Pytania w sprawie teledysków
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- DirtyDiana
Teledyski Michaela
Szukam strony z ktorej mogłabym ściągnąć wszystkie teledyski michaela w dobrej jakości. Ale z chęcią pościągam też wywiady, i inne wystąpienia . Ponieważ niedawno padł mi dysk z całą zawartością. To ironia bo nagrywarke miałam 2 dni póżniej.
Znacie jakieś dobre żródło bo na razie mam tylko tapety i Wideo.
Please :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
www.mjvideo.oyvindeid.com aktualizacje co wtorek a tak apropos mój nr gg:8746911
"He is my passion..."
A ja nie mogę ściągnąć Man in the mirror live in Bucharest, a tak uwielbiam tą piosenkębaniakwls pisze:www.mjvideo.oyvindeid.com aktualizacje co wtorek a tak apropos mój nr gg:8746911
Pomoże mi ktoś, proszę!
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
Re: Teledyski Michaela
Pank przykleił post [na samej górze] z linkami serwisów WWW z multimediami Michaela:Bi-chan pisze:Szukam strony z ktorej mogłabym ściągnąć wszystkie teledyski michaela w dobrej jakości. Ale z chęcią pościągam też wywiady, i inne wystąpienia . Ponieważ niedawno padł mi dysk z całą zawartością. To ironia bo nagrywarke miałam 2 dni póżniej.
http://forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1809
Dziękuje bardzo :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
Pytania w sprawie teledysków
Mam pytanie do tych co posiadają Numer One DVD.
Jaka wersja Man in the mirror jest tam? ta z Moonwalkera, gdzie Michael śpiewa na scenie oraz krótkie filmiki? czy też ta gdzie nie ma wcale MJ i są same filmiki archiwalne?
Jaka wersja Man in the mirror jest tam? ta z Moonwalkera, gdzie Michael śpiewa na scenie oraz krótkie filmiki? czy też ta gdzie nie ma wcale MJ i są same filmiki archiwalne?
- dawid.jackson
Na number Ones jest ta wersja gdzie Michaela nie widac. Zawiera te filmiki archiwalne. Raz Michaela widać, wtedy gdy są te dzieci w żółtych chełach, i Michael też tam jest.giewus pisze:Mam pytanie do tych co posiadają Numer One DVD.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
To jeszcze mam pytanko dodatkowe.
Czy te wymienione klipy w filmie "Moonwalker" to wersje ostateczne i te same pojawiają się na Video History II i Number Ones DVD?
Smooth criminal (podobno sa aż 4 wersje w tym 2 w Moonwalker)
Dirty Diana
Leave me alone
PS. Z tego co sam ustaliłem to oficjalnego wydawnictwa nie doczekały się jeszcze (może mnie ktoś poprawi):
She's Out of My Life
Another Part Of Me
They Don't Care About Us Prison version
Cry
One More Chance
Czy te wymienione klipy w filmie "Moonwalker" to wersje ostateczne i te same pojawiają się na Video History II i Number Ones DVD?
Smooth criminal (podobno sa aż 4 wersje w tym 2 w Moonwalker)
Dirty Diana
Leave me alone
PS. Z tego co sam ustaliłem to oficjalnego wydawnictwa nie doczekały się jeszcze (może mnie ktoś poprawi):
She's Out of My Life
Another Part Of Me
Cry
One More Chance
- Moon_Walk_Er
Z tego co wiem, teledysk do Cry został umieszczony na singlu właśnie Cry.giewus pisze:Cry
Jeśli chodzi o teledyski z Moonwalkera...
No niby jest kilka różnych wersji Smooth Criminala, a różnią się chyba tylko tym "matrixem" w środku. Nic więcej chyba.
One More Chance rzeczywiście nie wydano, bo... nie mieli czego
Kręcenia zostało przerwane zarzutami i całym procesem.
► 2300 Jackson Streetgiewus pisze:PS. Z tego co sam ustaliłem to oficjalnego wydawnictwa nie doczekały się jeszcze (...)
She's Out of My Life
Another Part Of Me
Cry
One More Chance
► Ben
► Blame it on the boogie
► Blood on the dance floor (na DVD jest tylko wersja Refugee Camp, niewielka różnica, ale... )
► Body (Michael się nie pojawia)
► Can you feel it
► Captain EO (jeżeli przyjąć to za teledysk)
► Disney Medley (j.w. - piosenka pochodzi ze studia, na wideo Michael chodzi po Disneylandzie wśród różnych postaci z tej to wytwórni)
► Even though you're gone
► Ghost - The Movie, wraz z teledyskiem do utworu tytułowego
► Goin' Places
► Gone too soon (wersja alternatywna)
► HIStory (Tony Moran's HIStory Lesson)
► HIStory begins (mix przebojów Michaela, leciał w 1995 r. w MTV)
► I'll be always a dreamer
► Man in the mirror (wersja bez Michaela - chyba, że takowa jest na Number Ones, którego nie posiadam i nie zamierzam ;] )
► Say say say
► Smile (pierwotnie teledyskiem miał być występ Michaela dla HBO w 1995 r., o ile mi wiadomo gdzieś w telewizyjnych archiwach leży wideo z próby, ale nikt tego nie widział :( )
► Torture
► What more can I give
► Whatzupwitu (z Eddiem Murphym)
► Why (z 3T)
► Will you be there (wersja Free Willy)
► You rock my world (wersja pełna)
Jeżeli wierzyć Michaelowi, gdzieś tam są nieukończone teledyski do Unbreakable i Butterflies, ale nikt nie widział nawet do nich zdjęć, jak to miało miejsce z One more chance.
Wiele informacji na temat części powyżej wymienionych teledysków dwa działy niżej, ale komu by się chciało szperać, skoro zawsze można jeszcze raz zapytać i trochę pośmiecić, przy okazji. ;]