Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2005)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

dzina

Post by dzina »

MJowitek wrote: To podobno też MJ...
Image
Nie no buty są wprost nieziemskie :hahaha:

Scream :-)

Image

Image

Fajne bokobrody ;-)

Image

Image

Image

Image

Image

:cool:
Image

Image

MJ i Katherine
Image
SUNrise

Post by SUNrise »

Może tych zdjęć jeszcze tutaj nie było

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImage
SUNrise

Post by SUNrise »

Image
ImageImage
Pank

Post by Pank »

Zdjęcie Michaela i Freddiego z lat 80. - pierwszy raz widzę.

Image

Ze strony: http://www.nicholasjdanton.supanet.com/comparisons.htm. Wogóle znalazłem tam fajne ciekawostki - MJ jest przyjacielem Eltona Johna i to on zadedykował mu BOTDF? Albo, że jednym z idoli MJa jest Jimmy Hendrix?

Co ciekawe jeszcze... znalazłem to na polskim forum Queen'a:

Myślę, że pewnie najlepszym źródłem informacji o relacjach Freddie- Michael byłaby książka Freestone'a, której niestety nie czytałam... Ale wydaje mi się, że stwierdzenie, że byli przyjaciółmi to za dużo powiedziane, chociaż mogę się mylić... Jedno jest pewne- szanowali siebie nawzajem i jeden drugiego uważał za świetnego muzyka. To Michael zasugerował, żeby wydali "Another One Bites The Dust" na singlu. Zresztą w niedawnym wywiadzie mówił o tym Roger:

"Jak dobrze pamiętam, to Michael Jackson pierwszy zasugerował w naszej garderobie, żebyśmy wydali AOBTD na singlu. Pomyślałem, że jest szalony- okazało się, że miałem rację (...)" ( )

A i pamiętam, że kiedyś czytałam, że Freddie naśmiewał się z Freestonem z fatalnego gustu Jacksona (no wiecie- wystrój Neverlandu itd.- tylko gdzie ja to czytałam?- za nic nie mogę sobie przypomnieć. )

To żeby temat kwitł , to dodam jeszcze anegdotę opisaną przez Huttona w "Mercury i ja"- Jackson raz zaprosił Freddiego do Neverlandu, a wiecie, że on tam ma (albo miał) własne zoo... Michael zaproponował Fredowi, że pokaże mu swoje lamy. No to Freddie się zgodził (a miał na sobie białe spodnie). Potem skarżył się Jimowi, że zanim zobaczył jakąkolwiek lamę, po kolana był ubabrany w lamim gównie... (czy powinnam wygwiazdkować ten brzydki wyraz? ).

Dowiedziałem się też, że zrobili razem trzy utwory - pierwszy to "There must be more to life than this", drugi - "State of shock", a trzeci?... [edit] Doczytałem się... "Victory"! Ale nie znamy... Może na jakimś box-secie MJa, bądź Queena się pojawi...

Miło wiedzieć, że prawdopodobnie MJ zaproponował wydanie AOBTD na singlu - to mój jeden z ulubionych utworów Queen'a :-)
kate

Post by kate »

czy to było czy nie... czy to rzadkie czy nie... nie wiem, wrzucam...

Image

Image

Image

moje ulubione :-) :
Image

Image

Image
Last edited by kate on Mon, 13 Jun 2005, 0:07, edited 1 time in total.
Semika

Post by Semika »

SUNrise

Post by SUNrise »

Semika wrote: Image
Semika zdjęcie piękne. Tylko zły link skopiowałaś i dlatego nie chciało wyjść ;-)
ImageImage
Semika

Post by Semika »

Image
Image
Image
Image
Last edited by Semika on Mon, 13 Jun 2005, 17:55, edited 3 times in total.
Pank

Post by Pank »

Cholera. Po raz pierwszy patrząc się na to zdjęcie, pomyślałem, że to sobowtór, ale automatycznie poznałem, że to jednak Michael, po nosie :]

Który to rok? Co to za okazja? Po jeszcze całkiem ciemnym odcieniu skóry, spiętych włosach i "Heal the World" wnioskuję, że to chyba 1991, ale mogę się mylić... Koszula boska, mój tata ma takich kilka i w żadnej z nich już nie chodzi :P
Semika

Post by Semika »

co on tam ma??

Image

Nudy... :ziew:

Image

;-)
SUNrise

Post by SUNrise »

Pank wrote:ale automatycznie poznałem, że to jednak Michael, po nosie :]
A ja myślałam, że po okularach poznałeś :-) Ja bym obstawiała, ze to jakiś 1992 r. Zaraz kiedy MJ był we Włoszech? To musiało być jakoś na trasie Dangerous :knuje:
edit: Pewnie Willy będzie wiedział :D
ImageImage
Semika

Post by Semika »

Image
Willy

Post by Willy »

Wypytałem makaroniarzy i już wiem.

Jest to specjalna nagroda którą MJ dostał w lipcu 92r. podczas włoskiej części Dangerous Tour gdzie dał 3 koncerty (jeden w Rzymie 4 lipca ,dwa w Monzie ,5 i 6 lipca). Nagrodę tą otrzymali również dwaj włoscy piosenkarze Eros Ramazzotti i Gianni Morandi, członkowie pół-zawodowej drużyny piłkarskiej o nazwie Nazionale Italiana Cantanti, składającej się ze znanych włoskich artystów.

Tutaj okładka jakiegoś magazynu TV
Image
MJPOWER

Post by MJPOWER »

Image
Image
Image
Image
Image
dzina

Post by dzina »

Image