10.5.05 - sąd

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

ktoś ją podsłuchwiał i nie mogła zadzownić na policję aby powiedzieć, że jest w niebezpieczeństwie... Ale do jakiejś kobiety mogła zadzwonić i powiedzieć, że jest w niebezpieczeństwie?? :wariat: coś tu nie pasuje! Co za różnica czy zadzowni się na policję (która mogłaby rzeczywiście pomóc), czy do jakiejś kobiety (kóra zacznie łazić po prawikach zamiast iść na najbliższy komisariat) skoro chce się powiedzieć to samo - "jestem w niebezpieczeństwie"? Widać, że mateczka zmyśla :-/
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

ooooooooooo Kate widze ze rusza cie ta sama sprawa Intrygujace ,a jeszcze bardziej intrygujace jest to ze niby gdyby zaalarmowala policje to cos jej by sie stało, a w miedzyczasie alarmuje kobitke i nic .Włos jej z glowy nie spadł . Czy to nie dziwne.powiem szczerze im czesciej czytam te transkrypty tym bardziej sie czepiam zwłaszcza mamuski.Nastepna rzecz która mnie intryguje to to konto które zalozyla dla Gavinka i niby nic o nim nie wie nie wie kto ile wplacal dlaczego Tere fere bedzie morele ...To tak jakbym ja albo moja matka zalozyla konto i nic sie nie interesowala gdyby chodzilo o moje zdrowie .A najsmieszniejsze jest to ze ta pani wyplacila niby karta kredytowa pieniadze z tego kata na jakis tam zabieg dla siebie...Boze co za głupoty wygadujee ta baba
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

interia pisała prawdę (aż dziwne :wariat: ), chociaż o tych "wyjątkowych więziach" nic nie wiem... na cnn było coś takiego: "He said Jackson has developed special bonds with adult women and girls, not just young boys."

To jednak nie znaczy, że powiedział "wprost" coś o wyjątkowych więziach... ah... jak my lubimy wyjmować zdania z kontekstu :wariat:

-------------------------------------------------------------------------------------
Joseph Marcus przyznał się, że skłamał podczas rozmowy z funkcjonariuszami policji kiedy mówił, że nie wiedział o tym że dzieci nocowały w sypialni Michaela. Stwierdził, że nigdy - na własne oczy - nie widział żeby dzieci sypiały w łóżku MJ'a.

Te przesłuchania miały miejsce 18 listopada 2003 podczas przeszukiwania Neverlandu, w którym brąło udział ponad 70 policjantów.

Marcus opisał ten dzień jako "chaotyczny" i dodał, że był "przytłoczony" i "nie był pewny co się dzieje".

Przed prześłuchaniem poprosił o prawnika; podobno Sneddon odmówił. (aha! co za wredny... :-/ )

Marcus wspominał też, że Michael nawiązwywał bliższe kontakty nie tylko z dziecmi, lecz również z dorosłymi kobietami.

Poproszony o nazwiska kobiet innych niż dwie byłe żony, Marcus potrafił podać tylko dwa - gwiazd filmowych Elizabeth Taylor oraz Lizy Minnelli. Powiedział, że w życiu Jackosna było wiele innych kobiet, ale w tym momencie "miał pustkę w głowie" ("I'm drawing a blank.")

Podczas cross-examination, prokurator Gordon Auchincloss rzucił "Ciaglę patrzy się pan na pana Jackosna. Dlaczego?" ("You keep looking at Mr. Jackson. Why is that?")

Odbrona wniosła sprzeciw i Marcus nie odpowiedział.

Marcus będzie zeznawać jeszcze dziś; po nim można się spodziewać Culkina.

Hmm... trzeba przyznać, że to całe patrzenie się bez przerwy na Michaela jest trochę podejrzane... :knuje:
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Własnie .Nurtuje mnie w ten sposób mozna pomyslec ze Mj nim manipuluje
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Zablokowany