Dziękuję

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
A ja nie mogę ściągnąć Man in the mirror live in Bucharest, a tak uwielbiam tą piosenkębaniakwls pisze:www.mjvideo.oyvindeid.com aktualizacje co wtorek a tak apropos mój nr gg:8746911
Pank przykleił post [na samej górze] z linkami serwisów WWW z multimediami Michaela:Bi-chan pisze:Szukam strony z ktorej mogłabym ściągnąć wszystkie teledyski michaela w dobrej jakości. Ale z chęcią pościągam też wywiady, i inne wystąpienia . Ponieważ niedawno padł mi dysk z całą zawartością.To ironia bo nagrywarke miałam 2 dni póżniej.
Znacie jakieś dobre żródło bo na razie mam tylko tapety i Wideo.
Please :)
Na number Ones jest ta wersja gdzie Michaela nie widac. Zawiera te filmiki archiwalne. Raz Michaela widać, wtedy gdy są te dzieci w żółtych chełach, i Michael też tam jest.giewus pisze:Mam pytanie do tych co posiadają Numer One DVD.
Jaka wersja Man in the mirror jest tam? ta z Moonwalkera, gdzie Michael śpiewa na scenie oraz krótkie filmiki? czy też ta gdzie nie ma wcale MJ i są same filmiki archiwalne?
Z tego co wiem, teledysk do Cry został umieszczony na singlu właśnie Cry.giewus pisze:Cry
► 2300 Jackson Streetgiewus pisze:PS. Z tego co sam ustaliłem to oficjalnego wydawnictwa nie doczekały się jeszcze (...)
She's Out of My Life
Another Part Of Me
They Don't Care About Us Prison version
Cry
One More Chance