Jestem ciekawa...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Jestem ciekawa...
Chciałabym się dowiedzieć gdzie Michael razem z rodzeństwem i rodzicami przeprowadził się po Gary Indiana(chodzi tu o pierwsza przeprowdzke z Gary indiana).Pamiętam że widziałam ze było coś na ten temat ale teraz nie wiem już gdzie szukac więc jeśli ktos by mógł mi pomuc będe bardzo wdzięczna
SMILE
:)
Hmm...pewnie dużo ci nie pomogę, bo sama chyba nie wiem, ale wiem, że w 1978 roku przeprowadził się razem z Latoya do Las Vegas, bo grał w filmie The Wiz...ale z tego co mi sie zdaje to jego rodzice wciąż tam mieszkali... ludzie tylko prosze, jeśli coś źle podoałam to nie wrzeszcie i nie wyzywajcie, tylko zwyczajnie poprawcie...:)
:)
Wcale pierwszym adresem Jacksonow w LA nie bylo Encino. Najpierw sam zespol i Joe zostali umieszczeni w obskurnych motelach : "Tropicana" przy Bulwarze Santa Monica a potem w "Hollywood" blizej siedziby Motown. Mialo to miejsce we wczesnym roku 1969. Dopiero w listopadzie tegoz roku Berry Gordy wynajal dla zespolu dom na 1601 Queens Road w LA, a w grudniu do chlopcow dolaczyla Katherine z Janet, LaToya i Randym. Dopiero 25 lutego 1971 roku rodzina kupila dom przy 4641 Hayvenhurst w Encino.( kosztowal wtedy 250 tysiecy zielonych)
Acha, jeszcze mala korekta co do filmu The Wiz. MJ pojechal z LaToya krecic ten film do Nowego Jorku, nie do Vegas. Wedlug wspomnien La Toi byl to ich pierwszy zupelnie samodzielny wyjazd tak daleko.
Acha, jeszcze mala korekta co do filmu The Wiz. MJ pojechal z LaToya krecic ten film do Nowego Jorku, nie do Vegas. Wedlug wspomnien La Toi byl to ich pierwszy zupelnie samodzielny wyjazd tak daleko.