Projekt MJJForum-Europe dokument o fanach MJ'a
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Wysłałam do nich maila i odpisali:
Thank you for taking time to write to us in regards to appearing in the Michael Jackson Fan Documentary. Once we have compiled all the emails we have been sent we will send you a short questionnaire to fill out. Once this is all done, we shall let you know whether you have been successful in taking part in this unique project!
Kind regards,
Sophie and Micha.
Thank you for taking time to write to us in regards to appearing in the Michael Jackson Fan Documentary. Once we have compiled all the emails we have been sent we will send you a short questionnaire to fill out. Once this is all done, we shall let you know whether you have been successful in taking part in this unique project!
Kind regards,
Sophie and Micha.
To samo, do mnie, wiec i czekam na "short questionnaire to fill out". Ciekawe, co tam bedzie napisane...:)Karolina wrote:Thank you for taking time to write to us in regards to appearing in the Michael Jackson Fan Documentary. Once we have compiled all the emails we have been sent we will send you a short questionnaire to fill out. Once this is all done, we shall let you know whether you have been successful in taking part in this unique project!
Kind regards,
Sophie and Micha.
P.S. Na szczęsie, J. Angielski, mam na poziomie dość komunikatywnym.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- BillieJean
Właśnie wróciłam z Londynu.
Poznałam tam dziewczynę - Sophie, która zajmuje się tym dokumentem, spędzałyśmy ze sobą większość czasu, byłyśmy nawet na Thriller Live.
Pod hotelem zjawiła się z kamerą, nagrała paru fanów - w tym mnie w czasie gdy czekaliśmy na Michaela i umieraliśmy z zimna, mówiliśmy o tym jak to jest być fanem i nawet - a może w szczególności wtedy gdy tańczyliśmy.
Wczoraj powiedziała mi że dostała sporo wiadomości od Polskich fanów i we wstępnych planach, Polska figuruje na jej liście miejsc do odwiedzenia.
Poznałam tam dziewczynę - Sophie, która zajmuje się tym dokumentem, spędzałyśmy ze sobą większość czasu, byłyśmy nawet na Thriller Live.
Pod hotelem zjawiła się z kamerą, nagrała paru fanów - w tym mnie w czasie gdy czekaliśmy na Michaela i umieraliśmy z zimna, mówiliśmy o tym jak to jest być fanem i nawet - a może w szczególności wtedy gdy tańczyliśmy.
Wczoraj powiedziała mi że dostała sporo wiadomości od Polskich fanów i we wstępnych planach, Polska figuruje na jej liście miejsc do odwiedzenia.
- just child
- BillieJean
- MJfanTASTIC
Słuchajcie a kim są Ci ludzie którzy chcą sie tym zająć?? Bo Sophie to jak zrozumiałam z relacji BillieJean fanką jest
a Micha?? Czy to jakieś grube ryby skoro chcą jeździć po całym świecie i gadulcować z fanami
?? Pomysł jest jak najbardziej super, myślę że możemy sie czuć wyróżnieni
Tylko fani MJ'a mogli wpaść na coś takiego:)
ciekawe co Mikey na to

ciekawe co Mikey na to

Ain't no sunshine when he's gone...
- BillieJean
Obie dziewczyny Sophie&Misha są fankami, z tego co widziałam są profesjonalnie przygotowane. Wiem, że przynajmniej Sophie ma spore doświadczenie jak na młodą osobę. Nie wydaje mi się żeby robiły ten dokument na jakieś zlecenie ale mogę się mylić. Dziewczyny chcą poprostu zrobić coś dla Michaela, pojeździć po świecie i poznać nowych fanów. Ja mam do nich zaufanie. Nie wiem czy zdecydują się pojawić w Polsce ale wszystko wskazuje na to że tak się stanie. Sophie nic mi nie obiecywała ale dała do zrozumienia że chętnie się u nas pojawią...zobaczymy.
- sylwiuska99
- BillieJean
a tego to ja nie wiem, ale wielki plan polega na wysłaniu dokumentu do Michaela i później wydanie go na DVD. Zresztą Sophie była pod hotelem z kamerą cały czas, nagrała moment w którym Michael do nas machał, więc może nawet już teraz wie że coś się dzieje...ochroniarze mogli mu coś wspomnieć.sylwiuska99 wrote:super
a czy MJ wie o tym jakże niezwykłym przedsięwzięciu???
- BillieJean
Przepraszam że pisze drugiego posta pod rząd ale nie chce mieszać informacji. Ci którzy wysłali zgłoszenia do projektu powinni już otrzymać wiadomości z załączonym formularzem do wypełnienia, tak więc sprawdźcie poczty i wysyłajcie odpowiedzi do Niedzieli 17.06.07
Edit -->
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości napisałam do dziewczyn, pytając o fanów którzy nie ukończyli 18 roku życia. Tak jak mówiłam każdy z was ma możliwość wzięcia udziału w tym projekcie wystarczy zgoda rodziców.
oto orginalny mail który otrzymałam:
Edit -->
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości napisałam do dziewczyn, pytając o fanów którzy nie ukończyli 18 roku życia. Tak jak mówiłam każdy z was ma możliwość wzięcia udziału w tym projekcie wystarczy zgoda rodziców.
oto orginalny mail który otrzymałam:
Hi there,
Yes he can still be in the documentary but we will need his parents to sign a parental release form giving us permission to film him and for him to be shown on the documentary. We will give her the form to give her parents when we have made a final decision about who we will be filiming.
[...]
be good,
Sophie and Micha
- BillieJean