie... nie praktykowalam z marchewkami (u mnie sie wlasnie tak mowi), tym bardziej nie zamierzam z zakrotkimi marchewkami
![e :-/](./images/smilies/zmieszany.gif)
Pozd, Dobrej nocki zycze
Ostatnio zmieniony śr, 11 kwie 2007, 22:57 przez znak wodny, łącznie zmieniany 1 raz.
"To dar i przekleństwo" lD
Celem języka jest nie tylko porozumienie, ale również zachowanie własnej tożsamości.gemini pisze:Maro, nie wazne jest sie pisze, bo celem jezyka jest porozumienie, a tekst powyzszy jest zrozumialy:p
Pisanie z TAKIMI bykami, jak niektórzy uważam za niedopuszczalne.
Co innego literówki, "czeskie błędy" itp.- zdarzyć się mogą każdemu.
Nagminnego łamania zasad interpunkcji, gramatyki i ortografii tolerować jednak nie zamierzamy
Swoją drogą, przerażający jest olewczy stosunek niektórych naszych Rodaków do własnego języka....
![Poddaję się :surrender:](./images/smilies/surrender.gif)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight