W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
I ja witam Ai serdecznie
Kręć się, rozglądaj, poznawaj i baw się dobrze
P.S. Mazi, zostaw koleżankę w spokoju
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ai pisze:ale mnie to nie przeszkadza ^_^
Polski Północny Front Fanów MJ xD
(późna godzina i Ai powoli odbija )
Nom właśnie ;) Wybrzeże musi trzymać sie razem a już na pewno damsko- męska część..ostatecznie możemy jeszcze w to wciągnąć Pomorze czyt. np. Szczecin ;) ... trzeba będzie jakieś pomyśleć nad jakaś integracją moze na początku lipca ... <po wszytskich zaliczeniach/egzaminach> ahhh słonko ...plaża...woda...piwko ...no i fanki ;)> czyż nie jest pięknie ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
hm... w sumie nie głupi pomysł, ale chciałabym zauważyć, że nie którzy tu obecni na forum są tegorocznymi maturzystami i lipiec to jest jeżdżenie po całej Polsce i zaliczanie egzaminów na uczelniach \
ale zawsze można jakoś dopasować termin dla wszystkich ^^
Hejko Ai Nie zaglądałam na forum tylko pare dni a tu znowu jakieś nowe osóbki - witam! Skąd właściwie ten nick?? Inicjały czy coś? Aha fajna fotka w avatarku