Koncert z Bad World Tour na DVD?

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Willy

Koncert z Bad World Tour na DVD?

Post autor: Willy »

Jackson's Bad Tour To Be Released On DVD

Data wydania jest jeszcze nie znana.
Wiem że to tylko MJStar ale zawsze daje nadzieję, co ciekawe jako źródło podają MJJSource ,a ja tam nic takiego nie widzę. :podejrzliwy:

It's official Michael Jackson will release probably one of the best live performances ever on DVD.

A release date is yet to be announced.

Source: MJJSource
Ostatnio zmieniony pn, 14 mar 2005, 4:40 przez Willy, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Kurcze dziwne, że niby info pochodzi z MJJSource :-/ To chyba jakiś żart, ale jak się okaże prawdą to po prostu REWELAJA :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Może ktoś z MJJSource wreszcie dostrzegł tamtą stroną, na której można było się wpisać za wydaniem Bad Tour Wembley `88? To by był dopiero prezent dla fanów :) I jeszcze dodać dodać płytkę z kolejnymi niewydanymi utworami i będę zachwycony. Ba, nawet nie będę mieć zastrzeżeń, że MJ chce znów wyłudzić kasę od fanów, bo byłoby całkiem na odwrót ;)
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Jakby coś takiego zostałoby wydane to byłbym nawet gotów iść pod kościół, byle tylko uzbierać odpowiednią sumke:-)
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

mrpiter pisze:Jakby coś takiego zostałoby wydane to byłbym nawet gotów iść pod kościół, byle tylko uzbierać odpowiednią sumke:-)
Heh to dokładnie jak ja:)
Awatar użytkownika
Yoda

Super!!!

Post autor: Yoda »

To będzie naprawde cudowny prezent dla fanów jeśli się pojawi takie wydanie DVD, już sobie marzę że je mam. :love: :happy:
Awatar użytkownika
dzina

Pank pisze:Może ktoś z MJJSource wreszcie dostrzegł tamtą stroną, na której można było się wpisać za wydaniem Bad Tour Wembley `88? To by był dopiero prezent dla fanów :) I jeszcze dodać dodać płytkę z kolejnymi niewydanymi utworami i będę zachwycony. Ba, nawet nie będę mieć zastrzeżeń, że MJ chce znów wyłudzić kasę od fanów, bo byłoby całkiem na odwrót ;)
Pank masz rację chodzi o tą stronę, która rozpoczęła kampanie, aby wydać BAD na DVD tylko to oni skontaktowali się z MJJSource. Odpisali i zamierzają wydać BAD w niedalekiej przyszłości :happy:

A tu odpowiedz na list:

Hi!
Thank you for contacting MJJsource. Please inform everyone that it is
certainly in the plans to put this on DVD in the near future and I have
passed on your collective thoughts! Many thanks!

Please email fanclubs@mjjsource.com and join the MJJsource Webring and
receive your seal! I am not aware of your site and I would love to hear
more about you!

Michael sends his love and sincere appreciation for your loyalty and
support... Keep the Faith!

Site Manager, MJJsource.com

Link na stronę, która jest przyczyną całego zamieszania ;-)

http://www.mjuk.tk/

Według jakiegoś fana na mjjforum, który również napisał do MJJSource, dowiedział się, że zapowiadają dużo więcej wydań na DVD! Musimy się tylko uzbroić w cierpliwość, ale warto czekać:-)
Awatar użytkownika
Willy

dzina pisze:
Pank masz rację chodzi o tą stronę, która rozpoczęła kampanie, aby wydać BAD na DVD tylko to oni skontaktowali się z MJJSource. Odpisali i zamierzają wydać BAD w niedalekiej przyszłości :happy:

To niesamowite jak szybko akcja ta przyniosła efekty, szczerze mówiąc to nie wierzyłem za bardzo w jej sukces ,a jednak jak widać w jedności siła i w niedługim czasie będziemy mogli cieszyć nasze zmysły koncertem BAD ze stadionu Wembley z 88 roku.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

dzina pisze: Według jakiegoś fana na mjjforum, który również napisał do MJJSource, dowiedział się, że zapowiadają dużo więcej wydań na DVD! Musimy się tylko uzbroić w cierpliwość, ale warto czekać:-)
To ja proponuję mały koncert z "Victory Tour", może jeszcze coś z trasy "Dangerous" no i od biedy "HIStory World Tour in Warsaw" ;)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

o tak tak tak!!!!!!!!Teraz to powinni wszysto wydac heh!!!
Obrazek

Post autor: DirtyDiana »

fajne :mj: ..tylko czy u nas to bedzie dostepne... :knuje:
,, GONE TOO SOON... ''
Awatar użytkownika
Willy

DirtyDiana pisze:fajne :mj: ..tylko czy u nas to bedzie dostepne... :knuje:

Jeżeli będzie to i u nas też.
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Na pewno, już takim zaściankiem nie jesteśmy :] Bardzo fajnie ze będzie to Wembley, trasa Europejska była według mnie ciekawsza od Azjatyckiej. Po za tym Michael w Europie wyglądał fajniej :) Miał lepszą fryzurę. (Invincible zgadzasz się? :) )

P.S
Byłem dzisiaj w Media Markt no i kurcze… wymiotło wszystkie moonwalkery :o Trochę zszokowany poszedłem na dział z płytami i sytuacja podobna… W zakładce Jackson pustka – tylko dwa #1 leżały na wznak i box The Jacksons. A miesiąc temu mieli jeszcze całą dyskografie.
Awatar użytkownika
dzina

Pank pisze:
dzina pisze: Według jakiegoś fana na mjjforum, który również napisał do MJJSource, dowiedział się, że zapowiadają dużo więcej wydań na DVD! Musimy się tylko uzbroić w cierpliwość, ale warto czekać:-)
To ja proponuję mały koncert z "Victory Tour", może jeszcze coś z trasy "Dangerous" no i od biedy "HIStory World Tour in Warsaw" ;)
A ja stawiam na Capitan EO :dance: co do koncertów to też jestem za jakimś z trasy Dangerous! :-)
THRILLER pisze:P.S
Byłem dzisiaj w Media Markt no i kurcze… wymiotło wszystkie moonwalkery :o Trochę zszokowany poszedłem na dział z płytami i sytuacja podobna… W zakładce Jackson pustka – tylko dwa #1 leżały na wznak i box The Jacksons. A miesiąc temu mieli jeszcze całą dyskografie.
Tak się składa, że ja też byłam w media, ale we Wrocku :hahaha: no i u nas Moonwalker’a nie za bardzo „wymiotło” jakby nikt nie kupował. A może Mooowalker tak idzie, że non stop dokładają :-/
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Mazi pisze: I only know that mjjsource promised to release on a dvd the Wembley Bad concert after the trial is over

To taka ciekawostka z z angielkiego forum jak wyczytałem i jak sadze prawdfziwa wiec juz sie mozna po czesci cieszyc choc tym faktem ;)
Mam takie zapytanie. Czy ktos wie moze, ktora z pan wystepowala (w tym koncercie na Wembley) z Michaelem? Sheryl Crow? Tatiana Thumbzen? I czy byly tam wykonania IYCSLY, TWYMMF - z jedna z pan?
DD, Another Part of Me? :dance:

edit ---> Az 7? Bad...wspaniala epoka...to byly czasy....
No to pozostaje nam czekac, az sie pojawi w rytmie "INNOCENT" ;-)
Ostatnio zmieniony ndz, 12 cze 2005, 20:14 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
ODPOWIEDZ