Normalnie wpisujemy kod, gdy pojawi się na stronie link klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i wybieramy "Sciągnij przy pomocy Flashgeta". (trzeba go oczywiście wcześniej zainstalować)
Normalnie wpisujemy kod, gdy pojawi się na stronie link klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i wybieramy "Sciągnij przy pomocy Flashgeta". (trzeba go oczywiście wcześniej zainstalować)
przepraszam bardzo.. ale jest taka sprawa, że nie otwiera mi się ta stronka z napisami ... 6.6 czy ktoś mógłby zapodać tu linka żebym mogła bezpośrednoi ściągnąć ? proooooooszęęęę......
Mała Mi pisze:przepraszam bardzo.. ale jest taka sprawa, że nie otwiera mi się ta stronka z napisami ... 6.6 czy ktoś mógłby zapodać tu linka żebym mogła bezpośrednoi ściągnąć ? proooooooszęęęę......
A jaka przeglądarką wchodzisz? Jeśli FireFox albo Opera to nie zadzaiała, musisz Internet Explorer.
wszystko, ładnie pięknie, ale jak ktoś ma linuxa ? :>
może ja się mylę, ale IE nie działa pod kubuntu, ubuntu, mandriwą czy innym klonem silnika linuxa ? mam racje ?
bo zdarzają się takie osoby i co w tedy ?
Ai pisze:wszystko, ładnie pięknie, ale jak ktoś ma linuxa ? :>
może ja się mylę, ale IE nie działa pod kubuntu, ubuntu, mandriwą czy innym klonem silnika linuxa ? mam racje ?
bo zdarzają się takie osoby i co w tedy ?
IE6 działa pod linuxem wystarczy zainstalować np. przez CrossOver Standard lub Professional
Jeszcze mnie usłyszcie, też ładnie proszę.
Ta wersja by mnie bardzo satysfakcjonowała, bo wszędzie indziej mają takie już zupełnie wypasione, na 4 gb, ściągające się przez pół życia...