Projekt MJJForum-Europe dokument o fanach MJ'a

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Hell[a]

Post by Hell[a] »

Fajnie gdyby nakręcili jakieś spotkanie polskich fanów, na którym moglibyśmy się zebrać.
Karolina

Post by Karolina »

Uff, moi rodzice się zgodzili pod warunkiem, że nie będą musieli mnie gdzieś wozić :-)
Mam nadzieję, że oni przyjadą do Polski i będzie ten dokument ;-)
rafałek20MJ

Post by rafałek20MJ »

Witam dawno mnie ni było ale juz wróciłem pozdro dla wszystkich :) co do temtu dokumentu to superowy pomysł szansa dla nas wszystkich szansa dla polskich fanów by sie pokazac czas aby o nas zabuczało w swiecie;)!!ja juz wysłałem emaial czas poczekac zobaczyc wielkie dzieki Mike za informacje !!
Karolina

Post by Karolina »

Wysłałam do nich maila i odpisali:

Thank you for taking time to write to us in regards to appearing in the Michael Jackson Fan Documentary. Once we have compiled all the emails we have been sent we will send you a short questionnaire to fill out. Once this is all done, we shall let you know whether you have been successful in taking part in this unique project!
Kind regards,
Sophie and Micha.
Mike

Post by Mike »

Karolina wrote:Thank you for taking time to write to us in regards to appearing in the Michael Jackson Fan Documentary. Once we have compiled all the emails we have been sent we will send you a short questionnaire to fill out. Once this is all done, we shall let you know whether you have been successful in taking part in this unique project!
Kind regards,
Sophie and Micha.
To samo, do mnie, wiec i czekam na "short questionnaire to fill out". Ciekawe, co tam bedzie napisane...:)

P.S. Na szczęsie, J. Angielski, mam na poziomie dość komunikatywnym.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
BillieJean

Post by BillieJean »

Właśnie wróciłam z Londynu.
Poznałam tam dziewczynę - Sophie, która zajmuje się tym dokumentem, spędzałyśmy ze sobą większość czasu, byłyśmy nawet na Thriller Live.
Pod hotelem zjawiła się z kamerą, nagrała paru fanów - w tym mnie w czasie gdy czekaliśmy na Michaela i umieraliśmy z zimna, mówiliśmy o tym jak to jest być fanem i nawet - a może w szczególności wtedy gdy tańczyliśmy.
Wczoraj powiedziała mi że dostała sporo wiadomości od Polskich fanów i we wstępnych planach, Polska figuruje na jej liście miejsc do odwiedzenia.
Image
just child

Post by just child »

Oczywiście nie będę mogła wziąc udziału w tym przedsięwzięciu.
Oh,ta bariera wiekowa :surrender:
A tak bardzo bym chciała...
Whatzupwitu?
BillieJean

Post by BillieJean »

Jeżeli twoi rodzice wyrażą zgodę na twój udział w tym dokumencie to nie ma żadnego problemu.
jestem pewna że są potrzebni fani w różnym wieku.
Image
MJfanTASTIC

Post by MJfanTASTIC »

Słuchajcie a kim są Ci ludzie którzy chcą sie tym zająć?? Bo Sophie to jak zrozumiałam z relacji BillieJean fanką jest ;-) a Micha?? Czy to jakieś grube ryby skoro chcą jeździć po całym świecie i gadulcować z fanami nenene ?? Pomysł jest jak najbardziej super, myślę że możemy sie czuć wyróżnieni :happy: Tylko fani MJ'a mogli wpaść na coś takiego:)
ciekawe co Mikey na to :-)
Ain't no sunshine when he's gone...
BillieJean

Post by BillieJean »

Obie dziewczyny Sophie&Misha są fankami, z tego co widziałam są profesjonalnie przygotowane. Wiem, że przynajmniej Sophie ma spore doświadczenie jak na młodą osobę. Nie wydaje mi się żeby robiły ten dokument na jakieś zlecenie ale mogę się mylić. Dziewczyny chcą poprostu zrobić coś dla Michaela, pojeździć po świecie i poznać nowych fanów. Ja mam do nich zaufanie. Nie wiem czy zdecydują się pojawić w Polsce ale wszystko wskazuje na to że tak się stanie. Sophie nic mi nie obiecywała ale dała do zrozumienia że chętnie się u nas pojawią...zobaczymy.
Image
sylwiuska99

Post by sylwiuska99 »

BillieJean wrote:Polska figuruje na jej liście miejsc do odwiedzenia.
super :happy:
a czy MJ wie o tym jakże niezwykłym przedsięwzięciu???

:knuje:

bo jeśli nie ma o tym nawet pojęcia to będzie lipa :-/ a projekt niejakiej Sophie&Misha może do niego nawet nie trafić.
Image
BillieJean

Post by BillieJean »

sylwiuska99 wrote:super
a czy MJ wie o tym jakże niezwykłym przedsięwzięciu???
a tego to ja nie wiem, ale wielki plan polega na wysłaniu dokumentu do Michaela i później wydanie go na DVD. Zresztą Sophie była pod hotelem z kamerą cały czas, nagrała moment w którym Michael do nas machał, więc może nawet już teraz wie że coś się dzieje...ochroniarze mogli mu coś wspomnieć.
Image
BillieJean

Post by BillieJean »

Przepraszam że pisze drugiego posta pod rząd ale nie chce mieszać informacji. Ci którzy wysłali zgłoszenia do projektu powinni już otrzymać wiadomości z załączonym formularzem do wypełnienia, tak więc sprawdźcie poczty i wysyłajcie odpowiedzi do Niedzieli 17.06.07

Edit -->
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości napisałam do dziewczyn, pytając o fanów którzy nie ukończyli 18 roku życia. Tak jak mówiłam każdy z was ma możliwość wzięcia udziału w tym projekcie wystarczy zgoda rodziców.
oto orginalny mail który otrzymałam:

Hi there,

Yes he can still be in the documentary but we will need his parents to sign a parental release form giving us permission to film him and for him to be shown on the documentary. We will give her the form to give her parents when we have made a final decision about who we will be filiming.

[...]

be good,

Sophie and Micha
Image
Karolina

Post by Karolina »

Fajnie by było, gdyby wszyscy się zgłosili... ;-) Bo wiek i znajomość języka angielskiego (będą napisy, kiedy ktoś nie zna angielskiego - tak wywnioskowałam z ankiety) się nie liczą.
BillieJean

Post by BillieJean »

zgłoszenia nie są już przyjmowane. termin upłynął, ale wydaje mi się że gdyby chociaż jedna osoba dostała się do projektu, wszyscy moglibyśmy w nim wystąpić, to znaczy np zatańczyć Beat it albo Thrillera na starym mieście, dać nagrać jakieś wspólne spotkanie itd...musimy poczekać na wyniki.
Image
Post Reply