W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Chciałem powitac wszystkich uzytkowników tego forum. Na imie mam Maciej i pochodze z wielkopolski. Mam 18 lat i koncze w tym roku LO, gdzie uczyłem sie na profilu matematryczno-informatycznym. Wszedłem tu na forum w jasnym celu: poznac nowych ludzi i dowiedziec sie czegos ciekawego o MJ. Jak cos to prosze pytac
wapniak to ksywa z czasów podstawówki, nie jest cecha charakteru, ale to inna historia... dziewczyna w avarcie bardzo mi sie podoba, chyba nie macie nic przeciwko;) a 72 to na poczcie mi przydzielili.
Siema wapniak72! Nie wiem dlaczego... ale przypomniała mi się właśnie ta kreskówka - Bobby kontra wapniaki To jaka jest ta historia z tą ksywą z podstawówki?? Czy Bobby ma z tym coś wspólnego ?
Pozdro:)
Witam wapniaka /który z wapniactwem w wieku lat 18 nie może mieć jeszcze zbyt wiele wspólnego - w przeciwieństwie do mnie /
Baw się tutaj z nami dobrze!
Mazi: Żeńska odmiana słowa Maciej, to będzie chyba "Maciejka" - bardzo wdzięczny, delikatny kwiatek, ślicznie pachnący po zmroku
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"