Jest werdykt - NIEWINNY!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

ja pamiętam że uczennica mojego taty nie chciala isc z em,na na piwko sie napic o 1.00 - 2.00 ahh dziwna 18 sto latka ;) :ppp

tato dlaczego zaproponowałes mi wtedy Wisky? LOL

...to było jedno ze wspanialszych uczuć ostnich moich kilku lat i wcale tutaj nie przesadzam ...pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Asieńka =D

Post autor: Asieńka =D »

Przepraszam że tak wracam z nieprzyjemną przeszłością ale nie chce zaśmiecac niepotrzebnie forum nowymi tematami.... potrzebuje małej pomocy.... tak się składa że jeszcze rok temu Michael był mi zupełnie obojętny.. aż wstyd sie przyznać ale nie obchodziło mnie czy go skaża czy wypuszczą... :surrender: :surrender: jak Wy tutaj przeżywaliście okropny stres i nerwy ja napewno gdzieś się świetnie bawiłam :P i dopiero wczoraj tak sobie przeglądałam ten temat... problem tkwi w tym że podaliście tutaj kilka linków gdzie można zobaczyć werdykt a ja ani jednego nie moge pobrać...jeden już mi sie prawie pobrał i du...a nie działa.... mógłby mi ktoś powiedzieć jak to sciągnąć ?albo podać jakiś inny link? :-) :-) :-) japrosic
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

Na youtbe ktoś zrobił montaż relacji z różnych stacji tv, przed, po i w trakcie werdyktu. Sam werdykt jest pod koniec drugiej częsci. Całośc jest bardzo fajna.

http://www.youtube.com/watch?v=12vNT8dJ ... ed&search=
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

a ja mam na dokładke fajny zlepek Faktów RMF FM z uniewinniem Michael Jacksona:)

2005.06.13 Werdykt Lawy Przysieglych w sprawie Michaela Jacksona.mp3
Awatar użytkownika
Cocking

Post autor: Cocking »

Omega Supreme pisze:a ja mam na dokładke fajny zlepek Faktów RMF FM z uniewinniem Michael Jacksona:)

2005.06.13 Werdykt Lawy Przysieglych w sprawie Michaela Jacksona.mp3
Dziękuję Ci bardzo ;-)
Awatar użytkownika
just child

Post autor: just child »

Pamiętam ten wieczór.
Nigdy nie oglądam TVN(zwykle kreskówki),ale oglądałam coś akurat tego wieczoru i nagle na pasku pojawiło się "werdykt w sprawie Michaela Jacksona zostanie ogłoszony o godzinie 22:30".Patrze na zegarek:To za 15 minut!Więc wrzeszcze,aby cała rodzina się zleciała przed TV.A werdyktu wysłuchałam z ulgą.Szczerze to za bardzo nie przeżywałam tego "a co by było gdyby go skazali",bo widziałam,ze sprawiedliwości stanie się zadośc.Więc za bardzo nie byłam zdziwiona werdyktem.
Ten pamiętny wieczór.
Ostatnio zmieniony pn, 21 maja 2007, 11:09 przez just child, łącznie zmieniany 1 raz.
Whatzupwitu?
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

hm... a ja w sumie gdzieś kiedyś dorwałam Metro albo jakąś inną gazetę darmową czy też płatną, gdzie widziałam że się taki proces odbywa i jakoś spłynęło to po mnie. Zero jakiegokolwiek zainteresowania z mojej strony.
A teraz pewnie bym oglądała nawet z zainteresowaniem i przejęciem. Na pewno bym się cieszyła, że go uniewinnili... zastanawiałabym się o co w ogóle go oskarżają i dlaczego, przecież to taki spokojny niezawadzający nikomu człowiek ?
No ale jak to się mówi są ludzie i taborety ;-) jedni są tymi co mają kasę, a drudzy są tacy co tą kasę chcą wyciągnąć :surrender:
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
ODPOWIEDZ