"Thrill the World"- próba bicia rekordu Guinessa
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
"Thrill the World"- próba bicia rekordu Guinessa
Ze wzgledu na fakt, że niemal cały watek składa sie z dyskusji - przenoszę do Hydeparku --> siadeh_
hey kochani, witam po przerwie!
kochani znalazłam coś tak okropnie ciekawego, że nie mogłabym się z wami nie podzielić! sami zobaczcie.. a może juz ktoś o tym słyszał??
http://www.thrilltheworld.com/
i co o tym myślicie??
KTO WCHODZI?
hey kochani, witam po przerwie!
kochani znalazłam coś tak okropnie ciekawego, że nie mogłabym się z wami nie podzielić! sami zobaczcie.. a może juz ktoś o tym słyszał??
http://www.thrilltheworld.com/
i co o tym myślicie??
KTO WCHODZI?
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
- BillieJean
wysłałam o nich maila w imieniu polskich fanów - mam nadzieję że nikt nie ma mi tego za złe...teraz czekam na odpowiedź.Izzis pisze:KTO WCHODZI?
Ja w to oczywiście wchodze. Udało mi się znaleźć ok 20 osob które również chciałyby wziąźć w tym udział.
Ściągajcie flimy instruktażowe i zaczynajmy się uczyć, z tego co zauważyłam ich układ różni się trochę od orginalnego thrillera.
A czy któraś z was też do nich napisała?
-
AAHHHH! jestes niemożliwa!!! Jakim sposobem znalazlas juz aż 20 osób???BillieJean pisze: Ja w to oczywiście wchodze. Udało mi się znaleźć ok 20 osob które również chciałyby wziąźć w tym udział.
ja niestety oprócz siebie to nie znam nikogo w tym kraju kto chciałby się przyłączyć.. ale chętnie sama przyłączę się do kogoś jesli tylko miejsce i czas będą mi na rękę
BUZIAKI!!
ale pomysł superowaty co???
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
może coś rozjaśni:)
tak w skrócie to pomysł na wpisanie sie do ksiegi rekordów guinessa a dotyczy tego ze cały świat ma zatańczyć trillera!!(WIELKI SKRÓT)Invincible pisze:A tak konkretnie to o co chodzi. Mój angielski jak wiecie leży i to na obu łopatkach więc nieśmiało proszę o małe streszczonko.
CAŁY ŚWIAT TAŃCZY THILLERA!!!czy to nie wspaniałe chętnie wzięłabym w tym udział
M.Dż.*--> malina19, bardzo proszę o używanie edytora postów. Dziękuję.
-
Pomysł przedni tylko nie bardzo wiem po co pobijać ,,Thrillerem" rekord ,,Thrillera". Przecież ten tytuł ,,sam siebie bije na głowe". To żart oczywiście w kontekście tego, że ta płyta przecież już znalazła się w księdze regordów Gunniessa (kurcze nie wiem czy dobrze to napisałam). A kiedy by to miało być?
re
Taaaak!!! Ja się dołączam jak najbardziej... znam Thrillera na pamięć ( w końcu to dzięki niemu wygrałam konkursik ^^) Z chęcią zatańczę, może wciągne jeszcze moje koleżanki-zombie, które też uczyłam thrillera....
I'm IN!!!
Pozdrawiam
I'm IN!!!
Pozdrawiam
- Lady_Banana
- BillieJean
- Lady_Banana