przede wszystkiminezmj pisze:przedewszystkim
w głowieinezmj pisze:wgłowie
mężczyznąinezmj pisze:męszczyzną
...i przed "który" zawsze stawiamy przecinek.
warto dodać iż jest on całkowicie poprawny.Moon_Walk_Er pisze:Wytykacie "amerykański slang" np. BillieJean
BillieJean pisze:warto dodać iż jest on całkowicie poprawny.
Wiem, że MJowitek chciał kiedyś coś takiego, ale nie miała odwagi poprosić :)BillieJean pisze:najlepszym pomysłem byłoby nadanie ci cudownej pół-moderatrskiej mocy żebyś mógł poprawiać błędy edytując cudze posty i w nich znaznaczając błędy
Moon_Walk_Er pisze:No i co z tego, że nie jest?gemini pisze:Myslalem ze jest to temat "Kim jest dla Ciebie MJ?" a nie "Bledy ortograficzne jezyka polskiego" :/
To znaczy, że można tu robić masę błędów ortograficznych?
Tylko popatrz jak się dziwnie składa ,że tylko na tej stronie są aż cztery Twoje posty które nie dotyczą tematu, tylko błędów ortograficznychMoon_Walk_Er pisze:Już odpowiedziałem na to pytanie wyżej:Maro pisze:Lepiej masę błędów ortograficznych niż masę nic nie wnoszących do tematu postów,nie?Moon_Walk_Er pisze:off-topów nie robię ja tym, że poprawiam błędy, tylko Wy debatując nad tym czy powinienem to robić czy nie.
Dlaczego uważasz, że nasz ojczysty język jest drobnostką?M!lC!a__JeAnnE pisze:nie czepiaj sie takich drobnostek