Tak?Megi1975 pisze:Tylko popatrz jak się dziwnie składa ,że tylko na tej stronie są aż cztery Twoje posty które nie dotyczą tematu, tylko błędów ortograficznych
A jak Ciebie i Twoje zdanie ktoś atakuje, to obracasz się na pięcie i uciekasz czy bronisz się?
Nieomylni?Megi1975 pisze:Jak tak dalej będzie to również wiele innych osób się zrazi i zostaną tylko Ci nieomylni tak jak Moon_Walk_Er
Błądzenie i robienie błędów jest wpisane w naturę ludzką.
Nieomylny jest tylko Bóg. Nie ja. Zapewniam Cię. Ja też się często mylę - to masz jak w banku.
Ortografia to taka drobnostka? Tak? To dziwne, że tyle osób ma z nią problemy. I ja przecież nie śmieję się z tych osób, ale proponuję napisać jakiś ważny dokument w "takim" stylu - sami zobaczycie efekty. A że forum nie jest ważne ani nikt Cię tu nie pozna, to znaczy, że w jednym wyrazie możesz robić trzy błędy? Nie rozumiem...M!lC!a__JeAnnE pisze:Tie Moon_Walk_Er nie czepiaj sie takich drobnostek...
W ogóle śmieszne jest to, że ja się muszę tłumaczyć. Nikt nie powinien się tłumaczyć, tylko poprawiać błędy.
Pozwolę sobie siebie zacytować:M!lC!a__JeAnnE pisze:Mi sie wydaje ze jest to forum na temat MJ a nie forum jezyka polskiego...
Moon_Walk_Er pisze:No i co z tego, że nie jest?
To znaczy, że można tu robić masę błędów ortograficznych?
Zresztą, zauważcie, że najbardziej "czepiają" się mnie osoby, które robią błędy. Ci, którzy ich nie robią, nie mają żadnych pretensji odnośnie ich poprawiania i z tego powodu nie zamierzają emigrować z forum - MJowitek, M.Dż.*, Siadeh_, Majkel, BillieJean, Anitka czy Mi_Sz_eL. Takich użytkowników jest wiele, wiele więcej.