Willy's download corner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

...tak się wszyscy rozszaleli, że nie wiadomo co ściągać ..najlepiej wszystko :mj:
Dzięki Wam za SUPER materiały :happy:
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

Abe pisze:...tak się wszyscy rozszaleli, że nie wiadomo co ściągać ..najlepiej wszystko
Dzięki Wam za SUPER materiały
Faktycznie dużo fajnych rzeczy do ściągania. Ja ściągnąłem ghost dvd i......... fajne to jest :knuje:
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Abe

dawid.jackson pisze:Faktycznie dużo fajnych rzeczy do ściągania. Ja ściągnąłem ghost dvd i......... fajne to jest
...GHOSTS jako pierwszy upload tutaj pobrałem...teraz męcze ten koncert z Bucharestu i 2 DVD z Gothenburga...troche to wszystko waży...no ale myslę, że uda się pobrać :mj:
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

A mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz DVD Ghosts and The Making Of :nerwy:
ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

Dangerous pisze:A mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz DVD Ghosts and The Making Of :nerwy:
Ja tez sie do prosby dolaczam, wiem ze to jest ogromny plik, ale mimo wszystko bardzo bym prosil :nerwy:
ZAQ
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

History Tour Gothenburg 1997
Mam problem z pobraniem tej części, pobieranie kończy się zbyt szybko na 4 lub czasami na 17 mb, czy ktoś też ma ten problem czy to wina mojego komputera?
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ja pobieram przy pomocy downloadera DAP i wszystko idzie narazie odziwo dobrze,czasami serwery zrywają połączenie,może to być wina Twojego łącza lub zarówno wina serwera.http://www.speedbit.com/pl/pobierz program DAP,i pobieraj za pomocą internet explor.To jest wspomagacz pobierania,mnie bez problemu pobrało ale nie zawsze jest tak że się całość pobierze.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Maro pisze:Ja pobieram przy pomocy downloadera DAP i wszystko idzie narazie odziwo dobrze,czasami serwery zrywają połączenie,może to być wina Twojego łącza lub zarówno wina serwera.http://www.speedbit.com/pl/pobierz program DAP,i pobieraj za pomocą internet explor.To jest wspomagacz pobierania,mnie bez problemu pobrało ale nie zawsze jest tak że się całość pobierze.
Pobrałam ten program i wszystko idzie dobrze, dzięki Maro ;-) .
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Willy pisze:HIStory Tour Munich'97 (unedited version)

Powie mi ktoś co się porobiło z Mediafire?Od wczoraj jak zacząłem pobierać ten koncert(dzięki Willy),to na BOTDF juz ponad 24 godziny wyskakuje mi takie coś/informacja że:" Notice: No servers are curently...blablabla...request a moment" ten moment rwa już ponad 24 godziny :surrender: Chciałem zaznaczyć że tylko pojawia się to przy pobieraniu Blood On The Dance Floor.Tak samo wyskoczyło mi przy Earth Song part2 :surrender:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

Maro pisze:histbucharestdisc1
Czy komuś udało się sciągnąć całą pierwszą płytę? Ja probuje już z 5 raz sciągnąć part 13 i za każdym razem wyskakuje błąd archiwum :surrender:
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Maro pisze:
Willy pisze:HIStory Tour Munich'97 (unedited version)

Powie mi ktoś co się porobiło z Mediafire?Od wczoraj jak zacząłem pobierać ten koncert(dzięki Willy),to na BOTDF juz ponad 24 godziny wyskakuje mi takie coś/informacja że:" Notice: No servers are curently...blablabla...request a moment" ten moment rwa już ponad 24 godziny :surrender: Chciałem zaznaczyć że tylko pojawia się to przy pobieraniu Blood On The Dance Floor.Tak samo wyskoczyło mi przy Earth Song part2 :surrender:
Obawiam się Maro, że pliki co po niektóre zostały usunięte z braku popularności(sciągnia częstego). Na Mediafire tak własnie jest, do puki plik jest od nich sciagany dość często, to nie usuwają go, w ten sposób może plik tam sobie siedziec nawet latami. A gdy został tylko kilka razy sciągnięty, i po dłuższym czasie nikt go nie sciąga, po prostu go wymazuja, kasują itd.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Maro

Czy komuś udało się sciągnąć całą pierwszą płytę? Ja probuje już z 5 raz sciągnąć part 13 i za każdym razem wyskakuje błąd archiwum

Ja właśnie przez ten part przestałem ściągać ten koncert,daj sobie spokój ja też z 5 razy próbowałem i tylko 1.5 GB straciłem limitów na to.

Mike pisze:Obawiam się Maro, że pliki co po niektóre zostały usunięte z braku popularności(sciągnia częstego). Na Mediafire tak własnie jest, do puki plik jest od nich sciagany dość często, to nie usuwają go, w ten sposób może plik tam sobie siedziec nawet latami. A gdy został tylko kilka razy sciągnięty, i po dłuższym czasie nikt go nie sciąga, po prostu go wymazuja, kasują itd.
nie Mike,plik jest na serwerze tylko nie chce się dać pobrać.
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Juuuuuupppppiiii, cały koncert History Gothenburg DVD jest już gotowy. :luz:
Życzę udanego ściągania a potem miłego oglądania. :)

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 2540#42540
Awatar użytkownika
Abe

dzina pisze:Juuuuuupppppiiii, cały koncert History Gothenburg DVD jest już gotowy.

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 2540#42540
...dzięki :happy: :happy: ..no to ściągam :mj:
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Maro pisze:Powie mi ktoś co się porobiło z Mediafire?Od wczoraj jak zacząłem pobierać ten koncert(dzięki Willy),to na BOTDF juz ponad 24 godziny wyskakuje mi takie coś/informacja że:" Notice: No servers are curently...blablabla...request a moment" ten moment rwa już ponad 24 godziny Chciałem zaznaczyć że tylko pojawia się to przy pobieraniu Blood On The Dance Floor.Tak samo wyskoczyło mi przy Earth Song part2

Mediafire ma takie odpały. Czasem ktoryś z serwerów odmawia posłuszeństwa, być może prowadzone są na nim jakieś prace, nie wiem. Plik będzie działać, jak nie dziś to jutro, jak nie jutro to za tydzień. Trzeba wracać i próbować.

dzina pisze:Juuuuuupppppiiii, cały koncert History Gothenburg DVD jest już gotowy.

Szacunek dla Ciebie. :] japrosic
Jeszcze raz wiekie dzięki.
ODPOWIEDZ