Pudelsi - Jestem zły

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

wapniak72 pisze:Myślałem, żeby napisać do Jacksona, że jesteśmy biedną kapelą z Polski i zaprosić do zaśpiewania w refrenie. Jeszcze to zrobię.
Proszę bardzo, pisz... Przynajmniej MJ będzie wiedział kogo pozwać... nenene
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

Piosenka jest baz sensu tekst też okropny.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Mi się marzy, żeby Michael wydał świetny album i zamknął usta wszystkim, którzy już nie pamiętają czego dokonał przez ostatnie 40 lat, wtedy panowie Pudelsi będą po prostu wstydzić się wydanej piosenki.
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

kurcze skąd wy wytrzasneliscie ten teledysk pudelsów.. jak szukam nie ma ani na p2p ani na wrzutach i joł tubach :) he... niech mi ktoś poda link do tego :) a tak przy okazji to powiem tak... z tego co czytam te fragmenty wypowiedzi pudelsów.. to ja nie widze zeby oni nabijali sie z jacksona... a chęć zaspiewanai razem z nim? malo mozliwe ale pomysl niekoniecznie zły... SKORO MJ zaspiewqał RAZEM z BRITNEY SPEARS.. to mysle ze OD takiej britney.. pudelsi momentami są lepsi muzycznie..a pozatym MJ w polsce oglądał okladki CD muzyki DISCO POLO tak wtedy popularnej... naszczenie nie sluchal tego i dostał muzyke CHOPINA.. :) Zresztą MJ zawsze mówił ze lubi DOBRĄ MUZYKE... pozatym w naszym kraju ludzie są tacy śmieszni... jak np gupi wojewodzki... wypowiadal sie z pogardą o MJu... mysli ze kim on jest... Pewnie jakby w okolicy był MJ. to wojewódzki by tam LECIAŁ... hehe.. i tak by go nie dopuscili... Niektórzy nie zdają sobie chyba sprawy jak potężna jest MARKA "Michael Jackson" i jak genialny sam MJ :)... najwięksi naszego kraju czekali na MJa.. a ten sie spóźniał bo oglądał zabawki w sklepie... hehe.. to fenomen... A jak ktoś chce zaspiewac niech spiewa... równie dobrze moj kolega moze sobie zaspiewac pod nosem... male szanse ze mj to uslyszy... ITP ITD... ale nadalk nie wiem oco chodzi pudelsom..DAJCIE LINKA:) !!!koniec
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Na interii teledysk na głównej stronie był przez jakiś tydzień. Musi gdzieś być.

O, mam.

http://muzyka.interia.pl/teledyski/tele ... -zly,30852
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Słuchajcie... Ta piosenka jest fajna... NO POZA dwoma rzeczami.. które drażnią... PO pierwsze... on spiewa.. COTO ZA LALUŚ>.. sory ale dziwaczne okreslenie.. nigdy nie pomyslalem tak o M Jacksonie... jest roznica miedzy kimś kto dzien noc.. cwiczy uklady taneczne..i tworzy niewairygodna muze..a lalusiem... I DRUGA SPRAWA>.. 10 lat wybielał skóre:)? jejku. Moze sie przyczynimi.. do REEDYCJI tej piosenki..i Pudelsi zmienią.. ten tekst... TRZEBA im powysyłac.. LINKI do stron z chorobą vitiligo.. i kilka fotek MJa..z pozostałosciami czarnej skróy w niektórych miejscach... :).. a tak ogólnie fajne... WIELU tutaj krytykuje.. ja na poczatku myslalem ze KICHA>. ale wpołowie.. wczułem sie.. TO JEST piosenka O JACKSONIE>. ale w klimacie PUDELSÓW>... to ze o JACKSONIE nie znaczy ze ma być upodabniana do muzyka JACKSONA... i to nie jest COVER.. oni to napisali.melodie wymyslili.. nawet jak spiewają IM BAD IM BAD>. toi nie ejst w melodii orginalnego BAD.. wiec wszystko ok... przedstawili wizerunek JACKSONA taki troche wiecie... TAJEMNICZY MJ... SZOKUJĄCY MJ... gdyby nie ten laluś... i wybielacz... TE białe malpy mnie zastanawiaja..czy to wyzwisko w strone MJ?? czy chodzi raczej o BUBBLES>.. jesli o BUBBLES...ok/// A to ze za jaja sie trzymają.. FAJNE :)... tak że raz fajne raz niefajne.. .. heh
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

A to, że "zrobili mu dobrze" też Ci się podoba? Bo mnie raczej nie.
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
Omega Supreme

FUCK tycznie !!!!! zapomniałem... Wiesz coraz mniej lubie tą piosenke... CHYBA zrobie z niej MIXA... poszukam wersji INSTRUMENTALNEJ i wersji ACAPELA.. nastepnie.. na wersje intrumentalną nałoze tylko TE acapela które zechce.. buhaha... i rozpowszechnimy jako MIX :) z dopiskiem.. WERSJA POPRAWIONA !:) hehe.. dobrypomysl
Awatar użytkownika
vera123

Post autor: vera123 »

Żałosne!
Ludzie wymyślcie coś sami. Najłatwiej sie śmiać z indywidualności, z ludzi ekscentrycznych. Zawsze miałam szacunek do pudelsów. Czasem ich słuchałam Widzę, że już wszystko schodzi na psy. Najłatwiej zwrócić na siebie uwagę wyśmiewając tak znana i kojarzona przez wszystkich osobę. Typowy komercyjny chwyt w stylu Eminema. Bleee :ziew:
Obrazek
moni104

Post autor: moni104 »

Pudelsi artystami chcieliby być, ale niestety, do pięt Michaelowi nie dorastają i jeszcze śmią się z niego naśmiewać. Dla mnie ta piosenka jest chamska a jej prymitywny tekst wskazuje na ograniczony zasób słownictwa "poety". Zwykłe prymitywy.
Awatar użytkownika
For-Example

Post autor: For-Example »

Tragedia.. hehe.. powiem ze wogole ta ich piosenka to porazka totalna.. chocby dlatego ze smianie sie z Jacksona juz dawno "wyszlo z mody" to raz.. po drugie - potrafie sie smiac z siebie czyli tak samo potrafie czasem posmiac z Michaela ale nie w jakis zlosliwy sposob to ta piosenka jest raczej zalosna,wogole mnie nie smieszy jakos i tak jak mowilem troche nie na czasie juz.. bo maski na twarzy,trzymanie sie za krocze i inne takie tam juz dawno zostaly sparodiowane.. i przememlane przez wiele gęb.. chociaz widze ze nie ktorzy tu na forum strasznie sie bulwersuja.. podniecaja.. itd.. ludzie ! niewiem jak wy ale mnie to wali ze ktos tak czy owak wypowiada sie o MJ nawet publicznie moze.. ja lubie Michaela i nawet jakby Benedykt go ekskomunikowal to bedzie to dla mnie najwiekszy artysta i najwiekszy kozak.. sram na to czy beda o nim gadac tak czy srak.. dla mnie jest mistrzem i koniec :)
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

For-Example pisze:sram na to czy beda o nim gadac tak czy srak.. dla mnie jest mistrzem i koniec :)
For-Example, bardzo proszę o załatwianie swoich potrzeb fizjologicznych poza forum :-/
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ