W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Bardzo sie ciesze ze zostalam przyjeta do tego grona, narazie dopiero poznaje to forum ale juz mi sie podoba . Jestem fanką MJ i bardzo sie ciesze ze moge poznac innych fanów tego znakomitego artysty.Mieszkam w okolicach Tczewa(jak ktos pochodzi z pomorza to moze kojarzy tczew)ale nie znam tu zadnego fana Michaela:(.szkoda ze nie poszukalam tego forum wczesniej bo przegladajac post o "wpadkach na koncertach" wiekszosc linkow nie jest aktywna a chetnie by sobie obejrzala te wpadki Zawsze frustrowało mnie to dlaczego Michael Jackson jest odbierany negatywnie przez wiekszość ludzi i dlaczego media stworzyły mu taki wizerunek(wiecie o co chodzi).nie rozumie ludzi ktorzy nie umieją dostrzec jego wielkiej wartości, dobroci serca i ogromnego talentu jaki w nim drzemie.ale cale szczescie sa jeszcze fani którzy potrafią odnaleźć w MJ ww wartości i to jest pocieszające Na Michaela powinno sie patrzeć zarówno przez pryzmat wielkiego artysty jak i wspaniałego człowieka.nie znam innego artysty, który w taki sposob oddaje cale swoje serce muzyce i tańcowi,jest zdolny to tylu poświęceń i przezwycięża kazde napotkane trudności.bede starała udzielac sie na forum kiedy znajde wolną chwilke.pozdrawiam fanów Michaela którzy umieją dostrzec prawdziwe piękno tkwiące w człowieku
Witaj na forum!
Cieszę się, że nas znalazłaś
To co napisałaś jest bardzo prawdziwe, łatwo zauważyć, że fanami Michaela Jacksona - nie tylko jako wspaniałego artysty ale również jako osoby zostają przeważnie wyjątkowo wrażliwi ludzie, którzy dostrzegają w nim coś czego nie widzą inni. czasami wydaje mi się niewiarygodnym fakt, że można tego człowieka poprostu nie lubić...z pewnością to wszystko wynika z niewiedzy i z nieustannej krytyki ze strony prasy.
W każdym razie baw się dobrze i dalej poznawaj Michaela i jego twórczość
BillieJean pisze:Witaj na forum!
Cieszę się, że nas znalazłaś
To co napisałaś jest bardzo prawdziwe, łatwo zauważyć, że fanami Michaela Jacksona - nie tylko jako wspaniałego artysty ale również jako osoby zostają przeważnie wyjątkowo wrażliwi ludzie, którzy dostrzegają w nim coś czego nie widzą inni. czasami wydaje mi się niewiarygodnym fakt, że można tego człowieka poprostu nie lubić...z pewnością to wszystko wynika z niewiedzy i z nieustannej krytyki ze strony prasy.
W każdym razie baw się dobrze i dalej poznawaj Michaela i jego twórczość
zgadzam sie z Tobą ze niechec do Michaela rodzi sie z niewiedzy ludzi i nagonki ze strony prasy.sama jestem przykładem takiego człowieka poki nie zagłebiłam sie w twórczość MJ,przez którą mogłam poznać jego osobowość(napewno zgodzisz sie z tym ze jego piosenki duzo mówią o nim samym)myslalam jak wiekszość osób negatywnie go określających.jak niewiedza potrafi sprawic ze ogromny skarb moze przemknąc nam koło nosa(ujęte troche poetycko ale co tam hhii.
malina19 pisze:napewno zgodzisz sie z tym ze jego piosenki duzo mówią o nim samym
nie muszę się zgadzać - ja to wiem. Ten człowiek tworząc muzykę wkłada w nią swoje serce i dusze i to sprawia że jest ona tak magiczna i niedościgniona.
malina19 pisze:nie znam innego artysty, który w taki sposob oddaje cale swoje serce muzyce i tańcowi,jest zdolny to tylu poświęceń i przezwycięża kazde napotkane trudności.
Chciałabym uwierzyć, że w niedalekiej przyszłości MJ ponownie będzie radował nas świeżą porcją muzyki i tańca...a póki co pozostaje nam podziwiać i zachwycać się Jego przeszłymi dokonaniami
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...