God bless BUSZMEN!!!

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Dyskusja o nowej szacie graficznej jest w dziale 'O forum i o stronie' ;-)
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Estetyka strony głównej jest prześlicznie wyeksponowana. Miło zawiesić oko ;-) Dzięki za nową szatę!
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

chciałem tylko zadać takie techniczne pytanie, które nie wiedziałem gdzie umieścić: na stronce wyświetla mi tylko połowę FAQ z "krzaczkami" zamiast polskich znaków. To samo dzieje się na Mozilli jak i IE. Czy ktoś jeszcze tak ma czy to wina mojego internetu?

Stronka ogólnie jest znakomita, pozdrawiam ;-)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Może odśwież stronę... wcześniej były problemy z bazą danych.

Ewentualnie może masz u siebie jakieś dzikie kodowanie ustawione w przeglądarce, ale wątpię mocno.
...
Chocolate

Post autor: Chocolate »

Aaaa Buszmen, świetna stronka. Dzięki Ci bardzo ;-)

Wreszcie mogłam sobie przeczytać tłumaczenia pewnych piosenek, których nie mogłam wcześniej znaleźć nenene
somewhere
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

W którym miejscu jest nowa szata graficzna ??? :wariat:
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Mroczuś pisze:W którym miejscu jest nowa szata graficzna ??? :wariat:
http://www.mjpolishteam.pl/
;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Majkel pisze:Może odśwież stronę... wcześniej były problemy z bazą danych.

Ewentualnie może masz u siebie jakieś dzikie kodowanie ustawione w przeglądarce, ale wątpię mocno.
Dzięki, teraz już wszystko działa ok.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Ładnie, ładnie :) Teraz mnie się baaarrdzoooo podobać - tak już musieć być zostać :party:
Gratuluję!
:happy:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

:-o :podejrzliwy: Aż mnie zatkało. Świetna szata graficzna!! Jakby to powiedzieć, wkońcu dopięte "Na ostatni guzik". EXTRA!!!!Podoba mi się!! :happy:
Lika pisze:Ładnie, ładnie :) Teraz mnie się baaarrdzoooo podobać - tak już musieć być zostać
Gratuluję!
Dokładnie! ;-)
Obrazek
Who's bad?
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Wiecie co! Przede wszystkim, to....:

ObrazekObrazekObrazek

Robiłem w życiu różne rzeczy, remixy, strony, forum, bannery. Pomysł na nową stronę zrodził się poniekąd chyba ponad rok temu. Co niektórzy może pamiętają nawet design, jaki zaproponowałem. Wszystko padło. Obecne przedsięwzięcie narodziło się...o tak - nagle! Pracowałem nad tym intensywnie, ale krótko ;-) W miarę jak powstawało coraz bardziej się do tego przywiązałem, coraz bardziej chciałem, żeby to w końcu zrobić i coraz bardziej mi się to podobało...aż do przesady. W końcu Jowita zainspirowała mnie, żeby zrobić wielką niespodziankę z tego i udało się, z tym że i mnie coraz bardziej skręcało, żeby to komuś pokazać. Z tego wszystkiego zrodziły się WIELKIE oczekiwania, bo ja jestem z tych, co lubi jak się go chwali. To chyba dla tego, że jesten zodiakalnym baranem ;-) Wiele moich przedsięwzięć wcześniej było ocenianych i żaden z nich nie miał 100% pozytywnych opinii jak to!

Dziękuję wszystkim za te ciepłe słowa. To bardzo mobilizuje i ze swojej strony mogę powiedzieć, że conieco jeszcze na tej stronie się pojawi, ale raczej nie tak dużo jak cała strona. W planie na razie jest uruchomienie galerii (ale to nieprędko) i parę gadżetów dekoracyjnych.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Buszmen odwaliłeś kawał dobrej roboty.
Samo forum jest jak najbardziej w porządku,ale skoro stronka jest tak popularna i nosi nazwę MJ Polish Team,to musimy sobą coś reprezentować jako "fanklub" :D
Teraz nie mamy się czego wstydzić :)
Życzę Ci powodzenia w udoskonalaniu Twojego dzieła.

Dzięki za to i w ogóle... za wszystko ;-)

:dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Czemu strona nie jest aktualizowana o nowe newsy?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

A wiesz, że to bardzo dobre pytanie?

W najbliższym czasie wrzucę to co zaległe.
Ostatnio nieco straciłam serce dla forum, no ale pogrzebię, pogrzebię i uzupełnię.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

O Jowitko,nawet niewiedziałem że to Ty uzupełniasz stronkę ;-)
Szacuneczek :D
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ