1. Monte Carlo 1993 (najlepsze momenty z MJ) &"Hist

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

No właśnie mi też Jacksonworld coś nie działa, mam nadzieję, że to tylko dzisiaj, bo chciałam sobie zaległe relacje z sądu poczytać i ściągnąć cosik... :surrender:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Re: 1. Monte Carlo 1993 (najlepsze momenty z MJ) &"

Post autor: M.Dż.* »

Damian pisze: "Najlepsze chwile z Michaelem na World Music Awards 1993" - Michael Jackson jako widz podziwajacy inne gwiazdy i jak wystapil sam na estradzie odbierajacy nagrody, polecam!!! (prawie 8 minut)
:happy: To zakrawa na jakąś telepatię!
Wczoraj wieczorem, Aneta postanowiła, że po latach przejży swoje kasety.
Zaczęłyśmy (i skończyłyśmy) na oglądaniu jej zbiorów z World Music Awards.
Pierwszym było właśnie to w 1993 roku.
Ubawiłyśmy się po pachy, bo Michael jest tam nieziemski.
Trochę przykro patrzeć na rodzinkę Chandlerów, którzy rozbijają się za pieniądze Michael'a, Jordy ubrany w Jego kurtkę.... mając świadomość tego, co mu kilka miesięcy później zrobili :-/

No, ale "Could you hold this for me" skierowane do Księcia Alberta było zdecydowanym hitem- cały Michael! :smiech:

No i kolejny raz, Micheal nas rozwalił, kiedy bodajże w 1995 (a może w 1996- kto wie? :wariat: ) stojąc na scenie z Dianą Ross zaczął podrygiwać w rytm "I will survive" :smiech:
Bosz.... Nie nie- nie ma nic śmiesznego w tym, że Michael podrygiwał- to u Niego normalne, ale.... Jak On śmisznie kolanka uginał! :smiech:
No, uwielbiam tego człowieka :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

Lika pisze:No właśnie mi też Jacksonworld coś nie działa, mam nadzieję, że to tylko dzisiaj, bo chciałam sobie zaległe relacje z sądu poczytać i ściągnąć cosik... :surrender:
Juz strona jacksonworld dziala, byla to tylko chwilowa usterka, a co downloadu, oczywiscie wstawie najpozniej jutro nowy link...
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Damian pisze:
Lika pisze:No właśnie mi też Jacksonworld coś nie działa, mam nadzieję, że to tylko dzisiaj, bo chciałam sobie zaległe relacje z sądu poczytać i ściągnąć cosik... :surrender:
Juz strona jacksonworld dziala, byla to tylko chwilowa usterka, a co downloadu, oczywiscie wstawie najpozniej jutro nowy link...
zgadza sie juz działa od jakiegos czasu a nie wiecie co z MJJsource
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Kermitek pisze:
Damian pisze:
zgadza sie juz działa
Tak? :knuje: No to jutro sie przekonamy :knuje:

:macha:
ODPOWIEDZ