Nie jestem dobra w takim "przedstawianiu się" i to wynika prawdopodobnie z mojej wrodzonej nieśmiałości ^.^ ale pomyślałam "raz kozie śmierć" i w taki oto sposób napisałam swój pierwszy post na tym forum :P
Nawet nie wiecie jak się cieszyłam że w końcu znalazłam w necie forum z takimi ludźmi jak Wy, czyli takimi którzy potrafią zrozumieć moją zdrową obsesję na punkcie MJa :D
Sami na pewno dobrze wiecie co to znaczy szukać wokół siebie ludzi którzy by chcieli razem z Wami pocieszyć się i poekscytować tym, że np. niedługo wyjdzie Jego nowa płyta.. a tu cisza. spokój. i tylko każdy wieczór spędzony na forum ;)
Zaczełam słuchać Michaela już jako mała dziewczynka, pierwszym teledyskiem, który najbardziej zapamiętałam był Eart Song.. ahh te dreszcze towarzyszący przy każdym refrenie :) Właśnie dzięki temu wspomnieniu "ludzi wypuszczających piasek z dłoni i krzyczącego Michaela" jakieś 3 lata temu znowu wróciłam i od tamtej pory, nieprzerywanie z mojego Winampa leci The Ultimate Collection
Chciałam się przywitać i powiedzieć, że jesteście wspaniali w tym co robicie i że Go tak wspieracie i... nie wiedziałam że jest nas tak dużo ! :)
MJ!