Willy's download corner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

Ściągnąłem sobie part 1 koncertu z gotherburga ale jakieś luźne pliki tylko po to żeby zobaczyć jak wygląda intro i scream. Czy ktoś kto nagrał już na płytkę ten disc 1 z gotherburga (ten od dziny) i widział scream może mi powiedzieć czy przez połowę piosenki nie było słychać Michaela?! Pytam się z ciekawości bo jak ja oglądałem to przez połowę scream nie było głosu Michaela. :-/
Ostatnio zmieniony pt, 13 kwie 2007, 14:00 przez dawid.jackson, łącznie zmieniany 1 raz.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

dawid.jackson pisze:czy przez połowę piosenki nie było słychać Michaela?

Tak nie słychać MJ.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Przepraszam mogl by ktos wrzucic "The King Of Pop Documentary "bo ja wczoraj zaczelam sciagac a dzisiaj tego nie ma prosze blagam ...."na gwałt" z gory "Majkeluje"
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

Dzięki dzina :-) Pierwszy raz udało mi się ściągnąć cos tak dużego . Rewelka
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Patty pisze:Przepraszam mogl by ktos wrzucic "The King Of Pop Documentary "bo ja wczoraj zaczelam sciagac a dzisiaj tego nie ma prosze blagam ...."na gwałt" z gory "Majkeluje"
Nie wiem w czym problem bo linki normalnie działają.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Soultrain'93

Screenshots by billiejean12 japrosic
Obrazek

http://www.megaupload.com/?d=R002B40N
ps. Dołączam swoją cegiełkę w rozbudowie kącika ;-)
Ostatnio zmieniony ndz, 15 kwie 2007, 14:08 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
cicha

Ostatnio zmieniony pn, 16 kwie 2007, 12:55 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

Mam problemy z tym koncertem z Bukaresztu. Sciagnąłem part 13 dwa razy a i tak wyskawiwał błąd przy rozpakowywaniu. Kiedy chciałem sciągnąć trzeci raz, w ogóle się nie udało. Nie używam żadnych flashgetów ani nic takiego. Co jest grane? :surrender:
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

cicha pisze:TV moments VH1 show (DVD)

Screenshots by RIKMJ
a co to dokładnie jest? Pozytywny dokument :nerwy: ?
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

BillieJean pisze:
cicha pisze:TV moments VH1 show (DVD)

Screenshots by RIKMJ
a co to dokładnie jest? Pozytywny dokument :nerwy: ?
Bardzo pozytywny. Nie bać się, a ściągać śmiało! Dokument jest o ekscytujących (?) momentach w karierze MJ'a.
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Super!Dzięki Cicha! japrosic już się zabieram za ściąganie.
A czy trzeba ściągnąć wszystkie części żeby zacząć oglądać?
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

BillieJean pisze:Super!Dzięki Cicha! japrosic już się zabieram za ściąganie.
A czy trzeba ściągnąć wszystkie części żeby zacząć oglądać?
Tak, gdyż cały plik DVD jest spakowany rarem.
Ostatnio zmieniony pn, 16 kwie 2007, 12:56 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Jest już disc 2 History Gothenburg. :happy: Nowe linki do disc 2 będę umieszczać tam, gdzie jest disc1. Pierwsza część gotowa. W całości jest 15 i każda ma 247mb a ostatnia 191mb. Życzę udanego ściągania, warto dla takiej jakości. :tancze:

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=120
cicha pisze: TV moments VH1 show (DVD)
Stokrotne dzięki za ten dokument. :-)
Awatar użytkownika
cicha

dzina pisze:Jest już disc 2 History Gothenburg. :happy:
:happy: Bomba!
Przydałaby się aktualizacja listy na 1-szej stronie o nowe odnośniki do koncertu History z Bukaresztu, z Gothenburg'a oraz o SoulTrain'93 i TVmoments. Willy? japrosic

ps. Robimy za duży bałagan. Trudno się połapać, co gdzie jest, a tak mamy nawigację ;-)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

No proszę, proszę. Dziewczyny się wyrobiły :] Najpierw dzina, teraz cicha. Mój kącik stoi przed Wami otworem. Ale mam prośbę do wszystkich "partycypujących" by nie umieszczeć tutaj cudzych linków bez wiedzy i pozwolenia ich autorów - patrz DVD z Bukaresztu wklejony przez Maro. Wiem, że to w dobrej wierze ale tutaj zaglądają ludzie z zewnątrz i nie chcę żeby ktoś miał do Was lub do mnie pretensje, że kradniemy ich linki. Nie mówię tu o screenshotach żeby była jasność bo to to mały pikuś. Dzięki za ostatnie wrzuty i zachęcam do dalszej współpracy. :]
cicha pisze:Przydałaby się aktualizacja listy na 1-szej stronie o nowe odnośniki do koncertu History z Bukaresztu, z Gothenburg'a oraz o SoulTrain'93 i TVmoments. Willy?
Zrobione.

Z innej beczki, kilka starszych plików wygasło, głownie z powodu wprowadzenia limitu na Mediafire. Na razie ich nie "wskrzeszam" ale jakby była taka potrzeba to proszę dać znać. No, może poza dvd z Ghostem bo mi się ewidentnie nie będzie chciało, moooże kiedyś. Jak ktoś chce wrzucuć jakiś wygasły plik to naturalnie nie mam nic przeciwko. Te niedziałające oznaczyłem odpowiednim tagiem.
ODPOWIEDZ