"Thrill the World"- próba bicia rekordu Guinessa
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
No, ale po co Wam Michael?Lady_Banana pisze:No , ale jakiegoś Michaela to musimy mieć...BillieJean pisze:wygryze go jak będzie trzeba
Nie rozumiem....
To ma być przecież synchron- nie potrzeba lidera, bo to nie o to chodzi
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Lady_Banana
Pewnie zostanę zlinczowany, ale cóż... Nie trafia do mnie ta inicjatywa. Thriller dance zawsze kojarzył mi się z krótką ale słynną wstawką taneczną, która zaczyna się w określonym momencie piosenki (wersji koncertowej i z teledysku) Organizatorzy zmodyfikowali układ by dostosować go do wersji albumowej, co dla mnie jest ciekawym rozwiązaniem, ale dla mnie to nie to samo. Pewnie czuję jakiś sentyment do tej choreografii i traktuje jak pewnego rodzaju sacrum. (Tak, wiem... coś mi się przekręciło)
Jeśli próbowanoby bić rekord tańcząc oryginalny układ, wtedy wchodzę w to bez zastanowienia.
Jeśli próbowanoby bić rekord tańcząc oryginalny układ, wtedy wchodzę w to bez zastanowienia.
zgadzam się Malwinko;) Bo przeciez nie wazne sa puste słowa tylko czyny,prawda?Malwina24 pisze:a może ktos wie czy do kogoś odpisali Ci co organizują , bo wszyscy chcą a nic nikt nie robi w tej sprawie . Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktoś sie kontaktował - no i mu odpisali co ????????????????
Tak w ogole moze ktoś chetnie by troche przetłumaczył toz tej strony Thrill The world-przeciez nie kazdy tak dobrze potrafi i rozumie angielski?!:):)bardzo prosze wytłumaczcie troche tego i napiszcie komu odpisali z Thrill the world pozdrawiam;*
Na zawsze w moim sercu
Do zobaczenia później, Mike
[*]
Do zobaczenia później, Mike
[*]
hm... chyba znów zacznę uprawiać ten piękny sport jakim jest taniec xD chyba te kilka lat, które poświęciłam temu zajęciu nie poszło na marne
oczywiście wchodzę w ten projekt i pewnie zaciągnę do tego z 5-10 osób
tylko jak ma wyglądać to tańczenie jednego układu na całym świecie ?
jak oni to sobie wyobrażają ?
oczywiście wchodzę w ten projekt i pewnie zaciągnę do tego z 5-10 osób
tylko jak ma wyglądać to tańczenie jednego układu na całym świecie ?
jak oni to sobie wyobrażają ?
Lies run sprints, but the truth runs marathons
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
- girlfriend
- Michalinka
Bobre to! Jeżeli chodzi o zatańczenie Thriller'a to jeszcze nie uczyłam sie tego układu... ale z chęcią sie zmobilizuje i naucze sie go do 27 października. Na stówe mi się to uda, zazwyczaj wmiare szybko ucze się układów tanecznych. Czyli to ma wyglądać, że nagrywamy zatańczonego przez nas Thriller'a i wysyłamy pod adres mailowy, który na stronie podali?? Tak?
Who's bad?