nowe forum nowy squad
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
nowe forum nowy squad
Tak sobie rozmawiałem z jednym z Was na temat nowego forum- jego plusów i minusów. I razem doszliśmy do wniosku, że minus jest jeden, poważny i- co ciekawe- nie związany ze stroną techniczną. Ludzie z Buszowego forum właściwie zanikli. Dlaczego?
Re: nowe forum nowy squad
MJowitka: kto zanikł?kaem pisze:Ludzie z Buszowego forum właściwie zanikli. Dlaczego?
Schmittko: no... dużo ludzi...
Buszmen: ale kto?
Schmittko: yyyy... no Kini prawie nie ma!

Nie no, jeszcze siadeh_ nie maSchmittko pisze: MJowitka: kto zanikł?

Ale poważnie, gdzie Thriller, Sade, Buszmen...? A Ci co byli, są teraz bardzo rzadko. Zastanawia mnie, dlaczego?
tzw. Kinia; jest, ale się ukrywa, a mało pisze, bo ma mało czasu, ale ja widzę kto się ukrywa ;)kaem pisze:Nie no, jeszcze siadeh_ nie ma
bywa czesto z tego co wiemkaem pisze:Ale poważnie, gdzie Thriller
nie wiemkaem pisze:Sade
rowniez sie ukrywa, a tak poza tym to go malo, bo najpierw byl w zalobie, a teraz mowi, ze ma bardzo malo czasu na cokolwiekkaem pisze:Buszmen...?
tak bywa, ze w zyciu niektorych nadchodzi czasem taki czas (fof), ze nie maja czasukaem pisze:A Ci co byli, są teraz bardzo rzadko. Zastanawia mnie, dlaczego?

...
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami, jakimi obdarzyła mnie naturaMajkel pisze: tak bywa, ze w zyciu niektorych nadchodzi czasem taki czas (fof), ze nie maja czasu

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Schmittko pisze:MJowitka: kto zanikł?

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009